Eşime doğum gününde hediye ne alayım sizce?

Sizce hangi hediye?

• 1) Led saat

OY: 4 19,0%
  • 2) Spor saat

OY: 3 14,3%
  • 3)zippo çakmak

OY: 3 14,3%
  • 4) çakmak ve tabaka

OY: 1 4,8%
  • 5) Tavla

OY: 10 47,6%

• Ankete Katılan
    21

melekanesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
284
112
53
30
Merhaba arkadaşlar. 1 temmuzda eşimin doğum günü. Ne alsam sizce?

1)
89ab7989ec.png

2)
8018b55de9.png

Saat takmayı sevmiyor. Daha önce aldım.

3)
69a1db37aa.png

4)
ea8eeedf92.png

Sigara kullanıyor. Daha önce resimli çakmagimizi yatırmıştım. Bozulmuştu.
5)
3541852940.png

Eşim oyun oynamayı seviyor.

Çok kararsızım kızlar. Ayakkabı yeni aldık. Forma düşündüm. Yeni aldık onu da. Sizce hediye ne alayım?

bende düşündüm düşündüm bişey bulamadım 24 ü de benim esimin. en son u.s. polo da bir gömlek begenmisti bir ara onu aldım

Farklı alternatifler düşünülebilir.Saat takmayı sevmiyorsa ısrar etmek anlamsız olur ,daha önce çakmak hediye etmissiniz bozulmuş bence başka alternatifler düşünün :) mesela tatil ayarlamak olabilir 2-3 günde olsa ya da güzel bir yerde yemek olabilir

Kırıcı olmak istemem ama isme özel hediyeler bana çok kro geliyor, bunun dışında, sigara içmek dışında bir hobisi ya da ilgi alanı yok mu eşinizin. Laf arasında geçen beğendiği bir şey vesaire, bunları düşünebilirsiniz. Hediye alınacaksa sormaktan yanayım bu arada, kullanılmaması beni üzüyor çünkü. Biz öyle yapıyoruz ama samimiyete de bağlı tabii ki.

Merhaba arkadaşlar. 1 temmuzda eşimin doğum günü. Ne alsam sizce?

1)
89ab7989ec.png

2)
8018b55de9.png

Saat takmayı sevmiyor. Daha önce aldım.

3)
69a1db37aa.png

4)
ea8eeedf92.png

Sigara kullanıyor. Daha önce resimli çakmagimizi yatırmıştım. Bozulmuştu.
5)
3541852940.png

Eşim oyun oynamayı seviyor.

Çok kararsızım kızlar. Ayakkabı yeni aldık. Forma düşündüm. Yeni aldık onu da. Sizce hediye ne alayım?
Bence isim yazdırmayın erkeklerin çoook da hoşlarına gittiğini sanmıyorun

Oyun oynamayı seviyorsa oyun satın alabilirsiniz veya konsol seviyorsa ve yoksa oyun konsolu yok pc seviyorsa oyun mouse u alabilirsiniz.

saat takmayı sevmiyorsa saat almayın.
çakmak almanıza neden bozuldu? çakmağa mı üzerine resim bastırmanıza mı? her durumda çakmak almayın, çünkü almışsınız.
son set güzelmiş ama not defteri vs kullanmayacak muhtemelen. isim yazılı bi cüzdan olabilir, ben beğeniyorum.

Cok cafcafli ama kullanissiz urunler gibi geldi bana.
Su yeni akilli saatlerden belki daha cok hoslanir normal saat sevmiyorsa.
Tavla seti fikri guzel, oyumu da ona verdim ama yine oyun fikrinden gidip daha verdiginiz paraya degen bir sey olabilir.

Eşim bana en son 'bana hediye alacaksan şef taba alabilirsin' dedi, eylülde doğum gününde metronun şef tavalarından alacağım :dondurma:

Valla hepsi kötü ya bunların özür dilerim de. Resimli çakmak biraz kıro işi gibi yanlış anlamayın, onun yerine Zippo'nun orijinal çakmakları var böyle özel koleksiyon. Onlardan alabilirsiniz, lütfen üzerine isim yazdırıp fotoğraf falan bastırmayın, Zippo'nun kendi sitesinden satın alabilirsiniz. Güneş gözlüğü olabilir. Yani size romantik geliyor olabilir bunlar ama erkekler "Ayy canım karım fotoğrafımızı tişörte bastırmış çok romantikkkk" diye bakamıyor olaya, her yerde kullanabilecekleri işlevsel şeyleri seviyorlar.

Kusura bakma da ben bunlarin hicbirini begenemedim. Yani begendim ama kocaya alinacak seyler gibi gelmedi. Yani ben kocama boyle seyler almam. Cunku biz kro bir ciftiz.1 dogum gününde koyun kestirmistim.Çünkü et yiyince cok mutlu oluyor.
Süper ötesi bir fikir. Bayıldım. Krolukla ne alakası var. Bence acayip yaratıcı. Valla ben asla hediye almam. Eşimin de almasını istemem. Hediye olarak birlikte gezmeyi ya da daha önce yapmadığımız bir şeyi birlikte deneyimlemeyi seçerim. Koyun olayı süper

Kusura bakma da ben bunlarin hicbirini begenemedim. Yani begendim ama kocaya alinacak seyler gibi gelmedi. Yani ben kocama boyle seyler almam. Cunku biz kro bir ciftiz.1 dogum gününde koyun kestirmistim.Çünkü et yiyince cok mutlu oluyor.

Hahsjsjsjs BA YIL DIM. Bence süper orijinal fikir. Erkek arkadaşım tam bir et delisi, isminde kebap geçen herhangi bir yemeğe mutluluktan ağlıyor çocuk. Daha da zengin olsam kebapçı kapattırırdım.

Kaliteli bir powerbank ya da bluetooth kulaklık da olabilir. Sizde hali hazırda bulunan bir kokunun erkek versiyonunu da alabilirsiniz. Spor saatler bana çok havalı geliyor ancak olacaksa applewatch, htc, samsung gibi markaların özellikle mobil uygulamalarla senkronize olan spor saatleri olmalı ancak çok çok pahalılar.

Son düzenleme:
Back
X