- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
- Konu Sahibi esraylmz03
içki tabiki kötü birşey ama eşin içtiğinde ne sana ne evine nede çevresine zarar vermiyor..oda eşinin zevki demekki..bırak bukadarına hakkı olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla keske benım esımde oyle olsa evde oturuyoz sureklı ne var kı bunda ne guzel ıste adam cıkıyor dısarı senı de alıyor yanına ben sahsen ıckılı muhabbetlerı de severım ınsan daha bır relaks olur ama sız yalnız takılmak ıstersenız esınızle onu bılemem , oyle bır ıstegınız varsada soyleyın kendısıne bır hafta cıksın arkadaslarıyla sızde kendı cevrenızle takılın onunla gıtmek ıstemıyorsanız bır haftada bırlıkte bırseyler yapın basbasa..Kızlar merhaba değişik fikirlere ihtiyacım var eşim avukat çok sevilen sayılan sosyal bi insan 7 aylık evliyiz bana karşı da çok iyidir maddi manevi her istediğimi yapar ama şöyle bi sorunumuz var eşim inanılmaz arkadas meraklısı ve herhafta sonu arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istyo ve çıktığında bi bira 2 duble rakı içiyo sarhoş falan olmuyo asla erkenden de geliyo eve ve ben ne yaptysam bu huyundan vazgeçiremedim.bu arada eşim tek basına çıkmıyo beni de götürüyo kısıtlamıyor beni.ama ne bilim ben istemiyorum ve eşimin çok ciddi aile sorunları ailesi evimizin adresini bile bilmez her yerde eşimi kötülerler sizinde eşinizin bole sevmediğiniz huyu var mı merak ediyorum
Aneğğ ben de diyorum bu sarhoş adamın nesini övüyor bizim kızlar
adam sarhoş olmuyormuş ben tersi okudum[/QUOT
:)oluyo bazen bende cok yalnıs okuyorum ya ıckı falan dedık canım cektı bakk ....
Kızlar merhaba değişik fikirlere ihtiyacım var eşim avukat çok sevilen sayılan sosyal bi insan 7 aylık evliyiz bana karşı da çok iyidir maddi manevi her istediğimi yapar ama şöyle bi sorunumuz var eşim inanılmaz arkadas meraklısı ve herhafta sonu arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istyo ve çıktığında bi bira 2 duble rakı içiyo sarhoş falan olmuyo asla erkenden de geliyo eve ve ben ne yaptysam bu huyundan vazgeçiremedim.bu arada eşim tek basına çıkmıyo beni de götürüyo kısıtlamıyor beni.ama ne bilim ben istemiyorum ve eşimin çok ciddi aile sorunları ailesi evimizin adresini bile bilmez her yerde eşimi kötülerler sizinde eşinizin bole sevmediğiniz huyu var mı merak ediyorum
Bence eşin çok sosyal, tatlı bi tip, eğlenceli olsa gerek, daha ne istiyosun?Biraz da kendi karakterimden bahsedeyim bende çok güçlü aile baglarıyla büyüyen biriyim günde 10 kere ailemle konuşurum mesela.ama evde oturup bi çay içip bisküvi yemekten dünyanın en mutlusu olurum ama eşim hiç böle değil çok fakir bi aileden gelmesine rağmen çok havalı biri.her klübe üyedir partiyle uğraşır her tarafta ön plana çıkarır .ama ben inanılmaz kendi Halim'de bi insanım her yaz Amerika'ya giderdim aksam 6 dan sonra markete bile gitmezdim kişiliğim mi tuhaf ben anlamadım
canım şaka bi yana iyi bişeyBu arada evlenmeden farketmediniz mi diyenler olmuş evet farkettim okuldayken de sosyaldi ama o zaman parası yoktu bu kadar coşanıyodu ailesi zaten nasıl diyim çok kötü bi semtte otryo tehlikeli bi yerde demek ki insanın yapısıyla alakalı bu
Belki de zamanında içinde kalmıştır bazı şeyler ve hep hayalini kurmuştur. Şimdi de imkanı olunca acısını çıkarıyordur o günlerin. Bir nevi gecikmiş ego/özgüven/eksiklik ya da adına ne derseniz onun tatminini yaşıyordur. Biraz zaman verin belki doyuma ulaşınca seyrekleşir bu aksiyonlu hayat tarzı :) Siz de o arada hareketli yaşama biraz alışmış olursunuz ve ortada buluşursunuzBu arada evlenmeden farketmediniz mi diyenler olmuş evet farkettim okuldayken de sosyaldi ama o zaman parası yoktu bu kadar coşanıyodu ailesi zaten nasıl diyim çok kötü bi semtte otryo tehlikeli bi yerde demek ki insanın yapısıyla alakalı bu