X
xxcudans
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xxcudans
-
merhabalar ben 4 senelik evliyim 3 ay önce eşimle çok kötü kavga ettik boşanmaya bile karar verdik ama 2 yaşında kızımız var sakinleşince boşanmaktan vaz geçtik.şimdi aramız gayet ama ben eşime karşı çok sogudum onunla beraber olmak istemiyorum zorla oluyo biraz.cinsellik açısından.bana ilgisi çok iyiama.birde sürekli şehir dışında 15 20 günde bazen 1 ay da geliyo bir keresinde 2,5 ay gelmemişti üstelik o zaman 5 aylık evliydik.evlendiğimizden beri sürekli ayrıyız.bir ara baş dönmelerim oluyodu doktor psikolojık olduğunu söylemişti kızım dogdugundan beri geçmişti ama bu son ayrılık düşüncemizden sonra tekrarlıyo.neler yapmam lazım acaba bilemiyorum.psikologa mı gitmem lazım?lütfen yardımcı olabilirmisiniz?
hepinize teşekkür ederim şidi biraz daha rahatladım.gerçekten evlilik hiç kolay değilmiş.boşanma kararımız ilk tartışmamızda olmadı sanırım öyle anladınız o kadar şey yaşadık ki ikimizde çok bunalmıştık ozaman ama geçti şimdi.o zaman ondan şiddet görmüştüm onun ailesiylede aram bozulmuştu hepsi üst üste gelince ayrılmayı düşünmüştük sanırım o yüzden soğudum ondan
şimdi iyi yiz şükür
beni rahatlattınız çok teşekkür ederim hepimize iyiki buraya üye olmuşum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?