Eşime doğum gününde şaşıracağı bir sürpriz yapmak istiyorum önerileriniz ?

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa
Eşime sürpriz yapmak istiyorum daha bir ay var ama şimdiden ayarlamak istiyorum birde bizim doğum günlerimiz ard arda benim 21 ocak eşimin 22 ocak ne yapabilirim hediyeden ziyada evde bir şeyler yapmayı düşünüyorum hediye de alacağımda onun dışında ne yapabilirim

resimli özel sipariş doğum günü pastası..
mumlar yemekler şık romantik bir ortam sunabilirsiniz.

bugün eşimin doğumgünüydü.. onu doğum günü pastası ile uyandırdım :)

er canın yaptıüğı sürprizde güzelmiş doğum günü pastasıyla uyandırmak böyle bişey yapsam gece de güzel bi yemek

Akşamdan kalan pastaya mum diker öyle uyandırırım Benim ki önce olduğu için yarım kalan pastaya dikerim mumu

skopcam senin dogumgünün önceden mi ben bir gün sonra sanmistim ya tüh yanlis anladim demek ki insaAllah bol bol tavsiyeler gelir ve esini en güzel sekilde sasirtmayi basarirsin

skopcam senin dogumgünün önceden mi ben bir gün sonra sanmistim ya tüh yanlis anladim demek ki insaAllah bol bol tavsiyeler gelir ve esini en güzel sekilde sasirtmayi basarirsin

Benim ki önce canım umarım en güzel şekilde olur

canım bende geçen sene böyle bi konu açmıştım eşimin doğum günü için fikirler geldi ama ben daha özel olsun istedim özel günlere fazla önem veririm çok özel bişy olsun istedim sıradan olmasın aklında kalsın istiyodum elimden geleni yaptım eşimde çok begendi çokda şaşırdı gördüklerine :)
şöyle açıklayayım yaptıklarımı: Kapı girişine minik mumlardan kalp oluşturdum( halıyı kaldıırdım tabi:) içine kar spreyi ile ( yılbaşlarında camlara sıkarlar ya hani ocakdan önce al ama yoksa bulunmuyor ben zor bulmuştum şubatta oda son bitaneydi ) nice yıllara yazdım kocaman harflerle karşısındaki koridor aynasına rujla seni seviyorum v.s yazdım istediğini yazarsın romantik bi hava veriyor ışığı kapattıgında görüntü çok güzel oluyor mumlar çok hoş duruyor hemen sağdaki salonun girişine mumlar ve güllerden dan bi yol hazırladım içinide güller ve gül yaprakları ile doldurdum onun resimlerinden oluşan ve üzerine eklediğim güzel sözlerle arka fonda tugba özerkin doğum günün kutlu olsun şarkısıyla bi slayt hazırladım resminin üzerinde oldugu bi pasta yaptırdım iki şarap bardağı ( yalnız kola içtik biz onlarda :) ve bi kaç kurabiye kuru pasta ile masayı donattım gül yaprakları ile süsledim tabi masayıda o içeri girmeden ışıkları söndürüp tüm mumları yaktım slaytı plazmaya hazırladım içeri girecegi sırada tuba özberkin doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun........ diye uzayıp giden şarkısının fonda oldugu slaytı açtım koridordaki kalp içeri girmeden rujla yazdıgım notlar içerdeki gül yapraklı yol hazırlanmış masa ve slayt hepsi çok şaşırttı beklemiyodu bide ben 12 de yaptım bunları görünce böyle şok geçirdi çok da sevindi bide hediye aldım tabi agzı kulaklarındaydı tüm gün
Bak istiyosan resimleride ekliyim senin için alıntı yapmayın ama ısrarla söylüyorum başım belaya giriyo sonra :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Banada çokkkk eski bir sevgilim 14 şubatta bu tarz birşey yapmıştı .Her yerde kalpli mumlar ,balonlar bir de sofra hazırlamış kalpli kurabiyeler pasta fln fistan her yer kıpkırmızıydı Fazla romantik şeyler baya göre değil ya .

Yakamozcum belki sende çok özenmişsin çok tatlı olmuş kocacığında beğendiyse ne mutlu .

Son düzenleme:
saolun kızlar o daha özel şeyler yaptı benim için bende kırk yılda bir ona yapayım dedim :) oda çok beğendi önemli olan onların mutlu olacagı tarrzda bişy yapmak bende öyle yapmak istedim daha güzel süprizler sizin olsun severim ben romantizmi

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun canım ama resimler gözükmüyor site yapım aşamasında diye çıkıyor malesef ama olsun fikir edindim kafamada çok yattı yalnız şöyle bir sorunum var doğum günümüz tatile denk geliyor yani eşim evde olabilir ve o evdeyken bunları yapamam onu evden göndermem lazım ve ayrıca benim doğum günüm 21 ocak onun 22 ocak önce benimki yani ki eşim de bana bir pasta alacaktır tekrar pasta almak yerine evde minik bir pasta hazırlasam kendim olabilir değil mi tekrar teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
kendin yapman daha güzel olur canım istediğin yazıyıda krem şanti ile yazarsın ince uçlu bi krema sıkacagı işini görür bende ve diğer arkadaşlarda görünüyor canım sende neden görünmüyoki acaba? :44: eşini bi bahane ile bi yere göndersen yada birinin çağırmasını sağlayıp o arada halletsen güzel olurdu aslında tabi hem eşinin mutlu olacagı hemde imkanlar doğrultusunda bişy yapmak lazım daha çok var ama neler yaptıgını yazarsın bizede fikir olur benimkinin doğum günü de 20 şubat sonrada ben bişyler düşünüyo olcam bide canım rica etsem yaptıgın alıntıyı silermisin resimler alıntında da görünüyorda sonra silemiyorum yazmıştım yukarda alıntı yapmayın diye görmedin sanırım

cok güzel bir konu acmissin canim yaaa
benim esiminde 22 aralikta dogum günü ve ne yapacagimi ne hediye alacagimi hala bilmiyorum aklima hic bir sey gelmiyor
hadi yemekti pastaydi güzel bir sofra tamamda ama hediye olarak ne alicam hic bir fikrim yok

Kusura bakma yakamoz görmemişim nasıl siliyoruz canım söyle sileyim resimleride gördüm canım her şey çok güzel olmuş

Kalıcı bir şeyler düşün henüz hediyeyi bende düşünmedim

ben geçen yıl zippo çakmak almıştım, önceki yılda kol saati bu sene ne alcam bende bilmiyorum
skopca canım alıntı yaptıgın mesajın altında mesaj düzenleme paneli var ya ona tıklayıp resim linklerini(mesajını) silersen resimler silinir canım

Yapamıyorum canım yaa sadece cevapla alıntı ile cevapla birde alıntı var başka bir şey yok

yada yukarıda sağda profilim yazan KONTROL PANELİne tıklayıp sağdaki yazıların en altında EKLENTİLER var onların yanındaki kutucuga tıklayıp en altta sile tıkla bu kadar silinir canım

bi süre sonra kayboluyor canım mesaj düzenleme kısmı yukarda yazdıgım yolu dene olmazsa yöneticilerden yardım isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…