Eşime haksızlık mı ettim

Kızlar merhaba değişik fikirlere ihtiyacım var eşim avukat çok sevilen sayılan sosyal bi insan 7 aylık evliyiz bana karşı da çok iyidir maddi manevi her istediğimi yapar ama şöyle bi sorunumuz var eşim inanılmaz arkadas meraklısı ve herhafta sonu arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istyo ve çıktığında bi bira 2 duble rakı içiyo sarhoş falan olmuyo asla erkenden de geliyo eve ve ben ne yaptysam bu huyundan vazgeçiremedim.bu arada eşim tek basına çıkmıyo beni de götürüyo kısıtlamıyor beni.ama ne bilim ben istemiyorum ve eşimin çok ciddi aile sorunları ailesi evimizin adresini bile bilmez her yerde eşimi kötülerler sizinde eşinizin bole sevmediğiniz huyu var mı merak ediyorum

Bence sizin sorun edeceğiniz bir durum değil. Sorun değil soruncuk olabilir. gittiği mekana sizi götürmesi güzel. içsede sizin yanınızda birde sarhoş olmuyor diyorsunuz. ara sırada olsa içmeyen erkek yok gibi.

Benim dayımda avukat. oda çok ortamlara gidiyor. burda bir sorun yok. göya kendiside çok dindar. cematlerden birinde. gittiği yerlere yanlız gider. yengemi götürmez. hele birkeresinde yengem söylemişti. ben ingilizce öğreneceğim arkadaş grubu ile kampa gireceğiz sadece ingilizce konuşacağız. kendimizi bir otele kapatacağız demiş. siz beni aramayın ben sizi ararım demiş. benim dayın okadar malki, eşi zengin bir ailenin kızı dayımdan zengin yengem. yengeminde, kızınında ingilizcesi var. anlayacağınız otelde bişeyler bişeyler işte. çevresindeki nekadar aynı cematten arkadaşları varsa ki ortaklarını tanıyoruz, hepsinin ikinci eşleri var. birbirlerinin eşlerinden bahsederkende ne metresi var adamın be diyip iç geçiriyorlar pislikler.Yani eşinle gidiyorsan bundan hiç sıkılma ve sorun etme, git gez. durumu kendine eğlenceli hale getirmeye çalış.

Bence sizin sorun edeceğiniz bir durum değil. Sorun değil soruncuk olabilir. gittiği mekana sizi götürmesi güzel. içsede sizin yanınızda birde sarhoş olmuyor diyorsunuz. ara sırada olsa içmeyen erkek yok gibi.

Benim dayımda avukat. oda çok ortamlara gidiyor. burda bir sorun yok. göya kendiside çok dindar. cematlerden birinde. gittiği yerlere yanlız gider. yengemi götürmez. hele birkeresinde yengem söylemişti. ben ingilizce öğreneceğim arkadaş grubu ile kampa gireceğiz sadece ingilizce konuşacağız. kendimizi bir otele kapatacağız demiş. siz beni aramayın ben sizi ararım demiş. benim dayın okadar malki, eşi zengin bir ailenin kızı dayımdan zengin yengem. yengeminde, kızınında ingilizcesi var. anlayacağınız otelde bişeyler bişeyler işte. çevresindeki nekadar aynı cematten arkadaşları varsa ki ortaklarını tanıyoruz, hepsinin ikinci eşleri var. birbirlerinin eşlerinden bahsederkende ne metresi var adamın be diyip iç geçiriyorlar pislikler.Yani eşinle gidiyorsan bundan hiç sıkılma ve sorun etme, git gez. durumu kendine eğlenceli hale getirmeye çalış.
Aman Allah korusun ya yok ole bişeyi yok ona eminim ben çok içime kapanığım sanırım sorun ondan kaynaklanıyor

yazdıklarınız bana bir sorun olduğu hissini vermedi. Kararında içiyor eşiniz,sarhoş olup size sıkıntı yaratmıyor sanırım,benim eşimde sever haftasonları dışarıda olmayı,sizin eşiniz gibi bensiz program yapmaz. Eşim sever rakı içmeyi ailece görüştüğümüz arkadaşlarımızda alkol kullanınca haftasonları hafif fasıl eşliğinde eşimle geçirdiğim akşamların tadına doyum olmuyor.Karşılıklı kadeh tokuşturmak bile güzel .Asla fazla kaçırmaz,sınırını bilir,bir kere bırakın sarhoş olduğunu çakırkeyf olduğunu bile görmedim. Durum böyle olunca dışarıda arkadaşlarıyla program yapacağına birlikte program yapıyoruz. Eşiniz sizide götürmek istiyormuş içmeseniz bile katılın ona yalnız olacağına eşiyle bir akşam geçirsin.İnsanlar sadece alkolik olduğundan veya dertten içmezler,bazen keyiften ve sevdikleri için de içerler. İçmesi bilindiği sürece akşamlara hoş bir şekilde eşlik eder rakı. ooofff canım nasıl istedi bu akşam bir rakı balık sofrası kurayım ben :KK71:

Evet eşim çok tatlı komik biri işte haftada bir azıcık alkol almak ona normal bana senede bi kere normal.bugun den plan yapmaya başladı yüne konsere gidilecekmiş arkadaşının bebeği olmuş ona gidilecek bi tane düğün var ona gidilecek öğlen halı saha maçı bende izleyecekmişim banada forma almış sonra hamam sefası yapılacakmış ben sıcakta rahatsız olurmuşum gelmesem daha iyümiş hasta olmamam gerekiyormuş aksama rakı balık yapılacakmış ay yeteeeerrrrrr diye bağırdım içimden ama bunları sabah anlattı düşünebiliyor musunuz hayır bu kadar yoğunlukta bunları ne zaman düşündü ben bunu anlamadım herhalde benim içim geçmiş ya

yaşınız kaç zıpzıp kusura bakmasın

yazdıklarınız bana bir sorun olduğu hissini vermedi. Kararında içiyor eşiniz,sarhoş olup size sıkıntı yaratmıyor sanırım,benim eşimde sever haftasonları dışarıda olmayı,sizin eşiniz gibi bensiz program yapmaz. Eşim sever rakı içmeyi ailece görüştüğümüz arkadaşlarımızda alkol kullanınca haftasonları hafif fasıl eşliğinde eşimle geçirdiğim akşamların tadına doyum olmuyor.Karşılıklı kadeh tokuşturmak bile güzel .Asla fazla kaçırmaz,sınırını bilir,bir kere bırakın sarhoş olduğunu çakırkeyf olduğunu bile görmedim. Durum böyle olunca dışarıda arkadaşlarıyla program yapacağına birlikte program yapıyoruz. Eşiniz sizide götürmek istiyormuş içmeseniz bile katılın ona yalnız olacağına eşiyle bir akşam geçirsin.İnsanlar sadece alkolik olduğundan veya dertten içmezler,bazen keyiften ve sevdikleri için de içerler. İçmesi bilindiği sürece akşamlara hoş bir şekilde eşlik eder rakı. ooofff canım nasıl istedi bu akşam bir rakı balık sofrası kurayım ben :KK71:

Vallaha benim de canım çekti söyleye söyleye. :KK49::KK49:

Yani şu söylediği yalanı ilkokul çocuğu yemez de yengeniz yedi mi bilemedim. :oops:

merhaba
burayi sik sik okuyorum ama pek yorum yapmamistim..
sizi en iyi ben anlarim. her hafta sonu gezmek arkadaslarla bulusmak herkesn sevdigi seyler degil. yorum yaparken sirf hava atmak icin bu konuyu actiginizi soyleyenler olmus sesli guldum :-) her taraf hukuk fakultesi kayniyor alemsiniz valla :-)

kalabaligi oldum oladi sevmedim. sanirim bende asosyalim. oyle kolay kolayda kimseyle arkaaslik kurup muhabbet edemem. en yeni arkadasim sekiz senelik dusunun :-) yani esim surekli planlar yapsa ve benide goturse bunalima girerim. evimde mutluyum ben. allahtan esimde benim gibi geciniyoruz:-) arada kahvalti filan yapiyiruz disarda o kadar :-) bu disardan bakildiginda sikici geliyor ama ben de boyle mutluyum.
evlenmeden once es karakterini iyi tanimak gerekiyor. simdi siz esinizi kisitlarsaniz da o mutsuz olur.

eger davranislarinda bi bozukluk olmuyorsa icmesinde bi sikinti yok bence canim, herkesin iyi oldugu kadar kotu yonleride var ve bence abartilacak bi durumu yok esinin sadece monotona baglamis bu durum ve bence o haftasonuna plan yapmadan sen yapmalisin, boylelikle belki bu donguyu kirarsiniz.

Ailesindeki boşluğu arkadaşlarıyla birlikte olarak kapatıyor bence.. Hiç engellemeyen sizde keyif almaya bakın :)

vallahi içkiyide içenide sevmiyorum.eşim katiyen ağzına sokamaz........

Bi zararı yoksa ve sizide goturuyormus yanlış bişey yapmiyorki. Bence durduk yerde sorun cikarmayin

Bu arada bu gece yine rakı balık yaptı beni de sinemaya yolladı arkadaşlarımla alışcam artık yoruldum kavga etmekten

Yani şu söylediği yalanı ilkokul çocuğu yemez de yengeniz yedi mi bilemedim. :oops:

O da yememiştir de yalanı. yengemin çevresi tamamen dul kadılarla, kendiside o kervana katılmak istemiyor. çünkü eşinden ayrılmış kadınlarla önceden çok alay ediyordu. yazık işte bazen para herşey olmuyor. kadın çok mutsuz, ama ayrılamıyor. bu arada evlendiklerinde dayımın beş kuruşu yoktu. kadının babası sayesinde kazandı ne kazandı ise. şimdide kadına bunları yaşatıyor. dayım demiyorum ama kendisi tam bir pislik. bürosunda 40 avukat çalışıyor. hele biri kimseyi iplemiyor. heleki dayımla herkesin içinde şakalaşıyor. dayımda o buronun ve bizim işyerinin sahibi.

O da yememiştir de yalanı. yengemin çevresi tamamen dul kadılarla, kendiside o kervana katılmak istemiyor. çünkü eşinden ayrılmış kadınlarla önceden çok alay ediyordu. yazık işte bazen para herşey olmuyor. kadın çok mutsuz, ama ayrılamıyor. bu arada evlendiklerinde dayımın beş kuruşu yoktu. kadının babası sayesinde kazandı ne kazandı ise. şimdide kadına bunları yaşatıyor. dayım demiyorum ama kendisi tam bir pislik. bürosunda 40 avukat çalışıyor. hele biri kimseyi iplemiyor. heleki dayımla herkesin içinde şakalaşıyor. dayımda o buronun ve bizim işyerinin sahibi.

Dul kadınlarla dalga mı geçiyordu yengeniz ??? Zaten şu dul kadınların toplumdan çektiği nedir anlamadım. Dayınız sonradan görme sanırım. :KK14:

X