Eşime oryantel oynamak isteyince...

bunlar annemlerin zamanındaymış canım yıl 2013 milletin gözü baya açık bunları artık bekleme:)

Evet beklemiyorum böyle birini çünkü onu bulalı baya oldu. Bende öyle diyordum ama hala varmış böyle aşklar. :)

Paçalı dona falan çok güldümde bence en sexy halinle salın ortalarda
Azıcıkta onun canı yansın ve bence yatakları ayırmayın

Son düzenleme:

Fazlasıyla haddini aşmış.Demek ki neymis fazla düsünmeyeceksin yok hosuna gitsin keyfi yerine gelsin diye çabalamayacaksın o senin icin ne kadar ugrasıyorsa sende o kadar ugrasacaksın..Ne kadar seversen sev mesafeyi korumak zorundasın yoksa böyle saygısızlıklar kacınılmaz olur.İnsanoglunun icinde var nankörlük..

Umarım şimdiye kadar düzelmiştir aranız..Evlilikte neler sineye cekilmiyor ki..

Canim sen eteklerini 3 parmak kisalt pantolonlarini birazcik daralt gorsun senin adam nasil oluyormus. Kizlar.... erkekler odundur dogru ama kuru odunda icten icten citir citir guzel yanar

evet canım tepkınde cok haklısın hiç hoş olmayan bır dialog gecmıs aranızda sen ki onun hoşuna gitmek icin birşeyler yapmaya calısıyorsun onun verdıgı tepkı çok uzucu çok iyi affedilir bşr özür dilemesi lazım bence artık kapına kamyonla gülmü getirir ben bılmem

üzülme anladığım kadarıyla eşini çok seviyosun bu yaptığını unutacaksın ama dersini vermeye çalıştıysan geri adım atma biraz devam et geri adım atarsan hemen kendini haklı çıkarır sebeblerinin haklı olduğunada seni inandırır sen neye kızdığını bile untursun ayrıca çok gençsin o sana böyle konuşarak egosunu tatmin etmeye çalışmış geçer onu kendi silahıyla vur ama çaktırma :)

Gerçekten çok ama çok ayıp etmiş eşiniz. İnsan karısına söyler mi hiç öyle kelimeler Kesinlikle çok güzel sürprizler yapıp hediyeler alarak gönlünüzü almalı ama en önemlisi özür dilemeli...

şaka yapmış eşin bence ne okdar uzatma yaa bırak benim e. arkadaşmda öle saçmalar ama erkeklerin bazıları böle kzıdırmayı sever :)

Oryantallere saygım var ama bir kadının kocasına oryantal yapması ne bilim kırmak istemiyorum da çok tuhaf geldi. Amaa hee ortamı şöyle ayarlarsınız kostümü giyer üzerine şu sexi saten bornozlardan giyersiniz, böyle vücudu parlak gösteren yağlardan sürersiniz adamı yanınıza çeker sana bir sürprizim var tatlım der onu kanepeye koltuğa atarsınız. Sonra müzik başlar şöyle saçları savurur üstünüzdeki bornozu atar ve biraz sexi hareketlerle oynamaya başlarsınız. Yani Yıldız Tilbe gibi deli gibi gerdan kırmak, deli gibi kalça atmak değil de daha naif daha estetik oynarsınız kısa tutup sonra nutku tutulan ve kıvama gelen kocaya yavaş yavaş yaklaşır ve final Tabi bunlar için önceden aynada falan oynama, poz çalışmaları yapmak lazım ki o an sexi olcam diye komik durumlara düşmeyelim hatta ben bu hallerimi çekip izlerdim hatalarımı göreyim diye falan.. Ayak üstü ne fantezi yaptım beee

Birde tabi zayıf değil ama sıkı taş gibi vücut lazım be canım bu tür oyunlar için. Bıngıl kollar, yanlardan pörtleyen yağlar, selülitli bacaklarla pek hoş durmaz yani..

Buradaki söz konusu koca beğenmemiş olabilir ama söylediği sözler yanlış. Koca bu tür şeylerden anlamıyor belli o zaman yapmayacaksın, kendini boşa üzmeyeceksin. Dön çıkını uyu adam anlamıyor napcan

Sonradan Edit: Didem mi erkekler nasıl beğeniyor bu hatunu çok zayıf. Tabi onlar Sadie'yi görmemiş ki. Balık etli ama kötü durmuyor ve çok estetik oynuyor.

[video=youtube;Io-E5e9vVLA]http://www.youtube.com/watch?v=Io-E5e9vVLA[/video]

Son düzenleme:
Hanımlar konu kapanmış gitmiş.
Üstüne bir de 5-6 ay geçmiş.
Siz daha neyin tesellisini veriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…