• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime Dogum gunu hazirligi icin fikir istiyorum

Butik otellerde 2 günlük kısa bir tatil ayarlayabilirsiniz.
Evde kutlamak için de 2 renk belirleyin (gri,siyah,beyaz,kırmızı bunlar güzel olur) balonları şişirip tavana çift taraflı bantla yapıştırın. Balonları bağladınız iplerin ucuna eşinizin çocukluk fotoğraflarını bağlayın ve aşağı doğru sarksın.
Bunu geceden yapabilirsiniz, o uyuduktan sonra.
Sabah da güzel bir kahvaltı masası kurun, belki ufak bir hediye olabilir.

Ben ilk doğum gününde salonu süslemiştim balon konfeti falan masaya her türlü yiyecek meze kurabiye tarzı şeyler koymuştum azar azar bir de pasta yaptırmıştım mumlar yakmıştım bir de yazılı keçeler var onunla yazı yazmıştım masa süslemesinde
Küçük zarflar var içerisine yazılar yazıyorsun falan ben ilk tanıştığımız nişanlandığımız kına gecesi düğün vs ile ilgili 5 zarf hazırlayıp duygularımı yazmıştım onları da masaya yerleştirmiştim
En son kapıdan girip salona ve yatak odasına giden yollara mum döşeyip yakmıştım ve içeri girdiğinde de doğum günü şarkısı çalmıştım onu da resimlerimizle slayt yapmıştım
Biraz karışık anlatmış olabilir ama yine de az çok anlamışsındır :KK70:
masaya ugrayabildiniz mi ☺️☺️☺️

O kadar uzun zamandır bi erkeğin dgününü kutlamıyorum ki hiçbişi aklıma gelmiyor. 6 yıllık ilişkimde 2 kez onunkini kutlayabildim sadece...Benimki mi? 40 yılda hiçbi zaman dışarda kutlanmadı, özel bişey hiç yapılmadı bugune dek...Yani şık biyere yemeğe bile hiç çıkarılmadım desem? Ben onu çıkarmıştım

Biz Sapanca’ya gidelim dedik gittik ama otel o kadar kalabalıktı ki ertesi gün donelimmdedik akşam da oda servisinden yemek istedik ama cok kötüydü midemiz bulandı ikimiz de yediklerimizi çıkardık aç kaldık öyle de bir anı oldu :KK70:

Duygularini en başindan anlatan bir mektub yaz. Tanişdiginiz ilk gunden. Sana neler hissetdirdiyini hayatini nasil guzellesdirdiyini yaz. Guzel zarfa koy. Rujlu opucuk ve parfum kokusu da sık. Pahali hediyelerdense insanin eşine vereceyi en guzel hediye onun duygularidir. Hediye olarak ses ya da video kaydini bileklik kolye falan uzerine cizerler sonra programla okutursun ya oyle birsey yala bilirsin. Azerbaycanda var orada da vardir elbet. Yillar sonra da o duygulari hissede bileceyi tarzdan hediyeler

Ben ilk doğum gününde salonu süslemiştim balon konfeti falan masaya her türlü yiyecek meze kurabiye tarzı şeyler koymuştum azar azar bir de pasta yaptırmıştım mumlar yakmıştım bir de yazılı keçeler var onunla yazı yazmıştım masa süslemesinde
Küçük zarflar var içerisine yazılar yazıyorsun falan ben ilk tanıştığımız nişanlandığımız kına gecesi düğün vs ile ilgili 5 zarf hazırlayıp duygularımı yazmıştım onları da masaya yerleştirmiştim
En son kapıdan girip salona ve yatak odasına giden yollara mum döşeyip yakmıştım ve içeri girdiğinde de doğum günü şarkısı çalmıştım onu da resimlerimizle slayt yapmıştım
Biraz karışık anlatmış olabilir ama yine de az çok anlamışsındır :KK70:
Peki eşleriniz gerçekten beğendi mi bunları?
Ciddi soruyorum, ben eşime yapsam gülme krizine girer. Biz mi kütüğüz ki acaba dedim. Ben sevgiliyken bir kere takvim yapmıştım kendi fotoğrafımızın olduğu, ki onda da öyle kalp malp yoktu, ona bile ergen sevgilim benim diye dalga geçmişti😄😄 mektup yazsam balon konfeti slayt fln yapsam oturur dalga geçer benle

Ağva ya gidebilirsiniz çiftler için güzel ve romantik bi yer bence

Ay pandemide ne derece güvenilir bilmiyorum tabii de biz çocuksuz zamanlarda gitmiş doyamamıştık. Çok romantikti. Nehir turu, deniz kenarında yürüyüşler, jakuzi keyifleri, şömine başı sohbetleri.
Kesinlikle her çift gitmeli.
Annemin sözüdür, oğlan 5-6 yaşına gelsin iki gün kaçamak yaptıracak😍😍
Durım müsaitse gidin be konu sahibi

Esimle evliligimizin 6. Senesi bitmek uzere. Ve ben evlendikten snra universite kazandm. İl disi. 4.5 senem il disinda gel git ile gecti. Ve 6 senede 5 dogumgununu yan yana kutlayamadik. Icimde de ukte kaldi. En kiymetlim, uykudayken sevdigim, hem bugun hem ahiretim olan esim icin farkli biseyler yapmak istyrm. Evet bu sahsi dusunceye has bir konu. Ama yune de siradisi fikirler sunulur mu diye de yazmak istedim.
Simdiden herkese tesekkur ederim.

Korona döneminde evde kutlamak en mantiklisi. Ben sevdiklerimin doğum günlerinde adlarına fidan bağışı yapiyorum . oğlumun doğum günlerindede ihtiyac sahibi bir ailenin cocuklarini giydiriyorum. Bence bu tip paylaşımlar daha anlamlı .tabi benim fikrim bu.

Ciddi soruyorum, ben eşime yapsam gülme krizine girer. Biz mi kütüğüz ki acaba dedim. Ben sevgiliyken bir kere takvim yapmıştım kendi fotoğrafımızın olduğu, ki onda da öyle kalp malp yoktu, ona bile ergen sevgilim benim diye dalga geçmişti😄😄 mektup yazsam balon konfeti slayt fln yapsam oturur dalga geçer benle

+1 benim eşimde güler valla. Bizde tuhaflik var galiba.

Bence 2 günlük bir yere gitmek güzel fikir. Erkekler balonlar süsler vs. sevmiyor. Biz bayanlar onu seviyoruz. El yapımı hediyeler falan.

Neye karar verdiğinizi de yazarsanız sevinirim merak ederim🙈

Ay pandemide ne derece güvenilir bilmiyorum tabii de biz çocuksuz zamanlarda gitmiş doyamamıştık. Çok romantikti. Nehir turu, deniz kenarında yürüyüşler, jakuzi keyifleri, şömine başı sohbetleri.
Kesinlikle her çift gitmeli.
Annemin sözüdür, oğlan 5-6 yaşına gelsin iki gün kaçamak yaptıracak😍😍
Durım müsaitse gidin be konu sahibi

yakın zamanda gittik sakindi baya zaten sürekli jandarma geziyo kimse maskesini çıkaramıyo :)

Mektupu ergenler yazmaz. Ergenler duzene uyarak hep pahali gosterisli hediye alayim cabasinda. Tabiki her dogum gununde evlilik yildonumunde mektuo yazmiyoruz. Ama benjm esim duyguya çok onem veriyor. Kendisi çok olgun ve ciddi biridir. Ama tabi sizin esiniz icin komik gele bilir ama gercekten sevgiye onem vermek ergenlik deyildir. Bak hep yaşlandiginda insan neye ihtiyac duyar diye dusunurum. Yani bir insan karisinin ask dolu mektubun istemez mi? Yani buna eşim gulse çok incinirim mesela. Kaba davranis olur bence😕

Slayt hazırla evde tv de aç ve romantik bir akşam yemeği eşliğinde izleyin ya da albüm :super:

Mektupu ergenler yazmaz. Ergenler duzene uyarak hep pahali gosterisli hediye alayim cabasinda. Tabiki her dogum gununde evlilik yildonumunde mektuo yazmiyoruz. Ama benjm esim duyguya çok onem veriyor. Kendisi çok olgun ve ciddi biridir. Ama tabi sizin esiniz icin komik gele bilir ama gercekten sevgiye onem vermek ergenlik deyildir. Bak hep yaşlandiginda insan neye ihtiyac duyar diye dusunurum. Yani bir insan karisinin ask dolu mektubun istemez mi? Yani buna eşim gulse çok incinirim mesela. Kaba davranis olur bence😕
Yani uzağa gidersin hasretlik çekersin yazarsın anlarım da doğumgünüm için sayfa sayfa hislerin yazılması tuhaf gelir bana ya. Sanırım ben de düz mantığım, sevdik ki evlendik, hala da beraberiz yazmaya ne gerek var derim sanırım.
O tip hisli şeyleri biz sevgililiği ilk yıllarında yapardık sanırım ondan

Yani uzağa gidersin hasretlik çekersin yazarsın anlarım da doğumgünüm için sayfa sayfa hislerin yazılması tuhaf gelir bana ya. Sanırım ben de düz mantığım, sevdik ki evlendik, hala da beraberiz yazmaya ne gerek var derim sanırım.
O tip hisli şeyleri biz sevgililiği ilk yıllarında yapardık sanırım ondan
Yani mektupda senin için oluyorum bjtiyorum yazmiyorsunki benim biraz romantikliyim iyidir duygulandirmişdi eşimj cuzdaninda saklar. Eşim gercekten çok ciddi biridir. Canim cicimleri sevmeyen biri. Çok beyenmjsdi :KK60:. Benim eşime karsi o kadar yogun hislerim varki anlat anlat doyamamisdim 😄hiç bir zaman soyleyemediyim seyleri soylemisdim. Zaten hergun ask destani yazmazki insanlar birbirlerine işte firsat bu bence yine de tercih meselesi tabi. Hem internet hayatimjza girdi gireli dogru duzgun iketisim bile yok. Eski dknemlerde ne guzeldi ama. Hep eskilerin internetsiz asiklarindan olmak istemisjmdir belki de ondandir bu düşünce yapisi:KK74:

Back
X