Walla tatlım hatırlamıyorum ki sildim hamile kalınca benim 14 haftalık oldu telefonumu da değiştirdim ondan suan kullanmıyorum ama inanki bissürü program kullandım hiçbiri dogru deil onlardan takip etme hic bir zaman yumurtlama tarihimi tutturamadı oyüzden bosver sal gitsin :) kendiliğinden zamanı gelince bebiş kendi geliyo zatenAh o testler ben hala kullanıyorum ovülasyon testi erken hamilelik keşfettim geçen hafta şüpheli ilişkiden 10 gün sonra sonuç veriyo onu denicem şimdi peki bişey sorucam android uygulama neyi kullanıyosun bide gerçekten güveniirmi ben en çok günlerimi takip etmek için kullanıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 gün geçti beta hcg düşükk acilllll
- Konu Sahibi pembekzm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
kızlar mrb. bizde ilk defa korunmayı bıraktık.kbb ye gittim kulak arkasında kemiğim şişti enfeksiyon dedibi kere daha şişmişti antibiyotikle geçti. doktor gebelik riski olunca sonucuna göre kulln dedi.bnde netten baktım <2.39 çıktı arkadaşım hamile değilsin dedi. bnde gene emin olmadım bugün sağlık ocağında baktırdım doktr 7 değerin riskli dedi.3 gün snra gel gene bakalım dediç10u yumurtalam zamanımda 8 inde biz korunmadık. ilaç kullnmm lazım napcam bilmiyorum doktor gebeyken kullanılan antibiyotik var dedi.bide beni korkuutu yok beynine sıçrar fln die şimdi bi yanım istiyo gebe kalmk bi yanım ilaç kullanım yirmilik dişimi çektireyim öle kalsaydım diyo. napim bilemedim
Canım genelde 0 çıkıyo deger belki cok yeniyse anca yükselecektir hadi bakalım hayırlısı :)kızlar mrb. bizde ilk defa korunmayı bıraktık.kbb ye gittim kulak arkasında kemiğim şişti enfeksiyon dedibi kere daha şişmişti antibiyotikle geçti. doktor gebelik riski olunca sonucuna göre kulln dedi.bnde netten baktım <2.39 çıktı arkadaşım hamile değilsin dedi. bnde gene emin olmadım bugün sağlık ocağında baktırdım doktr 7 değerin riskli dedi.3 gün snra gel gene bakalım dediç10u yumurtalam zamanımda 8 inde biz korunmadık. ilaç kullnmm lazım napcam bilmiyorum doktor gebeyken kullanılan antibiyotik var dedi.bide beni korkuutu yok beynine sıçrar fln die şimdi bi yanım istiyo gebe kalmk bi yanım ilaç kullanım yirmilik dişimi çektireyim öle kalsaydım diyo. napim bilemedim
- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
8-9 gün oldu canm bakalım bekliorz. çok istiyorum ama ilç içme işi canımı sıkıyo inşallh tehlikli bişey yoktr yaCanım genelde 0 çıkıyo deger belki cok yeniyse anca yükselecektir hadi bakalım hayırlısı :)
Gebeligin belli olsunda canım gebelikte içilen ilaçlardan verirler belki8-9 gün oldu canm bakalım bekliorz. çok istiyorum ama ilç içme işi canımı sıkıyo inşallh tehlikli bişey yoktr ya
- 25 Kasım 2014
- 76
- 35
- 48
- 33
merhaba arkadaşlar benimde BAT 19ydu ama hala adet olmadım ve bende beta hcg baktırdım 0.83 çıktı gebelik yok diyende oldu erken daha baktırmışşsın diyende geç döllenmede olmuş olabilir diyendee kafam öyle karıştıkiii hala daa adet olmadım.. gebelik belirtileride varrr geçen ayda aynı belirtiler vardı ama gögüsüm acımıyodu bu ay gögüslerim acıyoo kafammm çok karıştıııı.. ben neyimm hamile mi değil mi..
- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
bir kaç gün daha bekle ondan sonra yaptır test.çünkü benmde bir önceki ay aynı belirtiler vardı ve çok ümitlenmiştim ama adet oldum.ama sonraki ay göğüslerim acayip ağrıyodu farklıydı yani ve şuan 8 haftalık hamileyim.. seninde hamile olma ihtimalin var.merhaba arkadaşlar benimde BAT 19ydu ama hala adet olmadım ve bende beta hcg baktırdım 0.83 çıktı gebelik yok diyende oldu erken daha baktırmışşsın diyende geç döllenmede olmuş olabilir diyendee kafam öyle karıştıkiii hala daa adet olmadım.. gebelik belirtileride varrr geçen ayda aynı belirtiler vardı ama gögüsüm acımıyodu bu ay gögüslerim acıyoo kafammm çok karıştıııı.. ben neyimm hamile mi değil mi..
- 25 Kasım 2014
- 76
- 35
- 48
- 33
Oyle mi dersin insallahh ya.. bakalimmm beklicemmm sonuc ne olucakkk tsk ederim canimm cevap verdigin icin.. hayirlisi olsn snn icinde sag saglim bebegini kucagina alirsin ins..bir kaç gün daha bekle ondan sonra yaptır test.çünkü benmde bir önceki ay aynı belirtiler vardı ve çok ümitlenmiştim ama adet oldum.ama sonraki ay göğüslerim acayip ağrıyodu farklıydı yani ve şuan 8 haftalık hamileyim.. seninde hamile olma ihtimalin var.
- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
aminn canım çokk teşekkür ederimm.inşş seninde pozitif çıkar ve herşey yolundadr içini ferah tut ve olumlu düşünmeye çalış bu çok önemli.çünkü ben hep öyle düşündüm ve çok inandırdım kendimi hamile olduğumaOyle mi dersin insallahh ya.. bakalimmm beklicemmm sonuc ne olucakkk tsk ederim canimm cevap verdigin icin.. hayirlisi olsn snn icinde sag saglim bebegini kucagina alirsin ins..
- 22 Aralık 2014
- 93
- 12
- 13
- 34
Mrb kac gun gecti adetin belki sana yardmci olabilirim benim iki gebeligimde gec dollenme olmustu adet gunumden iki ay sonra cikti testtede kan testindedehala gelmedii adetimmm sağlıkçıyım kendimmm arkadaşalrım bekleeyelim biraz daha bakmayalım diyorlar beklemek çok zor.. hayırlısı neyse o olsun inş bakalım
- 25 Kasım 2014
- 76
- 35
- 48
- 33
Canim 19nda olmam lazimdi bugun ayin 24 istr ve biraz once dayanamadm test yaptim negatif cikti sanirim hamile dglimmmMrb kac gun gecti adetin belki sana yardmci olabilirim benim iki gebeligimde gec dollenme olmustu adet gunumden iki ay sonra cikti testtede kan testindede
- 22 Aralık 2014
- 93
- 12
- 13
- 34
Canim 19nda olmam lazimdi bugun ayin 24 istr ve biraz once dayanamadm test yaptim negatif cikti sanirim hamile dglimmm[/QUOTE Peki kac gunde bir adet goruyorsun hemen belli olmaz zaten
- 22 Aralık 2014
- 93
- 12
- 13
- 34
Peki kac gunde bir adet goruyorsun hemen belli olmaz kiCanim 19nda olmam lazimdi bugun ayin 24 istr ve biraz once dayanamadm test yaptim negatif cikti sanirim hamile dglimmm
- 25 Kasım 2014
- 76
- 35
- 48
- 33
28 günde bir oluyorum bazen 30 günde bir olarak değişiyo ama arada oluyo buda. belimm agrıyınca anlarım adet olucam diye derdim ve akşamına olurum. bir haftayıda geçti ağrım va r bel agrısı ama gelen giden yok.. iş arkadaşlarım pazartesi kan allım dediler bakalım.. ama gebelik testinde bişey çıkmıyo kafamm karışık yaa öfff..
- 22 Aralık 2014
- 93
- 12
- 13
- 34
Canm sen 28 nde bi test daha yap duzenli adet gordugun icin hemen cikmasi lazmdi fakat gec dollenme olduysa testte cok gec cikar 28 ine kadar adet gormezssen yap ckmazssa kan verceksin mecburen zaten sen hissediyosan vardir sknti yapma28 günde bir oluyorum bazen 30 günde bir olarak değişiyo ama arada oluyo buda. belimm agrıyınca anlarım adet olucam diye derdim ve akşamına olurum. bir haftayıda geçti ağrım va r bel agrısı ama gelen giden yok.. iş arkadaşlarım pazartesi kan allım dediler bakalım.. ama gebelik testinde bişey çıkmıyo kafamm karışık yaa öfff..
- 25 Kasım 2014
- 76
- 35
- 48
- 33
öyle yapıcammm canımmm bakalımmm hayırlısı olsunn inş vardır ve geç döllenmedir...:)Canm sen 28 nde bi test daha yap duzenli adet gordugun icin hemen cikmasi lazmdi fakat gec dollenme olduysa testte cok gec cikar 28 ine kadar adet gormezssen yap ckmazssa kan verceksin mecburen zaten sen hissediyosan vardir sknti yapma
- 22 Aralık 2014
- 93
- 12
- 13
- 34
İnsallah vardir canim sadece stres yapma yoksa bile yumurtalarin kuser yoksa sanaöyle yapıcammm canımmm bakalımmm hayırlısı olsunn inş vardır ve geç döllenmedir...:)
- 25 Kasım 2014
- 76
- 35
- 48
- 33
stres yapmıyorum canım ama halaa adet olmadım bugun 10. gün.. kan verdim bakalım ne çıkıcakkk..İnsallah vardir canim sadece stres yapma yoksa bile yumurtalarin kuser yoksa sana