- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
-
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Ben de bu mesajinla mutlu oldum bak şimdi : )) Amin kardeşim bilmukabele..Sizi tanımıyorum dualarınızı cok seviyorum cook icten sıcacık umut veriyor bana amin insallah Allah razı olsun sizden gormeden sevmek dua kardeşligi hepimizin kaderi guzel olsun insallah
Çiftci hastalıgı olarak biliniyormuş rutubetli saman kokusuna maruz kalan çiftcilerde oluyormuş eşim sabaha kadar oksijen makinası kullanıyor horladıgı icin bakımına dikkat etmedi benzer durum sanki ona gore onu cok uzmusum bilemiyorumki alma mazlumun ahıni demislerbu durumu sizin bedduanız yapmışsa demekki haketmiş olmalı umarım kötü hastalık çıkmaz ...
Iste biz kadiniz anayiz illaki ne kadar kizsakta nefret etsekte bize eziyet eden adama sefkat gosteririz vicdan yapariz.Her konumu biliyorsunuz aama yinede uzuluyor insan vicdanim hic rahat degil beni sucladigi icin
Evet analık duygusunun verdigi merhamet haklısınızIste biz kadiniz anayiz illaki ne kadar kizsakta nefret etsekte bize eziyet eden adama sefkat gosteririz vicdan yapariz.
Haklısıniz ama gözümün önünde olunca dayanamıyor yedi kat yabanci olsa yine üzülürüm benKardeşim senin imtihanın evladın tek sorumluluğun da ona karşı. Esin adam olsaydı da hak etseydi. Ayrılmak istiyorsa gitsin vardır bir hayır. Sen neden vicdan azabı yaşıyorsun. Sana yüklenmesine izin verme. Zaten işin başından aşkın eş diye biri var mı yok mu belli değil. Hiç dusunme onun hastalığı onun derdi onun sınavı seni de çocuğunu da hak etmiyor.üzülme lütfen. Ah keşke imkanın olsa da bosansan.
Hic bu dunyada odeyecegi aklima gelmezdi ama ne kadar merhametli olursam olayım hakkımı helal etmemKendisinin size karsi vicdan yapmasi gerekirken size vicdan yaptirmaya calisiyor.
Siz de insan olarak uzuluyorsunuz ozunuzde merhamet iyilik oldugundan.
Hastalikla bu dunyada ahinizi odeyecekse sevinsin oteki dunyaya kalsa daha zor
Kendinize ve yavruna iyi bakin Allah yardimciniz olsun sifalar versin insallah.
Bilmiyorum bahaneden cok öfke sanırım ofkesini beni suclayarak cıkarıyorEvden gitmek için bahane olmasın bunlar? Gider ayakta sana vicdan yaptıracak.
Çocuğunuzun tüm sorunlarını size bırakıp, kalan zamanını istediği gibi yaşamak istiyor olabilir.
Belki deİlahi adalet
Ciğerlerine sen mi beton döktün de seni suçluyor?Evet cok canımı yaktı ahımı cok aldı ama ben kıyamıyorum yine vıcdan azabı cektirmek istiyor dediginiz gibi amin duanıza kötü biri degilim ben üzülüyorum deyince daha naza cekti kendini kendime kızıyorum bu sekilde davranarak hâlâ beni üzüyor ben kendimi suclu hissediyorum
İlahi adalet
Sende duydun mu doktordan ordamiydin
Bisey cikmadi enfeksiyon varmis sadece oksuruk ve nefes darliginin nedeni oymuş ilac tedavisi yapilacakmisCiğerlerine sen mi beton döktün de seni suçluyor?
Evladına acımayan adama böyle dert veren Rabbime şükürler olsun.