- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim![]()
eşim çok istiyor bir çocuğumuz olmasını..bunu gerçekten biliyorum ama istiyor ki iğne,aşılama,ilaç olmadan kendiliğinden olsun..
kesinlike tutarsız,ben diyorum zaten ona tam bir ikizler...anı anını tutmuyor...
Canım henüz birkaç aydır deniyormuşsunuz, kendinize normal yollarla biraz daha şans verseniz olmaz mı?
Doktorlar en az 12 ay deneyin diyorlar. Hem belirli bir sorun da tespit edilememiş yanılmıyorsam.
Yaşınız çok ilerlemediyse kendinize en az 6 ay daha süre tanısanız?
gerçektende susmak bazen konuşmaktan daha çok anlaşılır bi dil gibi geliyo erkeklere o zaman gerçekten üzüldüğümüzü anlıyolar sanırım keşke bizi bu duruma sokmadan anlasalar adına çok sevindim umarım bizde uzlaşırız bi gün eşimle
canım benim
evet çok uzun süre denemedik kendi kendimize...
ama bendeki sorun şu ;yumurtalarım yeterli büyüklüğe ulaşıyor ancak çatlamıyor,çatlamadığı içinde
kist oluyor...çok şükür ki ameliyatlık boyuta ulaşan kistim yok ama doktorum bu kistlerden ve yaşımdan
dolayı hemen gebelik elde edelim diye aşılama dedi :26:
Anladım canım..
Peki aşılamaya kesin karar verdiysen eğer, o zaman bayan doktor denesen?
Bunu sana öneriyorum, ama aklıma yatmıyor. Sırf eşinle bir orta yol bulabilmen için ve eşinin sana destek olabilmesi için öneriyorum. Yoksa karşındaki kişi sadece bir doktor, kadın veya erkek her halukarda o sana "hastası" gözüyle bakıyor.
Bunu eşine başka bir aile büyüğü izah edemez mi acaba? Veya eşini aşılama ile ilgili daha fazla bilgi sahibi yapsan?
Biraz sokak ağzı olacak ama '' ayy ben onu döverimmm '' .Ne cahili ,cühela o cühela.Allahım yaa ! Demek ki insanlar böyle böyle katil oluyorlar : )) Üzülme gülüm.İnan ismen olarak size dua edeceğim.Vazgeçmeyin zamanla onu da ikna edeceksiniz.