Eşime karşı bu hissim niye

İlk defa olması bi daha olmayacağı anlamına gelmiyor, kendinizi kandırmayın lütfen yatakta tutmak istese tutardı çenenizi bastırıp saçınızı çekmezdi.

Siz bilirsiniz isterseniz affedin..

Valla çok karışık her şey. Kızın tekrar numarasını aldığını nasıl anladınız? gelince hemen telefounu mu kurcaladınız anlamadım. Bir dizi izlemesi neden bu kadar sorun oldu olaylar buraya nasıl geldi anlam veremedim. Özür diledi mi sizden öyle m yanaştı yoksa hiçbirşe yokmuş gibi mi davrandı tabii hoş değil şiddet var tam olarak nasıl oldu bilmiyoruz ama normalde davranışları nasıl? ben olsam o olaydan sonra birlikte olmazdım.

böyle hissetmemen garip olurdu zaten. darp edilip üstüne istemeden sevişmişsin bir de. ayrıca neden eşinin ailesiyle oturuyorsunuz ?

Bacim cocuk yoksa arkana bakmadan kac. Bugun sacini ceker ceneni iter yarin dover hatta oldurur. Lutfen kendinizi kullandirmayin. Hayat kisa ve boyle zorba adamlarla hayat gecmez. Bi de kaynana yanina neden gidiyorsunuz ki oldunuz mu adamsizliktan. Valla ben olsam arkama bakmadan kacarim.

Şöyleki eşim normalde gerçekten çok sabırlı biri. Ben yapı olarak hem sabırsız hem de çok öabuk sinirlenen ve siniri çabuk yatışmayan biriyim. Eşim dizi izlediği zaman istemiyorum izlemesini. Çok baskı kuruyorum. Telefonunu kurcaladım kızı çaldırmış cepten kaydetmiş. Ben de sildim telefonunu. Dün çok kızdım

Keşke kussaydın üstüne .. neden istemediğin birşeyi yapıyorsun ?
Ne düşünerek kabul ettin , madem istemiyordun. Gerçekten çok merak ediyorum.

Üzüldüm adınıza..resmen size psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamış..lütfen buna bir daha izin vermeyin sessiz kalıp sinmeyin..gerekirse ortalığı birbirine katın..o kadar kolay affetmeyin..biraz başbaşayız kalıp adam gibi hissettiklerinizi söyleyin yoksa bir adım ileri gidebilir..

Üzülmek yerine ciddi durun yaklaşamasın. Konuşun bence ciddi bir şekilde. Özür diledin çok ısrar ettiğin için kabul ettim ama affedemiyorum bana çok kötü davrandın diyin. Yaptıklarının size ne hissettirdiğini anlatın açık bir şekilde. Anlaması lazım. Yoksa tekrar yapar. Şiddet bu hiç bir farkı yok.

O kadar seni hirpaladiktan sonra nasıl ilişki isteyebildi bırak ilişkiye girmeyi aynı yatağa girmezdim oyke bi adamla sağlam mideniz varmis

19 yasında, okumamış etmemiş şekilde, sürekli kendini öven adamın tekiyle koşa koşa görücü üsulu evlenirseniz böyle olur. Eşinizin de sizden farklı bir durumda olduğunu sanmıyorum tabi. O da gelişimini tamamlamamış, küçük, eğitimsiz bir adamdır kesin. bunlar iyi günler tabi. Su anda bunu yapan ileride neler yapmaz.

Okumayıp kocaya koşan her kızın basına aynı seyler geliyor. Başka bir son beklememek Lazım.

Esiniz yabanci dizi izliyor galiba bi ara bende de bagimlilik yapmisti hicbir seyle ilgilenmiyordum.Biraz fazla tepki vermissiniz ama esiniz yaptiklari mide bulandirici cenenizden tutmasi,sacinizi cekmezi ben kaldiramazdim.Sen hemen sabahina beraber olmussun adamin pisman olmaya vakti olmamistir

Mesela salonun ortasında birinin kusmuğunu veya dışkısını görseniz iğrenirsiniz ve mideniz bulanır değil mi? Bu normal bir insan davranışıdır. Aynı şekilde eşinize karşı bu hissiniz, midenizin bulanması da doğal. Ama o salonun ortasındaki pislikten mideniz bulandığı halde içinde yuvarlanmaya devam mı edeceksiniz, yoksa temizleyecek misiniz size kalmış.

Bu kadar olayin arasinda sabah evde o kadar insan varken nasil sevistiginize takilan tek ben miyim acaba
Onlar sizi siz onlari duyarken rahatsiz olmuyor musunuz? Sonrasinda kalkip banyo yapma fasli falan... aman neyse banane

Konuyu ilk açtığınızda eşinizden şikayetlenip sonra insanlar eşinizin sizi sevmediğini söyleyince "Yok aslında çok sabırlı ben baskı kurdum kıskandım ondan oldu" diye inkara geçmişsiniz bile.

Bakın, bazı şeyleri inkar etmenin bir yararı yok. Kıskançlık yapmış olabilirsiniz ama her kıskançlık yapan kadına kocası şiddet uygulamıyor anladınız mı? Şiddet uyguladıktan sonra da sanki sizin duygularınız yokmuşçasına kendi cinsel arzularını düşünen bencil bir eşe sahipsiniz. Cinsel, duygusal, fiziksel şiddetin hepsini aynı günde yaşamışsınız. Belki kayınvalide evinde oturmanın etkisi var, belki en baştan beri sizi severek evlenmedi bunu bilemiyorum geçmişte yaşadıklarınızı bilemediğim için. Ancak tek bildiğim şiddet başladıysa ve taviz verildiyse şiddetin gerisi gelir, bu değişmez. O yüzden eşinizi savunmayın, çözüm yollarına bakın.

Adamin uyguladigi siddete resmen bahane uydurmussun.
Kiskanma esini, ilgi bekleme, kusme hakkin zaten yok,o istedigi zaman da sevis.. Zaten bunlari yapmazsan bir dahakine yatakta kal camdan atlama diye kemiklerini kirar tamamen yatakta tutar seni

Madem annesigille yaşıyorsunuz bş dahaki sefere böyle bir durumda çığlık atın. Imdat diye bağırın. Yani ne oldu da size şiddet uyguluyo, ne hakla ahlaksız?? Kiö bilir yaşın kaç? Neden beraber oturuyorsunuz?

kayınvaldenle yaşıyorsun bukadar kavga surat sıkma zorla cinsllik ve o sizi duymuyor?

eşin zaten suçlu
fiziksel şiddet uygulamış baya baya
size gelicek olursak
gezmeden gelmişssiniz dizi izliyomuş ee siz de izleyin
sizinle beraber uykusu gelmiyo demekki
yatağa çağırdım diziyi bırak dedim
eşinle çok vakit geçirmek istiyosan
sen yanına git izleyin diziyi beraber
kızın telefon nosunu almış
söylediği sebepte gayet açıklayıcı bence

Duyguların normal belirti veriyor, yalnız beyin şaşırmış error veriyor !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…