Eşime karşı bu hissim niye

Günaydın.
Üzgünüm ama eşin seni sevmiyor.
Bunu evlenmeden önce farketseydin iyiydi.
Müneccim misiniz. Bu ne kadar net bir yorum. Hadi eşinin davranışlarından bu kanıya vardınız kendinizce,konu sahibinin yorumu okuyunca hicmi içi sızlamaz diye düşünmezdiniz.?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum daha yumuşak bir halı olamaz mı şu yorumunuzun.
Yazık.

Ya bende KK da görüyorum ,şaşırdım, kaynana ile beraber oturma , annelerimizin zamanında kaldı sanıyordum , kınamak için söylemiyorum gerçekten

Duyguların normal de hislerin ile hareket ediyorsun, mantığınla değil,
Daha adamla barışmadan, affetmeden ne sevişmesi

Sana karşı yaklaşımı çok yanlış.İtip kakıyo,sonrasında resmen kullanmaya kalkıyor.Kızdığında tavrını koy.Öyle.hemen affetme.Çok kolay bilmesin seni.Sana hareketleri çok hatalı maalesef.

seni itip kaktıgı için ondan su an nefret ettigin için bu hissin. gayet normal.
yarın gecer.

İğrenç ya. Nr demek cenemden tuttu bilmem ne. O öyle yaparken bitane vurursun yüzüne. Dersinki işte benmde cnm acıyo böyle. Hayrdr ya ne demek saçımdan tuttu. Karın boşluğuna bi dirsek geçirirsin. Hayrdr he hayrdr

eşin avmye gittiğinde neden yanında sende gitmedin sana nasıl öle davranabilir ki sana abla tavsiyesi BU HAYATTA ÖNCE KENDİ KENDİNİ MUTLU ETMEYİ ÖĞRENİP ÖNCE KENDİNİ ÖNEMSEMELİSİN TAMAM MI SEN MUTLU OLMAZSAN ONU MUTLU EDEMEZSİN TEK BAŞINA MUTLU OLACAGIN ŞEYLERİ YAPMAYA BAK ÖNCE

Canım sen şiddet görmüşsün sabahında bişey olmamış gibi devam etmişsin. Korkarım eşinin bu davranışı sonuncu olmayacak. Adama normal gelecek yaptığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…