- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- 173
- Konu Sahibi miaselinam
-
bunlar annemlerin zamanındaymış canım yıl 2013 milletin gözü baya açık bunları artık bekleme:)
amin canim, dilerim sizde birbirinizi iyi tanidikca, sorunlari minimuma indirip huzurlu ve mutlu ömür boyu bir evlilik gecirirsiniz.
tartisma esnasinda yaninizda yatan esiniz size söyleseydi (bende her gece baska bir kadini hayal ediyorum ama iste elimde sen varsin idare ediyorum !!) siz esinize bir tokat atmazmiydiniz ? kadinlara tokat atma özgürlügü var ama erkege yok demi ? mimlenmis nasilsa, kadin erkek fark etmez bunu duyan es suratina patlatir bir tane,ben duysaydim bende patlatirdim.
tabi size kalsa bir dansözlük tartismasi yüzünden gitsin kocasina vursun küfür etsin yatagi ayirsin 3-5 yil sonra iyice yüz göz olup birbirlerine sövüp saysinlar demi ? sonra kazayla birde cocuk yapsinlar ama anlasamasinlar siddetli gecimsizlikten vede bosansinlar? bunlarimi istiyorsunuz? ayrica yazilani iyide okuyup anlayamiyorsunuz.ben esler arasindaki karsilikli saygidan bahsettim.size cok mu yabanci bu kavramlar ?
ne kadar hazirsiniz kücük seyler icin yuvalari yikmaya,binbir zahmetle yuva kurmak icin gece gündüz ugrasin sonrada kücük seyler icin hosgörüyü bitirip yillanmis kinle asik oldugunuz insandan bosanin.cok kolay degil mi ? nasilsa emek harcamak gerekmiyor.celiski degildir bu efendim, evlilik hosgörü ister , ben demedim ki hep alttan al.hep erkek güclü.sizler konuyu anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.isinize öyle geldigi icin.esimle 12 yildir mutluysak bu sadece benim fedakarligimla olabilcek birsey degil ki ? evlilik tek basina yürütülmez,üzülüyorum sizler icin cevrenizde saygi ve sevgi cercevesinde bir örnek yok demek ki.cok yazik.
kesinlikle katiliyorum bu sözlerinize, erkek icin disaridaki kadinla evdeki kadin bir degil.olmamalida zaten.
ayrica kadin olup olmadigimi sizlere ispatlamak zorunda degilim, adil olup evlilik kurumunun korunmasindan yanaysam.ben sizlere feminist erkek düsmani diyormuyum ?
Hadi arkadaşım hadi, hikaye anlatma, ben konuya yorumumu senin haddini bilmez yorumunu okumadan önce yapmıştım, zihniyetim belli benim, kalkıp da kafana göre etiketleyemezsin. Sen yuva yapıcısın da ben mi yıkıcıyım, dayağı basarmış ha! Anlaşıldı sen baya dayak yiyip sineye çekmiş birisin ya da bol dayak atan! Bu işleri iyi bilmenden, dayağa eğiliminden belli. Bana mutlu yuva hikayeleri anlatma. Çok gülerim.
Günaydın kızlar.
gerçekten moralim çok bozuk ben mi büyütüyorum bilmiyorum.
hep burada okurdum eşe dans etmek oryantel oynamak diye.
geçen gün bir alışveriş sitesinde gezerken oryantel kıyafetlere denk geldim. param olsa alır eşimede didem gibi dans ederdim dedim içimden.
coğu erkek bundan cok hoslanır diye düşündüm . e eşimde hayır demez dedim.
neyse akşam yatakta konusuyorduk herzamanki gibi.
"hayatım ben sana oryantel dans etsem nasıl olur? bir alışveriş sitesinde kıyafetleride satılıyordu böyle giysem dans etsem sana ?" diye sordum.
"ayy sen mi ? burdamııı tiksinirim valla hemen. Şebek gibi olursun güldürme beni" dedi.
nasıl yani dedim.
Ama coğu erkek beğenir bunu dedim.
evet burda didem oynasa suan (kendisi ibo hayranıdır ve didemin videoları filan ibonun videoları hep bilgisayarda kayıtlıdır. hep onun şarkılarını dinler.) ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.
gerçekten tiksinirmisin diye sordum evet dedi. o sinirle kalktım kendi yatağıma gittim. biz kücük odada yatıyoruz normalde tv karsısında uyuruz orda.
mia gel diye seslendi arkamdan kapıyı kitlemiştim şaka yaptım dedi. sonra yok o onun sanatı ama niye böyle yapıosun. ona yakısıo sen yapsan o... olursun dedi. zilli olursun dedi.
bende sinirlendim gittim işte. kendi yatağıma. baktım arıyor beni bakmadım telefona sadece mesaj attm.
hemen tiksineceğin ve şebek olan biriyle yatmaktansa hiç yatma daha iyi. bi şaka yaptım diyorsun bir de ama haklıyım o onun sanatı diyorsun. sen ne dediğini bilmiyorsun . ama ben özetleyeyim : o burda yapsa ağzının suyu akar ben burda yapsam şebek olurum tiksinç olurum . senin anlayısın bu. jartiyerde giyince şebek gibimi görünüyordum acaba. ne de olsa bu benim sanatım değil. o zaman bu sanata sahip olanlara git daha fazla güldürmeyeyim kendimi. dedim. gel buraya hadi dedi üzgün işareti koydu. gelmiyorum artık soğudum senden dedim. o bana ddedi ya soğurum tiksinirim diye . resmen beni incitti aşağıladı.
bu arada oldukca bakımlı fizik olarakta güzel bir kadınım. 23 yasındayım daha . eşimse 30 yasında. siz söyleyin haksızmıyım. artık onunla yatmak bile istemiyorum.
sabah kalktık sarılmak istedi yine aynı cümleler dolandı durdu ağzımızda. tamam istemiyorum ya soğudum senden dedim gelmiyorum yatmıyorum yanında. ne istiosan yap dedim. şaka yapmakta yasak dedi. yapmayacağım bundan sonra dedi. senin yaptığın şaka değildi dedim. cocuğum ya kandırabilecek sanki. öpmeye kalktı istemedim. işe gittim ondan önce giderkende ben işe gidiyorum dedim kapattım kapıyı gittim.
ohhh be içim rahatladı. ŞEBEK SENSİN DEDİM BİR DE!!!!
Günaydın kızlar.
gerçekten moralim çok bozuk ben mi büyütüyorum bilmiyorum.
hep burada okurdum eşe dans etmek oryantel oynamak diye.
geçen gün bir alışveriş sitesinde gezerken oryantel kıyafetlere denk geldim. param olsa alır eşimede didem gibi dans ederdim dedim içimden.
coğu erkek bundan cok hoslanır diye düşündüm . e eşimde hayır demez dedim.
neyse akşam yatakta konusuyorduk herzamanki gibi.
"hayatım ben sana oryantel dans etsem nasıl olur? bir alışveriş sitesinde kıyafetleride satılıyordu böyle giysem dans etsem sana ?" diye sordum.
"ayy sen mi ? burdamııı tiksinirim valla hemen. Şebek gibi olursun güldürme beni" dedi.
nasıl yani dedim.
Ama coğu erkek beğenir bunu dedim.
evet burda didem oynasa suan (kendisi ibo hayranıdır ve didemin videoları filan ibonun videoları hep bilgisayarda kayıtlıdır. hep onun şarkılarını dinler.) ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.
gerçekten tiksinirmisin diye sordum evet dedi. o sinirle kalktım kendi yatağıma gittim. biz kücük odada yatıyoruz normalde tv karsısında uyuruz orda.
mia gel diye seslendi arkamdan kapıyı kitlemiştim şaka yaptım dedi. sonra yok o onun sanatı ama niye böyle yapıosun. ona yakısıo sen yapsan o... olursun dedi. zilli olursun dedi.
bende sinirlendim gittim işte. kendi yatağıma. baktım arıyor beni bakmadım telefona sadece mesaj attm.
hemen tiksineceğin ve şebek olan biriyle yatmaktansa hiç yatma daha iyi. bi şaka yaptım diyorsun bir de ama haklıyım o onun sanatı diyorsun. sen ne dediğini bilmiyorsun . ama ben özetleyeyim : o burda yapsa ağzının suyu akar ben burda yapsam şebek olurum tiksinç olurum . senin anlayısın bu. jartiyerde giyince şebek gibimi görünüyordum acaba. ne de olsa bu benim sanatım değil. o zaman bu sanata sahip olanlara git daha fazla güldürmeyeyim kendimi. dedim. gel buraya hadi dedi üzgün işareti koydu. gelmiyorum artık soğudum senden dedim. o bana ddedi ya soğurum tiksinirim diye . resmen beni incitti aşağıladı.
bu arada oldukca bakımlı fizik olarakta güzel bir kadınım. 23 yasındayım daha . eşimse 30 yasında. siz söyleyin haksızmıyım. artık onunla yatmak bile istemiyorum.
sabah kalktık sarılmak istedi yine aynı cümleler dolandı durdu ağzımızda. tamam istemiyorum ya soğudum senden dedim gelmiyorum yatmıyorum yanında. ne istiosan yap dedim. şaka yapmakta yasak dedi. yapmayacağım bundan sonra dedi. senin yaptığın şaka değildi dedim. cocuğum ya kandırabilecek sanki. öpmeye kalktı istemedim. işe gittim ondan önce giderkende ben işe gidiyorum dedim kapattım kapıyı gittim.
ohhh be içim rahatladı. ŞEBEK SENSİN DEDİM BİR DE!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?