• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime karşı bu hissim niye

Günaydın.
Üzgünüm ama eşin seni sevmiyor.
Bunu evlenmeden önce farketseydin iyiydi.
Müneccim misiniz. Bu ne kadar net bir yorum. Hadi eşinin davranışlarından bu kanıya vardınız kendinizce,konu sahibinin yorumu okuyunca hicmi içi sızlamaz diye düşünmezdiniz.?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum daha yumuşak bir halı olamaz mı şu yorumunuzun.
Yazık.

Madem annesigille yaşıyorsunuz bş dahaki sefere böyle bir durumda çığlık atın. Imdat diye bağırın. Yani ne oldu da size şiddet uyguluyo, ne hakla ahlaksız?? Kiö bilir yaşın kaç? Neden beraber oturuyorsunuz?
Ya bende KK da görüyorum ,şaşırdım, kaynana ile beraber oturma , annelerimizin zamanında kaldı sanıyordum , kınamak için söylemiyorum gerçekten

Duyguların normal de hislerin ile hareket ediyorsun, mantığınla değil,
Daha adamla barışmadan, affetmeden ne sevişmesi

Sana karşı yaklaşımı çok yanlış.İtip kakıyo,sonrasında resmen kullanmaya kalkıyor.Kızdığında tavrını koy.Öyle.hemen affetme.Çok kolay bilmesin seni.Sana hareketleri çok hatalı maalesef.

Dün akşam saat on bir gibi annemlerden geldik. Kaynanamlarla yaşıyoruz. Eşim saat on bir buçuçtan gecenin ikisine kadar dizi izledi. Benim tam uykum geliyodu eşim uzanmayınca istemsizce benimde uykum kaçtı zaten işten geç çıkıyo ben onun benimle ilgilenmesini istiyorum ams beyefendi gidiyo dizi izliyo ben mi abartıyorum bilmiyorum. Sonra eşim görümcemi alışveriş merkezinden almaya gitti iş çıkışı görümcem ve bi kız arkadaşı eşimle bu kız önceden tanışıyorlardı samimilerdi ben daha nişanlıyken kızı sosyal medyadan takip ediyodu takibi bıraktırdım telefon numarasını dildim eşim evlendiğimiz gğn telefon numarasını değiştirdi söz verdi çünkü bana. Eşim dün akşam o kızın telefonunu almış neden aldın diyorum işte ablama ulaşamadım da bilmem ne deli oldum kızdım ve ablasına on dakika tek ulaşammamış. Kızdım tuttu beni yatağa attı kızdı bana. Bide diziyi izleme gel yat dedim kızdım baya yine gelip bu sefer çenemden tuttu yukarı bastırıyo. Canımı çok yaktı dün. Yataktan çıkmak istedim saçımdan tuttu. Gitmiceksin bi yere dedi. Hiç bi şey yapamadım sesimi çıkarmadım. Sonra aradan bi yarım saat geçti yanaştı bana izin vermedim zorladı bu sefer ağladım dayanamaddım. Bırak beni lütfen dedim. Bıraktı. Eşimden dün akşamdan beri iğreniyorum. Sabah yanaştı bu sefer reddetmedim ama midem bulsnıyodu yapmak istemedim. Eşime de belli etmek istemedim. Ben ne yapmalıyım ve bu bende neden olmuş olabilir. Çok uzun ve karışık oldu kusura bakmayın çok kafam karışık ve boşlukta gibiyim. Ne yapmalıyım belki ben abarttım ama zaten eve geliyo saat on uyuyyorux bide kaynanamlarla yaşıyoruz tek yalnız kaldığımız yer yatak odamız. Ne olur kınamayın beni sadece ilgi istedim
seni itip kaktıgı için ondan su an nefret ettigin için bu hissin. gayet normal.
yarın gecer.

İğrenç ya. Nr demek cenemden tuttu bilmem ne. O öyle yaparken bitane vurursun yüzüne. Dersinki işte benmde cnm acıyo böyle. Hayrdr ya ne demek saçımdan tuttu. Karın boşluğuna bi dirsek geçirirsin. Hayrdr he hayrdr

Dün akşam saat on bir gibi annemlerden geldik. Kaynanamlarla yaşıyoruz. Eşim saat on bir buçuçtan gecenin ikisine kadar dizi izledi. Benim tam uykum geliyodu eşim uzanmayınca istemsizce benimde uykum kaçtı zaten işten geç çıkıyo ben onun benimle ilgilenmesini istiyorum ams beyefendi gidiyo dizi izliyo ben mi abartıyorum bilmiyorum. Sonra eşim görümcemi alışveriş merkezinden almaya gitti iş çıkışı görümcem ve bi kız arkadaşı eşimle bu kız önceden tanışıyorlardı samimilerdi ben daha nişanlıyken kızı sosyal medyadan takip ediyodu takibi bıraktırdım telefon numarasını dildim eşim evlendiğimiz gğn telefon numarasını değiştirdi söz verdi çünkü bana. Eşim dün akşam o kızın telefonunu almış neden aldın diyorum işte ablama ulaşamadım da bilmem ne deli oldum kızdım ve ablasına on dakika tek ulaşammamış. Kızdım tuttu beni yatağa attı kızdı bana. Bide diziyi izleme gel yat dedim kızdım baya yine gelip bu sefer çenemden tuttu yukarı bastırıyo. Canımı çok yaktı dün. Yataktan çıkmak istedim saçımdan tuttu. Gitmiceksin bi yere dedi. Hiç bi şey yapamadım sesimi çıkarmadım. Sonra aradan bi yarım saat geçti yanaştı bana izin vermedim zorladı bu sefer ağladım dayanamaddım. Bırak beni lütfen dedim. Bıraktı. Eşimden dün akşamdan beri iğreniyorum. Sabah yanaştı bu sefer reddetmedim ama midem bulsnıyodu yapmak istemedim. Eşime de belli etmek istemedim. Ben ne yapmalıyım ve bu bende neden olmuş olabilir. Çok uzun ve karışık oldu kusura bakmayın çok kafam karışık ve boşlukta gibiyim. Ne yapmalıyım belki ben abarttım ama zaten eve geliyo saat on uyuyyorux bide kaynanamlarla yaşıyoruz tek yalnız kaldığımız yer yatak odamız. Ne olur kınamayın beni sadece ilgi istedim

eşin avmye gittiğinde neden yanında sende gitmedin sana nasıl öle davranabilir ki sana abla tavsiyesi BU HAYATTA ÖNCE KENDİ KENDİNİ MUTLU ETMEYİ ÖĞRENİP ÖNCE KENDİNİ ÖNEMSEMELİSİN TAMAM MI SEN MUTLU OLMAZSAN ONU MUTLU EDEMEZSİN TEK BAŞINA MUTLU OLACAGIN ŞEYLERİ YAPMAYA BAK ÖNCE

Canım sen şiddet görmüşsün sabahında bişey olmamış gibi devam etmişsin. Korkarım eşinin bu davranışı sonuncu olmayacak. Adama normal gelecek yaptığı.

Back