Esime kirildim

Canım ilk başta çok överek anlattığın için galiba bu tepki ama araç kullanan biriyse kulaklık işe yarar iyi yönünden bak o kolye ye 100 tl'de verebilirdi erkek sonuçta çokta anlamaz

İnsanlarin ne dertleri var :) :) :)

Bence çöpe atın... Böyle saçma bir doğum hediyesi olamaz madem parası yoktu almasaydı kanunen zorunlu bişey değil ama bu yaptığı apaçık saygısızlık!

ne kadinlar var Allahim ...ben dogum yaptim esim calismiyordu almanyadayim bu arada cocuk icin yardim cok yaparlar bir gun olsun bir şey istemedim atlatalim durumumuzu Allah büyüktür dedim bi cicek bile almamisti ne olmus adam kendine bi hediye almissa hem siz anne oldunuz adamda baba oldu bi zahmet oda hediyeyi hak ediyo sizde sorsaymissiniz bi istegi varmi kulakligida babalik hediyesi diye siz alsaniz ben anlsmiyorum anneye var neden babaya yok biz dogum yapana kadar onlarda bizimle birlikte zor bir süre atlatıyor

gercrkten anneye anlatmak nedir yahu

+1

Tamam,çocuğunuz doğduğuna göre artık eşinizden beklentilerinizi azaltabilirsiniz.Çünkü erkekler çocuktan sonra 360 derece dönerler.Siz artık kadın değil,bir annesinizdir.Yaşadığınız durum da,binlerce benzer örnekten biri malesef.

Günaydın. ..ben şimdi anlattığıniz gibi; olduğu gibi anlatmanızi tüm duygularınızı bilmesini tavsiye ederim. ...bir de boburlenmesin yani...küpe seti ve kendine aldığının parasini bir de üstüne 100-200 koysa 14 ayar incecik olsun; pırlanta olmasın bir yüzük alırdı. ..Bu kiymetsizlik..haklısınız da kırılmakta...hiç parası olmasa kendine de birsey almasa neyse....bence dile getirin. ..kirilirsa da kırılsin...bir de yaptığı ike gurur duymasın yani...

Bencilliginiz karşısında nutkum tutuldu! Siz ona evlat verdiyseniz, o da size verdi. Çocuk tek başına yapılan birşey değil ki. Siz eşinize hediye aldınız mı?
Herkes beklenti içine girebilir. Ama kendinizi ifade ediş biçiminiz inanılmaz çirkin. Ne demek kendine 50 liralık kulaklık almış da, bana 29 liralık bilmem ne. E onu almayınca da laf sokmuşsunuz. Kocanız olsam, isteklerinizi ikiletmemek için tekrar tekrar düşünürdüm. Hediye ismarlanmaz, içinden gelen, imkanı yettiği kadarını alır. Önemli olan fiyatı değil, düşünülmüş olmasidir

Anne kız şok olmaya yer mi arıyorsunuz yaa :)))

Ben onun almamasına değil de sizin soylemenize soyleyebilmenize ve hatta aşk ile paket acmaniza sasirdim.
Öyle sıkışık bir durumda bana beştaş alsa esimin burnundan getiririm. Bunu yapmak düşünceli davranmak değil sorumsuzluk çünkü.
Siz resmen bu sorumsuzluğu yapmadığı için hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

Bn dogum yaptm esim oglumun tc kimligini onume koydu supriz diye vlla dandik diye 200kere soylemenize gerek yoktu. Hediye almis mi almis. Illa altinmi olacak.

Bana da evlendikten sonra ki ilk hediyesinde gümüş saçma bi takım almıştı eşim, gemde baya para vermişti.
Görünce şok olmuştum
Tepki vermedim tabi ama üstünden yıllar geçti anca söyleyebildim.

Ama şu var ki, ne hediye almayı bilir ne sürpriz yapmayı. Ben istiyim bir dediğimi iki etmez ama hiiiç bilmez öyle güzel birşey yapmayı.
Kabullendim çünkü içinde kötülük yok onu yaparken

Not: hala o saçma takımı altın kutusuyla özenle saklıyorum :) çocukcaydı o günlerde herşey, bakıp bakıp duygulanıyorum :)

Bende yeni dogum yatim durumumuz da kötüydu maddi açıdan eşimi tembihledim sakin bir şey alma diye çünkü sıkıntıya girecektık. Bence adamın zaten hediye alacak bir durumu yokmuş ta siz laf soka soka zorla almak mecburiyetinde kalmış gibi geldi bana. Eşinize hiç bir şey belli etmeye gerek yok. Eşime kırıldm deyince bende adam hakaret etti falan sandım. Bakin kk de eşlerle ilgili ne konular var sizinki bence dert değil bence fazla takmayin böyle şeyleri konu sahibi çok tez yaslanirsiniz

Şunu yazmayı unuttum sizinle aynı cins olduğum için kendimden utanyrm sanrm bu kaç hafta dışarı ckmm işe gdmm insanliga küstüm hatta depresyona giricem bi daha da ckmcm ben hamilelgmde skntl günler yasadm yogun bakımda kaldım eşim bile içeri giremedi kapıda günlerce bekledi onun o bekleysi o çaresizligı bana resmen bir ödüldü beni sadece kapı açılırsa grblyd sizin yazdklrnz okudum da gerçek evlilik bu değil siz resmen çıkar üzerine bi evlilik yapmssnz eşinize o kadar üzüldüm ki kim bilir adam ne kadar pişmanDr hoşçakalmyn istdgnzd yazblrsnz umrumda degil by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…