- 23 Mayıs 2022
- 1
- 17
- 20
-
- Konu Sahibi Halinur_06
Eee biz napak bacimsu doyamıyorsan ye bitir adamıYeni evlendik ve devamlı birlikte olmak istiyorum eşimleşimle günde 5 6 kez birlikte olsak bile doyamıyorum devamlı ilişkiye girmek istiyorum neden ?¿
Negzel dertler.Yeni evlendik ve devamlı birlikte olmak istiyorum eşimleşimle günde 5 6 kez birlikte olsak bile doyamıyorum devamlı ilişkiye girmek istiyorum neden ?¿
Yeni üyelik açıp böyle bir konu açmakta ne bileyim,bize ne ayol.Git parçala adamıYeni evlendik ve devamlı birlikte olmak istiyorum eşimleşimle günde 5 6 kez birlikte olsak bile doyamıyorum devamlı ilişkiye girmek istiyorum neden ?¿
Halinur bacım haliperisan eyle irkegini de hayde.Yeni evlendik ve devamlı birlikte olmak istiyorum eşimleşimle günde 5 6 kez birlikte olsak bile doyamıyorum devamlı ilişkiye girmek istiyorum neden ?¿
Zamanla gecer, üzülmeYeni evlendik ve devamlı birlikte olmak istiyorum eşimleşimle günde 5 6 kez birlikte olsak bile doyamıyorum devamlı ilişkiye girmek istiyorum neden ?¿
Kerkinmek miEee napalım? İş güç yok mu, devamlı kerkiniyorsanız eve kim eppek getiriyor?
Biz buna "buldumcuk" diyoruz. Yeni evliler için anormal sayılmazYeni evlendik ve devamlı birlikte olmak istiyorum eşimleşimle günde 5 6 kez birlikte olsak bile doyamıyorum devamlı ilişkiye girmek istiyorum neden ?¿
18 yaşında evlenip 12.09 da üye olup konu açtıktan 10 dakika sonra saat 12.19 da düşüp bayılmak da neyin nesi?Yeni evlendik ve devamlı birlikte olmak istiyorum eşimleşimle günde 5 6 kez birlikte olsak bile doyamıyorum devamlı ilişkiye girmek istiyorum neden ?¿