Eşime ne oldu böyle?

Sogukmussunuz ısıtmaya çalışıyor

Bende öyle yapacağım madem hevesli huyuna gideceğim meğer adamın içinde jartiyerli bi kadın olmam varmış da haberim yokmuş
gitmeden telefonda tatlı tatlı konuşuverin
alma imkanınız varsa sizde alın bişeyler
kolay kurulmuyor evlilik.. :)

benim direkt aklıma gelen belki internette birşeyler izlemiştir onlardan özenip sanada almak istemiştir diye düşündüm

Hazir araniz duzelmisken giyin derim. Esin sonucta senden boyle istekleri olmasi normal.
Tabi ki öyle çok şükür en azından beni düşünüyor
daha önce hiç giymedim jartiyeri ben gelinliğin altına bile giymemiştim bilmiyorum nasıl olacak nasıl giyeceğim

Size onceden beni uğraştırma suslenme gerek yok falan dedigi icin kendisinde bu noktayi da degistirmesi gerektigini düşünmüş demek ki :) alışık olmadığınız için tavrı tuhaf geliyordur belki ama ilişkiniz adına adım atıyor olarak görüp sevinmelisiniz bence :)

wuuu :)))eşinizin içine ne kaçmış böyle:))))ve mutluysanız hiiiiiiiç sorun yok:)mutluluklar dilerim ömrünüzce :)

Sevindirici elbette ama odun olan adam böyle olunca şaşırdım ama buradaki yorumlardan sonra gereksiz yere panik yaptığımı farkettim

Yahu seksi kıyafet sevmeyen erkek mi olur, sevmiyorsa odundur, öküzdür vb....

Kadınlara da yaranılmıyor.
Adam istemese istemedi.
İstese istedi neler oluyor

Yahu seksi kıyafet sevmeyen erkek mi olur, sevmiyorsa odundur, öküzdür vb....
Kadınlara da yaranılmıyor.
Adam istemese istemedi.
İstese istedi neler oluyor
Gerçekten sevmiyordu ya bir şeyler yaşamak için süslensem ne gerek var bunlara hadi çıkar uğraştırma beni diyen odun bi kocam vardı benim hatta aldığım geceliklerden bazılarını atmıştım bile madem kullanmıyorum durmasınlar boş yere diye

demekki gerçekten özlemiş ve baktı kadın elden gideyah
siz de bozmayın kırmayın hevesini azıcık adam yaşamak istediklerini sizinle yaşamak istiyor bırakın yaşayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…