- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi Asmiramisra
Saşmalamaa kocasında asla suç olamaz, kadınlar yolludurrr.eşin alımlılıktan ziyade karaktersiz bacım. aldatmış seni aloo
Ne sacma ne demek arattirdi bunun hesabini o kizada esinizede sorun nasil boyle yuz bulabiliyor cok merak ettiyse diger arkadaslardan durumunu ogrensin resmen fitnelik fesatlik pesinde sen kimsin yaErkek iş arkadaşı aradı dedi ki napiyorsun yanında biri var mı dedi eşimde evet eşim yanımda diyip kapattı ben daha sonra tekrar arattirdim çocuk dedi ki o kız arattirdi dedi bende kızı arattirdim ve böyle şeyler söyledi
Eşinizin adı aslan değilse, aslan diye hitap etmesi karşısında duyulan öfke kıskançlık değil ki susmak saflık benceMerhabalar öncelikle biraz uzun olacak ama hakkınızı helal edin. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Biz eşimle 2 sene sevgililik dönemi yaşadık 1.5 senedir evliyiz sevgililik dönemin de aldatma yalan gibi hataları oldu. Öyle böyle düzelir diye affettiğim zamanlardı. Evlendiğimiz zaman yalanı oldu ama aldatması olmadı. Ama tam güvenmediğim için hala şüphelerim var açıkçası. Eşim işe tam saatinde gider tam saatinde gelir. Pek dışarı çıkmaz. Telefon şifresini genel itibari ile hiçbirseyini saklamaz iş yerinde ne olup bitiyorsa anlatır. Asıl soruna gelecek olursak iş yerinde ki kız iş arkadaşıyla fazla samimiler eşim geçenlerde hasta oldu corona iş grubundan geçmiş olsun aslan diye mesaj atmış. Benim kıskanç olduğumu biliyor iş yerinden erkek birine arttırıp ben yanında miyim diye sorduruyor kıskancım diye geçmiş olsuna ariyamiyormus işte arayamiyorum da işte adımı söyleyip onunla ev hayatı nasıl gidiyor gibi sorular sordu bende şüpheleniyorum açıkçası karşı tarafta evli ve çocuğu var. Eşime söylediğim de öyle biri değil ne olur artık bana güven aldatmam diyor. Bilmiyorum fazla mı abartıyorum ben artık boşanmaya kadar düşündüm güvenmiyorum ya aldatıyorsa diyerek ne yapacağımı bilmiyorum bir yol gösterin.
Merhabalar öncelikle biraz uzun olacak ama hakkınızı helal edin. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Biz eşimle 2 sene sevgililik dönemi yaşadık 1.5 senedir evliyiz sevgililik dönemin de aldatma yalan gibi hataları oldu. Öyle böyle düzelir diye affettiğim zamanlardı. Evlendiğimiz zaman yalanı oldu ama aldatması olmadı. Ama tam güvenmediğim için hala şüphelerim var açıkçası. Eşim işe tam saatinde gider tam saatinde gelir. Pek dışarı çıkmaz. Telefon şifresini genel itibari ile hiçbirseyini saklamaz iş yerinde ne olup bitiyorsa anlatır. Asıl soruna gelecek olursak iş yerinde ki kız iş arkadaşıyla fazla samimiler eşim geçenlerde hasta oldu corona iş grubundan geçmiş olsun aslan diye mesaj atmış. Benim kıskanç olduğumu biliyor iş yerinden erkek birine arttırıp ben yanında miyim diye sorduruyor kıskancım diye geçmiş olsuna ariyamiyormus işte arayamiyorum da işte adımı söyleyip onunla ev hayatı nasıl gidiyor gibi sorular sordu bende şüpheleniyorum açıkçası karşı tarafta evli ve çocuğu var. Eşime söylediğim de öyle biri değil ne olur artık bana güven aldatmam diyor. Bilmiyorum fazla mı abartıyorum ben artık boşanmaya kadar düşündüm güvenmiyorum ya aldatıyorsa diyerek ne yapacağımı bilmiyorum bir yol gösterin.
Kendisi aramaya çekiniyorsa başkasına arattirip kıskanç olduğunuzu bildiği halde gizliden bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyorsa bence bir sıkıntı var demektir. Sen benim arkadaşımsın kimseye arattirmama gerek yok ben ararım diyebilmeli ki zaten iş yerinde görüşüyorlar neden birde rahatsız olduğunuzu bilmesine rağmen ayrıca arıyor. Bence temkinli bir şekilde gözlemleyin bana çelişkili geldi.Merhabalar öncelikle biraz uzun olacak ama hakkınızı helal edin. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Biz eşimle 2 sene sevgililik dönemi yaşadık 1.5 senedir evliyiz sevgililik dönemin de aldatma yalan gibi hataları oldu. Öyle böyle düzelir diye affettiğim zamanlardı. Evlendiğimiz zaman yalanı oldu ama aldatması olmadı. Ama tam güvenmediğim için hala şüphelerim var açıkçası. Eşim işe tam saatinde gider tam saatinde gelir. Pek dışarı çıkmaz. Telefon şifresini genel itibari ile hiçbirseyini saklamaz iş yerinde ne olup bitiyorsa anlatır. Asıl soruna gelecek olursak iş yerinde ki kız iş arkadaşıyla fazla samimiler eşim geçenlerde hasta oldu corona iş grubundan geçmiş olsun aslan diye mesaj atmış. Benim kıskanç olduğumu biliyor iş yerinden erkek birine arttırıp ben yanında miyim diye sorduruyor kıskancım diye geçmiş olsuna ariyamiyormus işte arayamiyorum da işte adımı söyleyip onunla ev hayatı nasıl gidiyor gibi sorular sordu bende şüpheleniyorum açıkçası karşı tarafta evli ve çocuğu var. Eşime söylediğim de öyle biri değil ne olur artık bana güven aldatmam diyor. Bilmiyorum fazla mı abartıyorum ben artık boşanmaya kadar düşündüm güvenmiyorum ya aldatıyorsa diyerek ne yapacağımı bilmiyorum bir yol gösterin.
Niye böyle bir şey oldu? Yani eşimi işyerinden arkadaşı arasa konuşur kapatırlar. Niye yanında kimse var mı diye sizin olup olmadığınızı kontrol ediyorlar? Bence bu işin öncesi var. Kıskancım diyorsunuz acaba daha önceki aramalarda tartışma falan mı çıkardınız? Belli ki siz varken konuşmak istemiyorlar.Erkek iş arkadaşı aradı dedi ki napiyorsun yanında biri var mı dedi eşimde evet eşim yanımda diyip kapattı ben daha sonra tekrar arattirdim çocuk dedi ki o kız arattirdi dedi bende kızı arattirdim ve böyle şeyler söyledi