Eşime ne oldu böyle?

Haklısınız durup dururken kendime dert çıkarıyorum yorumunuz için teşekkürler

Muhtemelen onun için çabalıyordur. Değişti diye korkmayın

sen 1 adım atmışsın oda bir adım atıyor
gayet normal bence
önceden yoktu diyorsun açılmış demek ki

herifin senden ayrı tatile çıkınca gözü gönlü açılmış kız

Benim esimde biraz ayri kalinca ic camasiri ve gecelik arayasina giriyor ama malesef cok zevksiz bu konuda.

Ya esiniz istemem yan cebime koy yapiyormus icten içe giymeniz hoşuna gidiyormuş bence giyin yani adamin hevesini kursahinda birakmayin özeniyor işte bisey olmaz bence

Adam sizi de heyecanlandırmaya calısıyor gayet hevesli ne var bunda yahu keyfini cıkarın :)

Ya esiniz istemem yan cebime koy yapiyormus icten içe giymeniz hoşuna gidiyormuş bence giyin yani adamin hevesini kursahinda birakmayin özeniyor işte bisey olmaz bence
Adam sizi de heyecanlandırmaya calısıyor gayet hevesli ne var bunda yahu keyfini cıkarın :)
Bende öyle yapacağım madem hevesli huyuna gideceğim meğer adamın içinde jartiyerli bi kadın olmam varmış da haberim yokmuş

Sadece seks acisindan cabalamasi garip. Kendi fantazisi icin cabaliyor inşallah bunun yaninda baska suprizleri de vardir..

Keske benimki de kendi alsa gecelikleri bilmem neleri. Biktim vallahi sayfalarca gecelik arasindan kendi kendime secmekten o da supriz olsun kafasinda. Ne var adam bi de sen sec bana supriz olsun demi yani simdi biz de 20 gundur uzagiz yanina donucem bikac gune keske o da almis olsa bikac sey bana. Malum ozleştik o kadar
Bence ses etmeyin. Giyin keyfinize bakin o degil de jartiyer cok rahatsiz edici degil mi ya? Alisamadim ben bi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…