- 26 Temmuz 2017
- 4.213
- 8.842
- 158
- 31
- Konu Sahibi Minicikfzt
-
Hiç öyle bir şeyi yok eşim zaten alışveriş çok seven biridir o yüzden gördüğünü beğendiğini hemen alır aklım çok karışık bir tanesini kıyafet alsam diye düşünüyorum diğer ikisini ne alacağım öyle belirgin bir hobisi de yok. Ona hediye almak beni gerçekten zorluyoİhtiyaci olan yada surekli sunu alsam mi diye bahsettigi bisey varsa olabilir. Sevdigi herhangi bir hobi uzerine hediye alinabilir.
Hepsini aldımSaat , ceket gibi şeyler almış mıydınız ya da kişiye özel hediyeler var onlara bir göz atın isterseniz
Sormayın bende sevgilime 14 Şubat için ne alsam diye düşünüp duruyorum bir erkeğe alınabilecek her şeyi aldımHepsini aldımya belli bir zaman geçtikten sonra ilişkide bir şey kalmıyo insanın aklında
Çok teşekkür ederimSormayın bende sevgilime 14 Şubat için ne alsam diye düşünüp duruyorum bir erkeğe alınabilecek her şeyi aldımfarklı bir şeyler bulursam size de yazarım
Ya hem 14 Şubat hem 25 Şubat evlilik yıl dönümü hem de 15 Mart doğum günü hediye bulmak zaten zor bir ay içinde 3 hediye iyice zorÖff gene 14 Şubat geliyor. Ben de bilmiyorum bu hediye konusunu.
Bir keresinde gökyüzü yansıtan projeksiyon şeysi almıştım, sonrasında abajur, sonrasında da tuz lambası.
En son şey dedi, sürekli aydınlıkla ilgili şeyler seçmişsin.
Benim de o zaman dikkatimi çekti. Karanlıktan korkuyorum galiba:)
En son mini albüm yaptırdım anahtarlık, deri kaplı defter şeklinde. İçinde fotolarımız vardı. Çok beğendi onu.
Instagram'da falan vardı aratın merak ederseniz.
Merhabalar ,Sevgililer günü evlilik yıl dönümü ve eşimin doğum günü çok arka arkaya ne yazık ki. Eşim hediye konusunda son derece özenli davranır, her zaman seveceğim hediyeler alır bense ona göre daha beceriksizim bu konuda. 3 ayrı hediye de fikir olarak çok daha zor. Sizce eşime ne hediye alabilirim? Parfüm, gömlek vs gibi klasik şeyleri defalarca kez aldım
O kadar çok oyuncak araba var ki TV ünitemizin üzerinde bı de eşim maddi değeri de hep yüksek hediyeler alır şimdi gidip bana altın pırlanta birşey almıştır büyük ihtimal o yüzden benim aldığım şeylerin fiyatı hep uygun kalıyo ona göre bundan da rahatsız oluyorum yani ben gidip bir kazak alıp veriyorum çoğu zamanKlasikleşmiş çoğu şeyi almışsınız zaten. Ahşap 40 araçlık araba rafı olur mu? Malum erkekler arabalara düşkün.. Gerçeğini alamayacağınıza göre oyuncağını iteleseniz?
O kadar çok oyuncak araba var ki TV ünitemizin üzerinde bı de eşim maddi değeri de hep yüksek hediyeler alır şimdi gidip bana altın pırlanta birşey almıştır büyük ihtimal o yüzden benim aldığım şeylerin fiyatı hep uygun kalıyo ona göre bundan da rahatsız oluyorum yani ben gidip bir kazak alıp veriyorum çoğu zamangüzel bir şey almak istiyorum ama kafam çok karışık. Aklımda doğum günü için güneş gözlüğü var ki yüzünün şekline göre almak onu da çok zor geliyo, sevgililer gününü kıyafetle geçiştirsem evlilik yıl dönümü özel bir hediye olması lazım geçen yıl onu tatile götürmüştüm değişiklik olsun diye bu yıl onu da yapamıyorum çok kararsızım dimi
Çok şeker yazmışsınKlasikleşmiş çoğu şeyi almışsınız zaten. Ahşap 40 araçlık araba rafı olur mu? Malum erkekler arabalara düşkün.. Gerçeğini alamayacağınıza göre oyuncağını iteleseniz?
Merhabalar ,Sevgililer günü evlilik yıl dönümü ve eşimin doğum günü çok arka arkaya ne yazık ki. Eşim hediye konusunda son derece özenli davranır, her zaman seveceğim hediyeler alır bense ona göre daha beceriksizim bu konuda. 3 ayrı hediye de fikir olarak çok daha zor. Sizce eşime ne hediye alabilirim? Parfüm, gömlek vs gibi klasik şeyleri defalarca kez aldım
Sormayın bende sevgilime 14 Şubat için ne alsam diye düşünüp duruyorum bir erkeğe alınabilecek her şeyi aldımfarklı bir şeyler bulursam size de yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?