• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esime Dogum gunu hazirligi icin fikir istiyorum

ben bu forumda hep diyorum yine diyicem... eşiniz kapıyı açınca cıbıldanak koşun adama. aha bu yeter benim romantizm anlayışım hep budur

Mektupu ergenler yazmaz. Ergenler duzene uyarak hep pahali gosterisli hediye alayim cabasinda. Tabiki her dogum gununde evlilik yildonumunde mektuo yazmiyoruz. Ama benjm esim duyguya çok onem veriyor. Kendisi çok olgun ve ciddi biridir. Ama tabi sizin esiniz icin komik gele bilir ama gercekten sevgiye onem vermek ergenlik deyildir. Bak hep yaşlandiginda insan neye ihtiyac duyar diye dusunurum. Yani bir insan karisinin ask dolu mektubun istemez mi? Yani buna eşim gulse çok incinirim mesela. Kaba davranis olur bence😕
Eşiniz deyildir yazmanıza gülmüyorsa mektup işinede gülmez :) Bende gülerim mektup yazılsa,eşimde dalga geçer. Ayrı dünyaların insanlarıyız:)

Peki eşleriniz gerçekten beğendi mi bunları?
Ciddi soruyorum, ben eşime yapsam gülme krizine girer. Biz mi kütüğüz ki acaba dedim. Ben sevgiliyken bir kere takvim yapmıştım kendi fotoğrafımızın olduğu, ki onda da öyle kalp malp yoktu, ona bile ergen sevgilim benim diye dalga geçmişti😄😄 mektup yazsam balon konfeti slayt fln yapsam oturur dalga geçer benle

Çok beğendi çünkü beklemiyordu doğum gününden 2 gün önce yaptım tam sürpriz oldu :D Hatta seninkinin nasıl üstüne çıkıcam ben şimdi dedi :D ilk düşündüğü şey oydu

Ay pandemide ne derece güvenilir bilmiyorum tabii de biz çocuksuz zamanlarda gitmiş doyamamıştık. Çok romantikti. Nehir turu, deniz kenarında yürüyüşler, jakuzi keyifleri, şömine başı sohbetleri.
Kesinlikle her çift gitmeli.
Annemin sözüdür, oğlan 5-6 yaşına gelsin iki gün kaçamak yaptıracak😍😍
Durım müsaitse gidin be konu sahibi

2012’de aşkımızın fitlini ateşyleyen yer Ağva 😍 Ah ah ne tatildi ama, o tatilde aşık olduk birbirimize deliler gibi 😍😍😍😍😍

Ya tam diyodum ki insanlar bu hayatı ne kadar seviyor.balonlar oteller fln.
Ben eşime yapsam işin mi yok der😂
Benim eşime göre de sacma. Hatta biri bana balonlar mumlar dizse ben de hoşlanmam herkes aynı seyleri sevmiyor. Benim eşime ben böyle büyük bir sürpriz planlasam ona dasırtacak bir hediye alırdım. Bisiklet gibi...

Eşiniz deyildir yazmanıza gülmüyorsa mektup işinede gülmez :) Bende gülerim mektup yazılsa,eşimde dalga geçer. Ayrı dünyaların insanlarıyız:)
Canim ben esime turkce deyil Azerbaycanca yaziram ve bizde değil sozu deyil yazilir. Burda harf rakam inceliyecek deyilim. Ne kadar kaba insansiniz. Bu sayfada turk insanlarinin ne kadar kaba oldugunu anlamis oldum. Insanda yazma hevesi birakmadiniz yeminle

Benim eşime göre de sacma. Hatta biri bana balonlar mumlar dizse ben de hoşlanmam herkes aynı seyleri sevmiyor. Benim eşime ben böyle büyük bir sürpriz planlasam ona dasırtacak bir hediye alırdım. Bisiklet gibi...
Evet aynen bende oyleyim.gülesim gelir kesin🙄
Kişinin zevkine göre plan yapılmalı👍

Mektup yazılmasına gulen arkadaşlar var.

Tuhaf geldi bana bu. Bazen konuşmaktan daha iyi gelir yazarak anlatmak duygularını.

Yıllar sonra güzel bir hatıra kalıyor.

Yani mektupda senin için oluyorum bjtiyorum yazmiyorsunki benim biraz romantikliyim iyidir duygulandirmişdi eşimj cuzdaninda saklar. Eşim gercekten çok ciddi biridir. Canim cicimleri sevmeyen biri. Çok beyenmjsdi :KK60:. Benim eşime karsi o kadar yogun hislerim varki anlat anlat doyamamisdim 😄hiç bir zaman soyleyemediyim seyleri soylemisdim. Zaten hergun ask destani yazmazki insanlar birbirlerine işte firsat bu bence yine de tercih meselesi tabi. Hem internet hayatimjza girdi gireli dogru duzgun iketisim bile yok. Eski dknemlerde ne guzeldi ama. Hep eskilerin internetsiz asiklarindan olmak istemisjmdir belki de ondandir bu düşünce yapisi:KK74:

Mektup tek başina güzel. Biz de ufak tefek notlarimizi, yazilarimizi saklariz, hatta bazi biletlerimizi vs saklariz da gül yapragi, evin ortasinda konfeti, balon, yere dizilmiş mumla birleşince komik duruyor sadece. Herkesin kendi ilişkisi ve anlayişi tabi ki.

Mektup tek başina güzel. Biz de ufak tefek notlarimizi, yazilarimizi saklariz, hatta bazi biletlerimizi vs saklariz da gül yapragi, evin ortasinda konfeti, balon, yere dizilmiş mumla birleşince komik duruyor sadece. Herkesin kendi ilişkisi ve anlayişi tabi ki.
Ben mesela mektup pasta ve en sevdiyi yemeyi yapmisdim. O da bana gul almisdi ve çok guzel bir parfum. Balon konfeti falan biz de yapmadik

Back
X