Esime Dogum gunu hazirligi icin fikir istiyorum

Sardunya21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
966
680
53
36
Esimle evliligimizin 6. Senesi bitmek uzere. Ve ben evlendikten snra universite kazandm. İl disi. 4.5 senem il disinda gel git ile gecti. Ve 6 senede 5 dogumgununu yan yana kutlayamadik. Icimde de ukte kaldi. En kiymetlim, uykudayken sevdigim, hem bugun hem ahiretim olan esim icin farkli biseyler yapmak istyrm. Evet bu sahsi dusunceye has bir konu. Ama yune de siradisi fikirler sunulur mu diye de yazmak istedim.
Simdiden herkese tesekkur ederim.

Sapanca da sasa harmanlık diye bi otel var tek gecelik oraya gidebilirsiniz. Korona önlemlerini alıp dikkat edersiniz 1 gun

Bence şu dönemde en güzeli evde kutlamak. İhtiyacı olan güzel bir hediye almak, güzel bir mektup yazmak ona vermek.. öpücükle sarılmayla karşılamak, güzel bir sofra kurmak en sevdiği yemeklerden. Kendi ellerinle hazirladigin pastayı birlikte üflemek ve güzel bir gece geçirmek. Benim aklıma gelenler bunlar :)

Balonlar mumlarla süsleyebilirsin ortamı. Güzel bir yemek masası pastası vs derken hediyesinin yanında vermek için mektup yazabilirsin. Şık şıkırdım giyin. Loş ışıkta hafif müzikle karşıla 😉

Arkadaşım evde masa hazırladı
Romantik bir gece geçirdiler sizde öyle yapabilirsiniz

Esimle evliligimizin 6. Senesi bitmek uzere. Ve ben evlendikten snra universite kazandm. İl disi. 4.5 senem il disinda gel git ile gecti. Ve 6 senede 5 dogumgununu yan yana kutlayamadik. Icimde de ukte kaldi. En kiymetlim, uykudayken sevdigim, hem bugun hem ahiretim olan esim icin farkli biseyler yapmak istyrm. Evet bu sahsi dusunceye has bir konu. Ama yune de siradisi fikirler sunulur mu diye de yazmak istedim.
Duygularini en başindan anlatan bir mektub yaz. Tanişdiginiz ilk gunden. Sana neler hissetdirdiyini hayatini nasil guzellesdirdiyini yaz. Guzel zarfa koy. Rujlu opucuk ve parfum kokusu da sık. Pahali hediyelerdense insanin eşine vereceyi en guzel hediye onun duygularidir. Hediye olarak ses ya da video kaydini bileklik kolye falan uzerine cizerler sonra programla okutursun ya oyle birsey yala bilirsin. Azerbaycanda var orada da vardir elbet. Yillar sonra da o duygulari hissede bileceyi tarzdan hediyeler

Ben ilk doğum gününde salonu süslemiştim balon konfeti falan masaya her türlü yiyecek meze kurabiye tarzı şeyler koymuştum azar azar bir de pasta yaptırmıştım mumlar yakmıştım bir de yazılı keçeler var onunla yazı yazmıştım masa süslemesinde
Küçük zarflar var içerisine yazılar yazıyorsun falan ben ilk tanıştığımız nişanlandığımız kına gecesi düğün vs ile ilgili 5 zarf hazırlayıp duygularımı yazmıştım onları da masaya yerleştirmiştim
En son kapıdan girip salona ve yatak odasına giden yollara mum döşeyip yakmıştım ve içeri girdiğinde de doğum günü şarkısı çalmıştım onu da resimlerimizle slayt yapmıştım
Biraz karışık anlatmış olabilir ama yine de az çok anlamışsındır :D

Ayarlayabiliyorsan guzel bir otelde 1 gece bile olsa tatil bence en güzel fikir. abant golcuk tarafı su mevsimde cok güzeldir.

Ya erkekler öyle çiçek böcek kelebek sevmiyor. Yani özel fotoğraf basılmış kupa falan çok hitap etmiyor sanki. Onun yerine hobisi, hoşuna gidem uzun zamandır alamadığı bir hediye daha cazip. Bir pasta, bir hediye gayet yeterli geliyor seviniyorlar. Ekstra yapabileceğiniz alkol alıyorsanız şarap peynir tabağı yada rakı meze olabilir. Yani biz pandemi öncesi meyhaneye giderdik. Bu sene evde yaptık. Açtık güzel bir müzik, güzel sohbet, biraz alkol kutlama. Gayet yeterli oluyor

Kocanıza helal olsun evliyken okutmuş ayrılığa dayanmış.. Bence hak ediyor eşiniz bencede yakınlarda bir yerlerden bişeyler ayarlayın bütçeniz müsaitse cumartesi pazar kendinize ait olur.. Bu arada Doğum günü kutlu olsun eşinizin 🎂🎂

Ben geçen sene eşimi doğum gününde önce yemeğe çıkarmıştım, beni okuldan almıştı sadece yemek yiyeceğiz sanıyordu ama o anlamadan ben arabanin arkasına bavulu hazırlayıp koymuştum bile. Yemekten sonra eve gideceğimizi sanırken, navigasyona bir adres girdim ve sadece buraya git dedim. Ama ben çok uzak bir yere goturemedim okul dönemiydi ozaman yine de İstanbul'da evimizden uzak bir otele götürdüm. Bayaga şaşırmıştı hiç beklemiyordu :) Otelde de hediyesini vermiştim. Güzel bir gün ve hatıra oldu bizim için.

Biz Bursa’dayız. Geçen aydı doğumgünüm. İstanbul’a gittik eşimle,boğazda herkes tarafından bilinen bir otelde konakladık.. Akşam romantik bi yemek ve hediye mi verdi.. sabah boğaza karşı uyanıp,kahvaltı yapmak çok keyifliydi.. bundan sonra süprizi yok ama doğumgünleri ve yıldönümlerimizde oradayız. Yakınsanız İstanbul’a tavsiye edilir.. yada kendi bulunduğunuz yere yakın güzel bir otel olabilir.

Ya ne yapılır bilemiyorum. Çok heyecanlanıyorum strese giriyorum bu durumlarda..Ama mesajlarınıza bayıldım. Allah mutluluğunuzu bozmasin

Back
X