Eşime İpf hastalığından(akciğer sertleşmesi)şüpheleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi tanımıyorum dualarınızı cok seviyorum cook icten sıcacık umut veriyor bana amin insallah Allah razı olsun sizden gormeden sevmek dua kardeşligi hepimizin kaderi guzel olsun insallah
Ben de bu mesajinla mutlu oldum bak şimdi : )) Amin kardeşim bilmukabele..

bu durumu sizin bedduanız yapmışsa demekki haketmiş olmalı umarım kötü hastalık çıkmaz ...
Çiftci hastalıgı olarak biliniyormuş rutubetli saman kokusuna maruz kalan çiftcilerde oluyormuş eşim sabaha kadar oksijen makinası kullanıyor horladıgı icin bakımına dikkat etmedi benzer durum sanki ona gore onu cok uzmusum bilemiyorumki alma mazlumun ahıni demisler

Kardeşim senin imtihanın evladın tek sorumluluğun da ona karşı. Esin adam olsaydı da hak etseydi. Ayrılmak istiyorsa gitsin vardır bir hayır. Sen neden vicdan azabı yaşıyorsun. Sana yüklenmesine izin verme. Zaten işin başından aşkın eş diye biri var mı yok mu belli değil. Hiç dusunme onun hastalığı onun derdi onun sınavı seni de çocuğunu da hak etmiyor.üzülme lütfen. Ah keşke imkanın olsa da bosansan.

Boşver gitsin zaten moral bozmaktan başka ne işe yarıyor
Hiç sevmem insanın hayatında biri varken böyle sözleri ama
Allah karşına iyi bir insan evladı çıkarsın
Yaşadığın tüm kötü günlerin mükafatını versin

Kendisinin size karsi vicdan yapmasi gerekirken size vicdan yaptirmaya calisiyor.

Siz de insan olarak uzuluyorsunuz ozunuzde merhamet iyilik oldugundan.

Hastalikla bu dunyada ahinizi odeyecekse sevinsin oteki dunyaya kalsa daha zor

Kendinize ve yavruna iyi bakin Allah yardimciniz olsun sifalar versin insallah.

Haklısıniz ama gözümün önünde olunca dayanamıyor yedi kat yabanci olsa yine üzülürüm ben

Hic bu dunyada odeyecegi aklima gelmezdi ama ne kadar merhametli olursam olayım hakkımı helal etmem

Ciğerlerine sen mi beton döktün de seni suçluyor?
Evladına acımayan adama böyle dert veren Rabbime şükürler olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…