neden tepki aldığını anlamadım. adama dillendirmediğin sürece burada anonim biçimde içinden geçenleri söyleyebilirsin
sonuçta o senin kilondan rahatsız olup spor yapman gerektiğini gayet de söylemiş
insan fikirlerini gerçek düşüncelerini eşiyle de paylaşmayacaksa kiminle paylaşacak
ha şöyle bi gerçek var yaşlanmanın önüne geçemeyiz. zaman içinde hepimiz değişiriz
erkeklerde saç dökülmesi çok yaygın. ve herkes bunu beğenmek zorunda değil
kendisine de söyleyebilirsin ama bunu doğru zamanda ve doğru üslupla söyleyebilmek çok önemli
dan dun söylersen kalbi çok kırılır . kelliği umursamıyorsa bile kırılır
başka bi üye de bu tavsiyeyi vermiş, ben de öyle düşünüyorum yani kendisi kelliğinden bahsederse (konuyu açan kendisi olmalı ama kesinlikle sen olmamalısın)
ama bu konuyu muhtemelen saç mı ektirsem şeklinde açmaz. kellikten konu açması yeterli
konuyu açtığı an canım sen bu durumu kafana takıyorsun galiba, hiç öyle canını sıkacağın bişey değil bir sürü çözümü var, saç ekimi
protez vs. canını sıkacağına çaresini bulabiliriz istersen gibi yumuşak bi giriş yapabilirsin
en kötü ihtimal adam sana, yok yaa iyi böyle canımı sıkmıyorum der, sen de saç ektirmeyi düşünmediğini anlamış olursun
en önemli şey kendisinin istemesi. kendisi istemiyorsa yapacak bişey yok
bu arada o instagram videolarına paylaşımlarına fazla aldanma. onların hepsi +1 beğeni toplamak için yapılan şeyler
oraya bi giriyorsun herkesin hayatı süper, her ilişki efsane, herkes çok sağlıklı, herkes mutlu görünüyor
ama orada insanlar hayatlarının sadece göstermek istedikleri kısmını gösteriyor
o platformlar, birileri ağlarken zırlarken resmini paylaşsın diye kurulmadı
o instagrammış tiktokmuş insanların paylaşım yapmasından para kazanan şirketler. ve sürekli de paylaşım yapmaya özendirmek onların işi
bu oyuna gelme hiç