Yaw sırf maddi durumunuz iyiyse çocuk yapın önerisinin hakikaten mantıgı nedir ?
Çocuk sadece maddiyat ile mi dogru orantılı ?
Bu çocugun babası şam babası mı olacak nedir ?
Çocuk saglıklı ve mutlu bireylerin ellerinde çiçek gibi açarken mutsuzluğun ortasına hele ki güvenmekten bile yoksun olduğunuz bir adamla devam ettirdiğiniz mutsuz yuvanızda kabak çiçegi gibi açılacak mı zannediyorsunuz ?
Bu çocuklar babasını isteyecek, ilgi isteyecek, mutlu yuva isteyecek, ilgili anne baba isteyecek, isteyecekte isteyecek.
Bazı kafaları gerçekten anlamıyorum ya.
Tek çocukla kaldım.
Ülke durumu ortada çalışan iki bireyiz maaşlarımız geçinmemize yetiyor ama ya sonrası ?
Mutlu oldugumu düşündüğüm bir evlilikte bile 2. çocugu yapmak için geçerli bir neden bulamazken bazılarınızın cesareti beni hayrete düşürüyor.
İlk çocukta gerçekleştiremediğiniz hayallerinizi 2. çocuk olunca mı yapacaksınız ?
Okumak istiyorsunuz, çalışmak istiyorsunuz hatta ileride boşanırsanız başınıza neler geleceğini de yazıyorsunuz ama sadece lafta kalmış.
Yapmak istediklerinizi Aöf'e başvurarak yapabilirsiniz zaten zor degil.
Sizinki işin bahanesi.
Anca hayal kurun, icraat olmasın.
Konuya tekrar gelecek olursam hadi adam adam olsa yapın der geçerim de, sırf çocugunuz kardeş istiyor diye +1 daha eklemeyi düşündüğünüz çocugun günahı ne ki böyle bir babayı hakediyor ?