Eşime haksızlık mı ettim

işte bu yüzden diyorum çiftler evlenmeden önce aynı evde yaşamalı diye.
misal ben ortada bir sorun göremedim, ben de arkadaşlarıma düşkünüm, her hafta sonu görüşürüm, hatta çalıştığım dönemlerde hafta içi akşamları da beraberdik aynı semtte çalışıyoruz diye, içki içerim. içkime sosyal hayatıma karışılmasından hoşlanmam, laf edildiğinde de bozarım mesela (doğrusu budur demiyorum, ben bu konuda çok aksi bir insanım, kötü tecrübelerim var bu konuyla ilgili)
size gelince eşiniz böyle biri, size şunu söyleyebilirim eşiniz ailevi sorunları yüzünden değil, içerken eğlenceli bir ortam olduğu için içiyor, efkardan değil, keyiften yani.
bu değiştirmenizi gerektirecek bir şey değil bence. eşinizi bu şekilde kabullenmelisiniz çünkü ortak hayatınızı çekilmez hale getiren bir durum değil.

Yani, partilere falan katıldıgından dem vurdugunuz eşiniz, bana pek ailesini kafaya takıp da dertten içiyormuş gibi gelmedi. Adam her haftasonu keyif yapıyor işte, bu gadan basit. Siz de evcimenmişsiniz.
Bu sebepsiz çekememezlikleri hemcinslerimizle yapmıyor muyduk yav? Adamı anten takacak raddeye getirip bunaltmayın, onun yerinde olsam çoktan çekemiyorsan uydu tak esprisini yapmıştım.

Ben fazla kendi Halim'de biriyim galiba mesela düğünümüz de benğm 2 arkadasım vardı onun 150 bunun gibi mesela

dora01040132917 .!.:
Bu kadar bilmiyordum hep uzaktaydım çünkü
Aslinda olumlu tarafindan bakarsaniz çok uyumlu bir evliliginiz olabilir birbirinizi tamamlarsiniz.
İkinizde ayni kişilikte olursaniz sıkıcı olmaz mi?
Eşinizi değiştirmeye çalişmayin ayni şekilde siz de değişmeye çalişmayin.
Ortak nokta bulmaya çalişin.

Bende sevmem içkiyi. Eşimin alkol almasını da istemem. Ha Öyle eğlenmeye giderim, icki de icen olur ama ben icmem, eşimin de İçmesini istemem. Sürekli dışarı çıkmasını da istemem. Ayrıca geç de gelmesin yani. Ama napim ben sosyal bir insanken ondan dolayı asosyal olmuştum. O nedenle bende evlendikten sonra ona falan sosyallik tanımadim. Ama.masallah bizim ki de haftanın 3 günü maç, bir akşamı geç vakte kadar dışarda. Arada alkol. Sonra ben karşınca sıktı bunaltti oldu aldatildim. Şimdi de bosanma aşaması. Nasıl ama:))) boşver ama.sen yine de çok gitme üstüne..

Kızlar merhaba değişik fikirlere ihtiyacım var eşim avukat çok sevilen sayılan sosyal bi insan 7 aylık evliyiz bana karşı da çok iyidir maddi manevi her istediğimi yapar ama şöyle bi sorunumuz var eşim inanılmaz arkadas meraklısı ve herhafta sonu arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istyo ve çıktığında bi bira 2 duble rakı içiyo sarhoş falan olmuyo asla erkenden de geliyo eve ve ben ne yaptysam bu huyundan vazgeçiremedim.bu arada eşim tek basına çıkmıyo beni de götürüyo kısıtlamıyor beni.ama ne bilim ben istemiyorum ve eşimin çok ciddi aile sorunları ailesi evimizin adresini bile bilmez her yerde eşimi kötülerler sizinde eşinizin bole sevmediğiniz huyu var mı merak ediyorum

buraya yazanlar sızı eleştırmış ama bana sıze haksızlık yapılıyo gıbı geldı...neden mı? her hafta sonunu benım yerıme arkadaslarınla gecıren es bence hoş degıl. benıde göturuyo demışsınızde erkek erkege çıkılan yerlere esınızın yanında gıtmıyorsunuz herhalde? bu durumda yalnız kalıyorsunuz....o ise arkadaslarıyla oluyor....
mısal benım esımde bunu arada yapar...ben sakınca görmem. ama her hafta sonu yapsa kabul etmem..içki konusuna gelınce bende agzıma sürmem.ama benım esım çok sever....sarhoş olmadan gelır sizinkı gbı sanırım içkıye alışkın olanlara dokunmuyor....hoşlanmam bu durumdan ama pek birşey demem ....çunku arada gıder....
her haftasonu olması bence hıç hoş degıl....kesınlıkle haklısınız....o arkadaslarıyla sız evde olcak işmi? ınsan haftasonunu esıne ayırmalı

X