Eşime laf anlatamıyorum........

noree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
4.834
11
0
Kocaeli
arkadaşlar merhaba
aslında konu açıp açmamak arasında kaldım,ama sizin fikirlerinize de ihtiyacım var..
1,5 senelik evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz
bunun için karar verince ben doktora gittim,öncesinde kontrolden geçmek için ve sağ overimde kist çıktı..3 ay bunun tedavisini gördüm,kistim baskılandı.

ilaç tedavisi (klomen ) ile denedik,yine olmadı..doktorum hsg istedi çektirdim.
ama eşim hiç istemedi,önceleri istememe nedenini söylemedi ama ben ısrar edince kıskandığını söyledi.
neyse filmim normal çıktı..

ama bu kez de solda da kist çıktı,doktorum 1 aylık bir tedaviye başladı ardından da aşılama yapalım,bir an önce hamile kalman için tekrar klomen denemeyeceğiz dedi..

buraya kadar herşeye tamam dedim,doktora muayeneler,ağrılı flimler,bir ton ilaçlar...
ama eşim bana bu konuda yeteri kadar destek olmadı,olmadığı gibi rahim filmi çektirdiğim için
bana küstü..herkes beni görmüşmüş..

geçen günde aşılama için önce tamam ne gerekiyorsa yaptıralım dedi,kısa bir süre sonra da
ben istemiyorum "istersen bana cahil de ama bu şekilde çocuk olsada ben onu kendi çocuğum gibi sevemem" dedi...
bende kızdım,ağladım tamam dedim çocuk meselesini kapatıyoruz olursa olur olmazsa olmaz dedim...

siz böyle cahil bir insan gördünüz mü???
artık içimde uğraşma hevesi,gücü kalmadı...
siz olsanız ne yapardınız ???

Son düzenleme:
günde aşılama için önce tamam ne gerekiyorsa yaptıralım dedi,kısa bir süre sonra da
ben istemiyorum "istersen bana cahil de ama bu şekilde çocuk olsada ben onu kendi çocuğum gibi sevemem" dedi...

Tövbe estağfurullah
Akıllara zarar bir cehalet.
Dr sanki sizinle cinsel ilişki yaşıyor muaeyene esnasında.
Kadın dr deneseniz ..

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım

kadın olmak ne zor değil mi...

Çocuk olsa bir dert olmasa ayrı bir dert

bütün acıları ceken ya da çekecek olan biz kadınlar herşeye varız

nedense eşler rahat oldukları halde,canları acımadıgı onca tedaviyi kendileri görmedikleri halde

yalnız ve yalnız destek olmaktan bile acizler...

herkes için söylemiyorum ama birçoğu böyle...

Hangi devirde yaşıyormuş,hangi yılda kalalakmış ilerlememiş eşin?

O eskidenmiş...nedemek ya kendi çocugum gibi sevmem diye

başkasından sperm almıyorlar ki.. ama gelde anlat işte.

sende üsteleme akışına bırak.bakalım belki ozaman tavrı değişir.

Rabbim isteyen herkese versin inşallah,kimseye aratmasın

arkadaşlar merhaba
aslında konu açıp açmamak arasında kaldım,ama sizin fikirlerinize de ihtiyacım var..
1,5 senelik evliyim ve 5-6 aydır çocuk istiyoruz
bunun için karar verince ben doktora gittim,öncesinde kontrolden geçmek için ve sağ overimde kist çıktı..3 ay bunun tedavisini gördüm,kistim baskılandı.

ilaç tedavisi (klomen ) ile denedik,yine olmadı..doktorum hsg istedi çektirdim.
ama eşim hiç istemedi,önceleri istememe nedenini söylemedi ama ben ısrar edince kıskandığını söyledi.
neyse filmim normal çıktı..

ama bu kez de solda da kist çıktı,doktorum 1 aylık bir tedaviye başladı ardından da aşılama yapalım,bir an önce hamile kalman için tekrar klomen denemeyeceğiz dedi..

buraya kadar herşeye tamam dedim,doktora muayeneler,ağrılı flimler,bir ton ilaçlar...
ama eşim bana bu konuda yeteri kadar destek olmadı,olmadığı gibi rahim filmi çektirdiğim için
bana küstü..herkes beni görmüşmüş..

geçen günde aşılama için önce tamam ne gerekiyorsa yaptıralım dedi,kısa bir süre sonra da
bende kızdım,ağladım tamam dedim çocuk meselesini kapatıyoruz olursa olur olmazsa olmaz dedim...

siz böyle cahil bir insan gördünüz mü???
artık içimde uğraşma hevesi,gücü kalmadı...
siz olsanız ne yapardınız ???

çok zor bi durum allah yardımcın olsun arkadaşım eşin aşılamanın nasıl bi işlem olduğunu bilmiyomu bence iyice anlatmalısın kafasında soru işareti kalmasın malesef aşılamanın ve tüp bebeğin kendi çocuğu olmayacağını düşünen insanlar hala var benim komşum da tüp bebekle hamile kaldı 20 sene sonunda ama eşini ve ailesini ikna edebilmek için aylarca uğraştı sonunda bebek doğdu ve acaip bi şekilde babasının kopyası çocuk arkadaşımda dua ediyo iyiki babasına benzedi yoksa sahiplenmicekti yavrumu diye yani senin sorunun cevabı evet ben gördüm böle cahil insanlar malesef allah yardımcın olsun arkadaşım tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese

Böyle düşünen adamdan çocuğunuz olsamı? Olmasamı daha iyi?

ben ona sperm bankasından sperm almayacağımı zaten benim yumurtam ve onun spermi ile
aşılama yapılacağını defalarca söyledim,ama nato kafa nato mermer!!!!

başka dr dedi,bende kabul etmedim,inat yaptım..

brownim aynen dediğin gibi zamana bırakıcam sanırım

Tövbe estağfurullah
Akıllara zarar bir cehalet.
Dr sanki sizinle cinsel ilişki yaşıyor muaeyene esnasında.
Kadın dr deneseniz ..

bu doktoru bulan da kendisi işin garibi bu ya...
kendisine de dedim ben seni bu kadar cahil bilmezdim diye!!!

Sanrım , eşiniz bir çocuğun sorumluluğunu almak istemiyor , bunu da böyle hareketlerle kamufle ediyor . Bebek için tedavi olmak bir yana da , ALLAH korusun ya başka bir hastalık çıksaydı yine aynı kıskançlığı sürdürecek miydi ?

Tutarsız dawranışlar sergiliyor eşiniz , eşinize bebek sahibi olmak isteyip istemediğini açıkça sorun . Herkes böyle bir sorumluluğu kabul etmeyebilir , zorla güzellik olmaz ...

eşiniz neden bir sperm analizi yaptırmıyor belki sıkıntı ondadır bu kadar tedaviye sizin bünyeniz cevap vermemiş olamaz.

Bence bu durumun kıskançlıkla uzaktan yakından alakası yok...bu resmen cahillik....kara cahil bile bunu yapmaz yaa ..şaştım kaldım..kocanıza aşılamanın ne olduğunu güzelce bir anlatın....

Canım bence sen şuan çocuk düşünme bırak her şey oluruna varır olursa olur olmazsa olmaz bence sen önce eşini yeniden büyüt çünkü yaklaşımı çok yanlış ne demek kendi çocuğum gibi sevemem tövbe estağfurullah böyle bir şey olabilirmi ya

bende tup bebek tedavisi ile hamile kaldim,
cok zor zamanlar gecirdik,
insanin o kadar psikolojisi bozuluyor ki,
bana esim tedavi sirasinda boyle bisey deseydi inanin herseyi birakirdim.
ama bizde ikimizde de sorun vardi,tek tarafli degil di yani,
zaten derdim bana yetiyor birde onunla mi ugrasacagim,
sana da tavsiyem arkadasim daha yeni evli sayilirsin bir sureligine birak bebek tedavisini sen kendi saglik sorunlarin varsa onlarla ilgilen,
belki kendiliginden de gelir zaten,
hem esinle ugras hemde tedavi cok zor,o sirada en cok insan esinin destegini istiyor.

Gün gelir evlat hasretiyle tüter ve bir gün mecbur kalır!Aşılamadan olan bebeğe bel bağlar labarotuvar bebeği diye düşündüğü bebeğe muhtaç kalır!Bırakın kendi haline bir gün oda babalık özlemini gidermek isteyecektir zaten...

eşin çok cahilce konuşmuş gerçekten.ona güzellikle sinirlenmeden tatlı tatlı bunun gayet normal olduğunu bir sürü insanın rahim filmi çektirmek zorunda olduğunu ve oradaki insanların kendisi gibi düşünmediğini anlatmaya çalış ama bunları söylerken sinirli olmamaya çalış inşallah oda anlar canım hatasını.ayrıca benim bi tanıdığımda da kist vardı ameliyat oldu ve daha sonra hamile kaldı bunlar bu kadar sorun edilecek şeyler değil üzülmeyin allah dermansız hastalık vermesin bunlar tedaviyle düzelir

Sanrım , eşiniz bir çocuğun sorumluluğunu almak istemiyor , bunu da böyle hareketlerle kamufle ediyor . Bebek için tedavi olmak bir yana da , ALLAH korusun ya başka bir hastalık çıksaydı yine aynı kıskançlığı sürdürecek miydi ?

Tutarsız dawranışlar sergiliyor eşiniz , eşinize bebek sahibi olmak isteyip istemediğini açıkça sorun . Herkes böyle bir sorumluluğu kabul etmeyebilir , zorla güzellik olmaz ...

eşim çok istiyor bir çocuğumuz olmasını..bunu gerçekten biliyorum ama istiyor ki iğne,aşılama,ilaç olmadan kendiliğinden olsun..
kesinlike tutarsız,ben diyorum zaten ona tam bir ikizler...anı anını tutmuyor...

Bence bu durumun kıskançlıkla uzaktan yakından alakası yok...bu resmen cahillik....kara cahil bile bunu yapmaz yaa ..şaştım kaldım..kocanıza aşılamanın ne olduğunu güzelce bir anlatın....

anlattım arkadaşım anlattım...hemde defalarca...
rahim filmini de anlattım,bende hiç kızmadan sinirlenmeden anlatıyorum ama maalesef anlamıyor yada anlamak istemiyor!!!!

bende tup bebek tedavisi ile hamile kaldim,
cok zor zamanlar gecirdik,
insanin o kadar psikolojisi bozuluyor ki,
bana esim tedavi sirasinda boyle bisey deseydi inanin herseyi birakirdim.
ama bizde ikimizde de sorun vardi,tek tarafli degil di yani,
zaten derdim bana yetiyor birde onunla mi ugrasacagim,
sana da tavsiyem arkadasim daha yeni evli sayilirsin bir sureligine birak bebek tedavisini sen kendi saglik sorunlarin varsa onlarla ilgilen,
belki kendiliginden de gelir zaten,
hem esinle ugras hemde tedavi cok zor,o sirada en cok insan esinin destegini istiyor.

evet en son bende eşime sadece kistim için doktora gideceğimi söyledim...
hiç açmayacağım konuyu...kardeşi 2 ay sonra baba olacak,ben o zaman göreceğim onun cahil kafasını!!!!

ne demek "cocugumuz olsa bile, kendi cocugum gibi sevemem" :53:
tövbe tövbe yarabbim sen akil ver böyle insanlara..
resmen schock oldum Resmennnn... :53::53::53::53:
böyle düsünen bir adamdan ne derece baba olur orasida tartisilir yani..
allah yardimcin olsun, insallah bebegin olur canim

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım

kadın olmak ne zor değil mi...

Çocuk olsa bir dert olmasa ayrı bir dert

bütün acıları ceken ya da çekecek olan biz kadınlar herşeye varız

nedense eşler rahat oldukları halde,canları acımadıgı onca tedaviyi kendileri görmedikleri halde

yalnız ve yalnız destek olmaktan bile acizler...

herkes için söylemiyorum ama birçoğu böyle...

Hangi devirde yaşıyormuş,hangi yılda kalalakmış ilerlememiş eşin?

O eskidenmiş...nedemek ya kendi çocugum gibi sevmem diye

başkasından sperm almıyorlar ki.. ama gelde anlat işte.

sende üsteleme akışına bırak.bakalım belki ozaman tavrı değişir.

Rabbim isteyen herkese versin inşallah,kimseye aratmasın

evet brownim maalesef en çok kadınlar için zor hayat..
bir de biz kadınlardan güçlüyüz deyip geçinirler
hadi bakalım kim güçlü???????

Back
X