• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime doğum günü hediyesi

rosee6

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
173
101
18
hanımlar merhaba 25 ocak eşimin doğum günü ne yapabilirim ne alabilirim lütfen önerilerinizi söyleyin evde kutlamak istemiyorum annemle birlikte yaşıyoruz baş başa olalım dedim dışarıda güzel bir restoranta rezerve yaparım diyorum bu sefer hediyede tıkanıyorum saat önermeyin lütfen ailemin saat sözü vardı eşime onlar aldılar ben karar veremiyorum ne alsam diye özel olsun güzel olsun istiyorum

Hafta sonu bi tatil ayarlayın 1-2 günlük yalnız kalırsınız. Eşiniz ne sever bilmiyor musunuz? Ya da neye ihtiyacı var

Hafta sonu bi tatil ayarlayın 1-2 günlük yalnız kalırsınız. Eşiniz ne sever bilmiyor musunuz? Ya da neye ihtiyacı var
tatilden daha yeni döndük hemde cumartesi nöbette olucak pazar sabahı çıkıcak izni de olmuyor bu hafta tabiki sevdiği şeyleri biliyorum ama fikir üretemiyorum yeterli gelmiyor sanki aklımda düşününce

Bu bütçeye göre kapsamlı Biraz. Tuttuğu takımın forması, spor giyiyorsa spor ayakkabı mont vs.. Dediğim gibi bütçeye göre örn kulaklık telefon aksesuarı gibi gibi

Bu bütçeye göre kapsamlı Biraz. Tuttuğu takımın forması, spor giyiyorsa spor ayakkabı mont vs.. Dediğim gibi bütçeye göre örn kulaklık telefon aksesuarı gibi gibi
forma yeni aldık ama spor ayakkabı mont çok iyi olabilir bütçe konusunda sıkıntı yok fikir olsun yeter bana 🙏🏻

tatilden daha yeni döndük hemde cumartesi nöbette olucak pazar sabahı çıkıcak izni de olmuyor bu hafta tabiki sevdiği şeyleri biliyorum ama fikir üretemiyorum yeterli gelmiyor sanki aklımda düşününce
Askerse onların kaliteli botları var onu al. Hemşireyse nöbet için bir şey al. Terlik spor ayakkabı vs. Oyun oynuyorsa ona göre bir hediye olabilir. Akıllı saat kulaklık vs olabilir. Mont olabilir. Masaj olabilir

Askerse onların kaliteli botları var onu al. Hemşireyse nöbet için bir şey al. Terlik spor ayakkabı vs. Oyun oynuyorsa ona göre bir hediye olabilir. Akıllı saat kulaklık vs olabilir. Mont olabilir. Masaj olabilir
çok teşekkür ederimmm 🫶

playstation 😂😂 benim esimi bu zamana kadar baska hiçbir hediye bu kadar mutlu etmemisti 😂😂

Back