• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 gün geçti beta hcg düşükk acilllll

Ah o testler ben hala kullanıyorum ovülasyon testi erken hamilelik keşfettim geçen hafta şüpheli ilişkiden 10 gün sonra sonuç veriyo onu denicem şimdi peki bişey sorucam android uygulama neyi kullanıyosun bide gerçekten güveniirmi ben en çok günlerimi takip etmek için kullanıyorum
Walla tatlım hatırlamıyorum ki sildim hamile kalınca benim 14 haftalık oldu telefonumu da değiştirdim ondan suan kullanmıyorum ama inanki bissürü program kullandım hiçbiri dogru deil onlardan takip etme hic bir zaman yumurtlama tarihimi tutturamadı oyüzden bosver sal gitsin :) kendiliğinden zamanı gelince bebiş kendi geliyo zaten

kızlar mrb. bizde ilk defa korunmayı bıraktık.kbb ye gittim kulak arkasında kemiğim şişti enfeksiyon dedibi kere daha şişmişti antibiyotikle geçti. doktor gebelik riski olunca sonucuna göre kulln dedi.bnde netten baktım <2.39 çıktı arkadaşım hamile değilsin dedi. bnde gene emin olmadım bugün sağlık ocağında baktırdım doktr 7 değerin riskli dedi.3 gün snra gel gene bakalım dediç10u yumurtalam zamanımda 8 inde biz korunmadık. ilaç kullnmm lazım napcam bilmiyorum doktor gebeyken kullanılan antibiyotik var dedi.bide beni korkuutu yok beynine sıçrar fln die şimdi bi yanım istiyo gebe kalmk bi yanım ilaç kullanım yirmilik dişimi çektireyim öle kalsaydım diyo. napim bilemedim

kızlar mrb. bizde ilk defa korunmayı bıraktık.kbb ye gittim kulak arkasında kemiğim şişti enfeksiyon dedibi kere daha şişmişti antibiyotikle geçti. doktor gebelik riski olunca sonucuna göre kulln dedi.bnde netten baktım <2.39 çıktı arkadaşım hamile değilsin dedi. bnde gene emin olmadım bugün sağlık ocağında baktırdım doktr 7 değerin riskli dedi.3 gün snra gel gene bakalım dediç10u yumurtalam zamanımda 8 inde biz korunmadık. ilaç kullnmm lazım napcam bilmiyorum doktor gebeyken kullanılan antibiyotik var dedi.bide beni korkuutu yok beynine sıçrar fln die şimdi bi yanım istiyo gebe kalmk bi yanım ilaç kullanım yirmilik dişimi çektireyim öle kalsaydım diyo. napim bilemedim
Canım genelde 0 çıkıyo deger belki cok yeniyse anca yükselecektir hadi bakalım hayırlısı :)

merhaba arkadaşlar benimde BAT 19ydu ama hala adet olmadım ve bende beta hcg baktırdım 0.83 çıktı gebelik yok diyende oldu erken daha baktırmışşsın diyende geç döllenmede olmuş olabilir diyendee kafam öyle karıştıkiii hala daa adet olmadım.. gebelik belirtileride varrr geçen ayda aynı belirtiler vardı ama gögüsüm acımıyodu bu ay gögüslerim acıyoo kafammm çok karıştıııı.. ben neyimm hamile mi değil mi..:( :(

merhaba arkadaşlar benimde BAT 19ydu ama hala adet olmadım ve bende beta hcg baktırdım 0.83 çıktı gebelik yok diyende oldu erken daha baktırmışşsın diyende geç döllenmede olmuş olabilir diyendee kafam öyle karıştıkiii hala daa adet olmadım.. gebelik belirtileride varrr geçen ayda aynı belirtiler vardı ama gögüsüm acımıyodu bu ay gögüslerim acıyoo kafammm çok karıştıııı.. ben neyimm hamile mi değil mi..:KK43: :KK43:
bir kaç gün daha bekle ondan sonra yaptır test.çünkü benmde bir önceki ay aynı belirtiler vardı ve çok ümitlenmiştim ama adet oldum.ama sonraki ay göğüslerim acayip ağrıyodu farklıydı yani ve şuan 8 haftalık hamileyim.. seninde hamile olma ihtimalin var.

bir kaç gün daha bekle ondan sonra yaptır test.çünkü benmde bir önceki ay aynı belirtiler vardı ve çok ümitlenmiştim ama adet oldum.ama sonraki ay göğüslerim acayip ağrıyodu farklıydı yani ve şuan 8 haftalık hamileyim.. seninde hamile olma ihtimalin var.
Oyle mi dersin insallahh ya.. bakalimmm beklicemmm sonuc ne olucakkk tsk ederim canimm cevap verdigin icin.. hayirlisi olsn snn icinde sag saglim bebegini kucagina alirsin ins..

Oyle mi dersin insallahh ya.. bakalimmm beklicemmm sonuc ne olucakkk tsk ederim canimm cevap verdigin icin.. hayirlisi olsn snn icinde sag saglim bebegini kucagina alirsin ins..
aminn canım çokk teşekkür ederimm.inşş seninde pozitif çıkar ve herşey yolundadr içini ferah tut ve olumlu düşünmeye çalış bu çok önemli.çünkü ben hep öyle düşündüm ve çok inandırdım kendimi hamile olduğuma

hala gelmedii adetimmm sağlıkçıyım kendimmm arkadaşalrım bekleeyelim biraz daha bakmayalım diyorlar beklemek çok zor..:( hayırlısı neyse o olsun inş bakalım

hala gelmedii adetimmm sağlıkçıyım kendimmm arkadaşalrım bekleeyelim biraz daha bakmayalım diyorlar beklemek çok zor..:( hayırlısı neyse o olsun inş bakalım
Mrb kac gun gecti adetin belki sana yardmci olabilirim benim iki gebeligimde gec dollenme olmustu adet gunumden iki ay sonra cikti testtede kan testindede

Mrb kac gun gecti adetin belki sana yardmci olabilirim benim iki gebeligimde gec dollenme olmustu adet gunumden iki ay sonra cikti testtede kan testindede
Canim 19nda olmam lazimdi bugun ayin 24 istr ve biraz once dayanamadm test yaptim negatif cikti sanirim hamile dglimmm

28 günde bir oluyorum bazen 30 günde bir olarak değişiyo ama arada oluyo buda. belimm agrıyınca anlarım adet olucam diye derdim ve akşamına olurum. bir haftayıda geçti ağrım va r bel agrısı ama gelen giden yok.. iş arkadaşlarım pazartesi kan allım dediler bakalım.. ama gebelik testinde bişey çıkmıyo kafamm karışık yaa öfff.. :(

28 günde bir oluyorum bazen 30 günde bir olarak değişiyo ama arada oluyo buda. belimm agrıyınca anlarım adet olucam diye derdim ve akşamına olurum. bir haftayıda geçti ağrım va r bel agrısı ama gelen giden yok.. iş arkadaşlarım pazartesi kan allım dediler bakalım.. ama gebelik testinde bişey çıkmıyo kafamm karışık yaa öfff.. :(
Canm sen 28 nde bi test daha yap duzenli adet gordugun icin hemen cikmasi lazmdi fakat gec dollenme olduysa testte cok gec cikar 28 ine kadar adet gormezssen yap ckmazssa kan verceksin mecburen zaten sen hissediyosan vardir sknti yapma

Canm sen 28 nde bi test daha yap duzenli adet gordugun icin hemen cikmasi lazmdi fakat gec dollenme olduysa testte cok gec cikar 28 ine kadar adet gormezssen yap ckmazssa kan verceksin mecburen zaten sen hissediyosan vardir sknti yapma
öyle yapıcammm canımmm bakalımmm hayırlısı olsunn inş vardır ve geç döllenmedir...:)

Back