• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime ne hediye alabilirim?

Minicikfzt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
4.213
8.842
158
31
Merhabalar ,Sevgililer günü evlilik yıl dönümü ve eşimin doğum günü çok arka arkaya ne yazık ki. Eşim hediye konusunda son derece özenli davranır, her zaman seveceğim hediyeler alır bense ona göre daha beceriksizim bu konuda. 3 ayrı hediye de fikir olarak çok daha zor. Sizce eşime ne hediye alabilirim? Parfüm, gömlek vs gibi klasik şeyleri defalarca kez aldım 😔

İhtiyaci olan yada surekli sunu alsam mi diye bahsettigi bisey varsa olabilir. Sevdigi herhangi bir hobi uzerine hediye alinabilir.

İhtiyaci olan yada surekli sunu alsam mi diye bahsettigi bisey varsa olabilir. Sevdigi herhangi bir hobi uzerine hediye alinabilir.
Hiç öyle bir şeyi yok eşim zaten alışveriş çok seven biridir o yüzden gördüğünü beğendiğini hemen alır aklım çok karışık bir tanesini kıyafet alsam diye düşünüyorum diğer ikisini ne alacağım öyle belirgin bir hobisi de yok. Ona hediye almak beni gerçekten zorluyo

Hm hamilesiniz cinsiyeti ogrendinizmi. Bebeginizle alakali babalikla alakali biseylerde olabilir

Saat , ceket gibi şeyler almış mıydınız ya da kişiye özel hediyeler var onlara bir göz atın isterseniz 😇

Akıllı saat, güneş gözlüğü. Ben de erkeğe hediye konusunda çok fikirsizim. Eşim sık seyahat ediyor termos almıştım. Başka da aklıma gelmedi

Öff gene 14 Şubat geliyor. Ben de bilmiyorum bu hediye konusunu.
Bir keresinde gökyüzü yansıtan projeksiyon şeysi almıştım, sonrasında abajur, sonrasında da tuz lambası.
En son şey dedi, sürekli aydınlıkla ilgili şeyler seçmişsin.
Benim de o zaman dikkatimi çekti. Karanlıktan korkuyorum galiba:)
En son mini albüm yaptırdım anahtarlık, deri kaplı defter şeklinde. İçinde fotolarımız vardı. Çok beğendi onu.
Instagram'da falan vardı aratın merak ederseniz.

Hepsini aldım 😂ya belli bir zaman geçtikten sonra ilişkide bir şey kalmıyo insanın aklında🥺
Sormayın bende sevgilime 14 Şubat için ne alsam diye düşünüp duruyorum bir erkeğe alınabilecek her şeyi aldım 🙁 farklı bir şeyler bulursam size de yazarım 😇

Öff gene 14 Şubat geliyor. Ben de bilmiyorum bu hediye konusunu.
Bir keresinde gökyüzü yansıtan projeksiyon şeysi almıştım, sonrasında abajur, sonrasında da tuz lambası.
En son şey dedi, sürekli aydınlıkla ilgili şeyler seçmişsin.
Benim de o zaman dikkatimi çekti. Karanlıktan korkuyorum galiba:)
En son mini albüm yaptırdım anahtarlık, deri kaplı defter şeklinde. İçinde fotolarımız vardı. Çok beğendi onu.
Instagram'da falan vardı aratın merak ederseniz.
Ya hem 14 Şubat hem 25 Şubat evlilik yıl dönümü hem de 15 Mart doğum günü hediye bulmak zaten zor bir ay içinde 3 hediye iyice zor 😔

Merhabalar ,Sevgililer günü evlilik yıl dönümü ve eşimin doğum günü çok arka arkaya ne yazık ki. Eşim hediye konusunda son derece özenli davranır, her zaman seveceğim hediyeler alır bense ona göre daha beceriksizim bu konuda. 3 ayrı hediye de fikir olarak çok daha zor. Sizce eşime ne hediye alabilirim? Parfüm, gömlek vs gibi klasik şeyleri defalarca kez aldım 😔

Klasikleşmiş çoğu şeyi almışsınız zaten. Ahşap 40 araçlık araba rafı olur mu? Malum erkekler arabalara düşkün.. Gerçeğini alamayacağınıza göre oyuncağını iteleseniz? :rolleyes: :KK14:

Klasikleşmiş çoğu şeyi almışsınız zaten. Ahşap 40 araçlık araba rafı olur mu? Malum erkekler arabalara düşkün.. Gerçeğini alamayacağınıza göre oyuncağını iteleseniz? :rolleyes: :KK14:
O kadar çok oyuncak araba var ki TV ünitemizin üzerinde bı de eşim maddi değeri de hep yüksek hediyeler alır şimdi gidip bana altın pırlanta birşey almıştır büyük ihtimal o yüzden benim aldığım şeylerin fiyatı hep uygun kalıyo ona göre bundan da rahatsız oluyorum yani ben gidip bir kazak alıp veriyorum çoğu zaman😂 güzel bir şey almak istiyorum ama kafam çok karışık. Aklımda doğum günü için güneş gözlüğü var ki yüzünün şekline göre almak onu da çok zor geliyo, sevgililer gününü kıyafetle geçiştirsem evlilik yıl dönümü özel bir hediye olması lazım geçen yıl onu tatile götürmüştüm değişiklik olsun diye bu yıl onu da yapamıyorum 🥺çok kararsızım dimi

O kadar çok oyuncak araba var ki TV ünitemizin üzerinde bı de eşim maddi değeri de hep yüksek hediyeler alır şimdi gidip bana altın pırlanta birşey almıştır büyük ihtimal o yüzden benim aldığım şeylerin fiyatı hep uygun kalıyo ona göre bundan da rahatsız oluyorum yani ben gidip bir kazak alıp veriyorum çoğu zaman😂 güzel bir şey almak istiyorum ama kafam çok karışık. Aklımda doğum günü için güneş gözlüğü var ki yüzünün şekline göre almak onu da çok zor geliyo, sevgililer gününü kıyafetle geçiştirsem evlilik yıl dönümü özel bir hediye olması lazım geçen yıl onu tatile götürmüştüm değişiklik olsun diye bu yıl onu da yapamıyorum 🥺çok kararsızım dimi

Çiç.sepetinde kişiye özel hediyeler var, onlara baktınız mı?

Mesela;

Kişiye özel tavla takımı
Rakı standı
Satrançlı matara
Diecast araçlar
Sevgililer günü için tıkınmalık kutusu :)
Retro atari :KK76:
İsimli bıçaklar, antika ıvır zıvırlar veya gümüş yüzük vs.

Hediyeye dair bir çok secenek mevcut 😊 incelemenizi tavsiye ederim

Sormayın bende sevgilime 14 Şubat için ne alsam diye düşünüp duruyorum bir erkeğe alınabilecek her şeyi aldım 🙁 farklı bir şeyler bulursam size de yazarım 😇
Hediye olarak aradığınız bir cok ürün mevcut. Incelemenizi tavsiye ederim 😊

Back