Esime cinsel hayatımızla ilgili gerçeği söylemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
70
Eşimle geçen konu birden açılınca ilk defa bu tarz şeyler konustuk. Özür dileyerek anlatıyorum. Ama kimseye arkadaşlarıma vs anlatamam o yüzden burdan soruyorum özür dilerim tekrar.. eşime konu konuyu açarken cinsel iliskimizde her zaman olmadığımı bazen olurken bazen sadece etkilenerek kaldığımı söyledim. Kendisi de ben sana yetmiyorum demek ki falan tarzı şeyler söyledi.. 3 defa da 1 kere oluyorum falan dedim. Biraz daha özel şeyler konustuk.. o da baya alındı sanırım.. şimdi ise çok soguk davranıyor. Diyor bir insan bir insana yetmiyorsa insan başkasına yönelir napicax yani olmuyorsan ne yapicam ne yapmalıyım vs diyor. Bende diyorum illa her ilişki de olmam mi gerekiyor vs bu kadar konu uzaması ve konuşulması beni cok rahatsız etti. Bende geçen anneme gittik bir gece kalmaya ertesi gün elimle gezmeye gidecektik kasaba da oturduğumdan annemde kalsam daha rahat olacaktı annem ve eltim şehirde. Kendisi tamam olur demişti. Şimdi diyor gittin kaldın annende evde epilasyon yapmıştım ertesi gün gitmiştim diyor epilasyon yaptın gittin falan .. ima da bulunuyor çok kırıldım yani kısaca benim dedigimden kendisinin bana yetmediğini vs düşünüyor. Bu durumu nasıl çözebiliriz ne yapmalıyız? Lütfen alaycı ve kırıcı yorum yapmayin . Aşırı detaylara girmeden bu şekilde anlatabildim umarım anlaşılır olmuştur.

Eşimle geçen konu birden açılınca ilk defa bu tarz şeyler konustuk. Özür dileyerek anlatıyorum. Ama kimseye arkadaşlarıma vs anlatamam o yüzden burdan soruyorum özür dilerim tekrar.. eşime konu konuyu açarken cinsel iliskimizde her zaman olmadığımı bazen olurken bazen sadece etkilenerek kaldığımı söyledim. Kendisi de ben sana yetmiyorum demek ki falan tarzı şeyler söyledi.. 3 defa da 1 kere oluyorum falan dedim. Biraz daha özel şeyler konustuk.. o da baya alındı sanırım.. şimdi ise çok soguk davranıyor. Diyor bir insan bir insana yetmiyorsa insan başkasına yönelir napicax yani olmuyorsan ne yapicam ne yapmalıyım vs diyor. Bende diyorum illa her ilişki de olmam mi gerekiyor vs bu kadar konu uzaması ve konuşulması beni cok rahatsız etti. Bende geçen anneme gittim bir gece kalmaya ertesi gün eltimle gezmeye gidecektik kasaba da oturduğumdan annemde kalsam daha rahat olacaktı annem ve eltim şehirde. Kendisi tamam olur demişti. Şimdi diyor gittin kaldın annende evde epilasyon yapmıştım ertesi gün gitmiştim diyor epilasyon yaptın gittin falan .. ima da bulunuyor çok kırıldım yani kısaca benim dedigimden kendisinin bana yetmediğini vs düşünüyor. Bu durumu nasıl çözebiliriz ne yapmalıyız? Lütfen alaycı ve kırıcı yorum yapmayin . Aşırı detaylara girmeden bu şekilde anlatabildim umarım anlaşılır olmuştur.
Kendisinin yetmedigibi dusunmesini anlarim ama annene gittin epilasyon yaptin dusuncesi cok pis. Kadinlar genellikle boyle gunluk iliskiler yasamazlar, bir de anne/elti yanindaymissiniz. Bunu aklina getirmesi bana cok uc geldi.
Onun ozguvensizligini cok iyi anliyorum. Erkekler icin bu konu cok onemli. Ben bunun gelistirilebilir bir sey oldugunu dusunuyorum. Hoslandiginiz/hoslanmadiginiz durumlari esinize iletin. Siz yonlendirin. Belki oyuncaklar, uyaricilar deneyin. Yani siz ne istiyorsunuz/Siz nasil keyif aliyorsunuz bunlari esinizle paylasin.

Kendisinin yetmedigibi dusunmesini anlarim ama annene gittin epilasyon yaptin dusuncesi cok pis. Kadinlar genellikle boyle gunluk iliskiler yasamazlar, bir de anne/elti yanindaymissiniz. Bunu aklina getirmesi bana cok uc geldi.
Onun ozguvensizligini cok iyi anliyorum. Erkekler icin bu konu cok onemli. Ben bunun gelistirilebilir bir sey oldugunu dusunuyorum. Hoslandiginiz/hoslanmadiginiz durumlari esinize iletin. Siz yonlendirin. Belki oyuncaklar, uyaricilar deneyin. Yani siz ne istiyorsunuz/Siz nasil keyif aliyorsunuz bunlari esinizle paylasin.
Oyuncak, uyarıcı vs önerdi. Kabul etmedim ben memnunum. Sadece olanı söyledim.

Kocanız namusunuzdan şüphe etmiş farkinda misiniz?
Nesini güzelleyelim bunun!
Yetmeyebilir kafasına bu denli takmissa araştırsın yetmek için neler yapabileceğini gayret etsin.
Hemen şüphe mi etmesi lazım.
Ne kafa var şu erkek milletinde..
Evet farkındayım. Dedim hani nasil böyle düşünüp konuşabilirsin diye. Ama inanın öyle bi haldeyim ki hani böyle nasil desem aşırı bi yorgunluk bitkinlik çöktü üstüme parmağımı kaldirasim yok tartışmaya bile gücüm yok suan..

Eşinizin ilk seferde ''ne yapmalıyım, nasıl yapacağız?'' tarzında , durumu yardıma açık fikirle karşılaması bence çok hoş. Olumlu tarafından bunu görebilir ve bu cümleleriyle sorunu toparlamaya yönlendirebilirsiniz. Çift terapistleri ile görüşebilirsiniz, sekste farklı şeyler önerecektir. Vücudunuzu keşfedin, yeniliklere açık olun, fantezi kurun, çekinmeden konuşabilin. Bunları bir terapist ikinize daha detaylı anlatır ve oradan el ele çıkarsınız. Durumu kendi başınıza halledemezseniz lütfen uzman bir terapistten yardım alın. Eşinizin kırılması, sizi mutlu edemediğini düşünmesi ve başkasına gidebilecek olmanızı düşünmesi kaybetme korkusu ve yetersiz olmaktan korkma durumunun yansımasıdır. Kim bilir kendisi kafasında ''neden?'' diye kaç kere düşünüyor, en sonunda öyle bir söz ortaya atıyor belki de onun size yeterli olduğunu, başkası asla olamayacağını, onu çok sevdiğini sizden duymak istediği için söylemiştir. Evliliklerde pire için yorgan yakılmaz bu tarz bir söylemi ilk seferlik eşinizin üzüntüsüne, kırgınlığına, kaybetme korkusuna verebilirsiniz. Ama bu tür ithamlar duymaya devam ederseniz, kendi özsaygınız için bunu tekrar tolere etmeyin ve kesinlikle birlikte bir uzmandan yardım alın.

Eşinizin ilk seferde ''ne yapmalıyım, nasıl yapacağız?'' tarzında , durumu yardıma açık fikirle karşılaması bence çok hoş. Olumlu tarafından bunu görebilir ve bu cümleleriyle sorunu toparlamaya yönlendirebilirsiniz. Çift terapistleri ile görüşebilirsiniz, sekste farklı şeyler önerecektir. Vücudunuzu keşfedin, yeniliklere açık olun, fantezi kurun, çekinmeden konuşabilin. Bunları bir terapist ikinize daha detaylı anlatır ve oradan el ele çıkarsınız. Durumu kendi başınıza halledemezseniz lütfen uzman bir terapistten yardım alın. Eşinizin kırılması, sizi mutlu edemediğini düşünmesi ve başkasına gidebilecek olmanızı düşünmesi kaybetme korkusu ve yetersiz olmaktan korkma durumunun yansımasıdır. Kim bilir kendisi kafasında ''neden?'' diye kaç kere düşünüyor, en sonunda öyle bir söz ortaya atıyor belki de onun size yeterli olduğunu, başkası asla olamayacağını, onu çok sevdiğini sizden duymak istediği için söylemiştir. Evliliklerde pire için yorgan yakılmaz bu tarz bir söylemi ilk seferlik eşinizin üzüntüsüne, kırgınlığına, kaybetme korkusuna verebilirsiniz. Ama bu tür ithamlar duymaya devam ederseniz, kendi özsaygınız için bunu tekrar tolere etmeyin ve kesinlikle birlikte bir uzmandan yardım alın.
Her ilişkide kadin Her zaman olmalı sizce? Benim her zaman olmayıp bazen olmam anormal mi?

Her ilişkide kadin Her zaman olmalı sizce? Benim her zaman olmayıp bazen olmam anormal mi?
Her ilişkide orgazm olmak zorunda değilsiniz bu gayet normal bir durum. Ama 3 ilişkiden 1'inde orgazma ulaşmak yerine en az 2'sinde bunu yaşamanız daha sağlıklı olur sizin açınızdan. Oyuncak ve uyarıcı teklifine hayır demişsiniz ama deneyin, farklı olan ne varsa deneyin. Eşinizin fantezi kurmanıza izin vermesini ve sizin isteklerinizi yapmasını isteyin. Farklı yerlerde, farklı zamanlarda birlikte olun. İlişki esnasında hızlı, sert veya nazikçe olmasını ona söyleyin, konuşun. Neyden zevk aldığınızı bu şekilde bulursunuz. Her ilişkide defalarca bile orgazm olabilirsiniz bu sayede. Orgazm iki taraf için de mükemmel olandır, siz de bunu yaşamadan yataktan kalkmak zorunda değilsiniz.

Her ilişkide orgazm olmak zorunda değilsiniz bu gayet normal bir durum. Ama 3 ilişkiden 1'inde orgazma ulaşmak yerine en az 2'sinde bunu yaşamanız daha sağlıklı olur sizin açınızdan. Oyuncak ve uyarıcı teklifine hayır demişsiniz ama deneyin, farklı olan ne varsa deneyin. Eşinizin fantezi kurmanıza izin vermesini ve sizin isteklerinizi yapmasını isteyin. Farklı yerlerde, farklı zamanlarda birlikte olun. İlişki esnasında hızlı, sert veya nazikçe olmasını ona söyleyin, konuşun. Neyden zevk aldığınızı bu şekilde bulursunuz. Her ilişkide defalarca bile orgazm olabilirsiniz bu sayede. Orgazm iki taraf için de mükemmel olandır, siz de bunu yaşamadan yataktan kalkmak zorunda değilsiniz.
"Ben sana yetemiyorsam dizilerde vs görüyoruz kadın başkasına gidiyor ben artık sana güvenip nasil ise gidicem" dedi. Ben bu şekilde anlaşılacak birsey demedim sadece düşüncemi söyledim. Alındı yetersiz hissetti kendini belki haklı ama bu şekilde buralara varması ne bileyim.. şimdi bu kadar uzadığı icin konu artık birliktelikte, ben, olucak miyim düşüncesiyle yine olmucam o da, yetecek miyim düşüncesiyle birlikte olmak istemeyecek...

"Ben sana yetemiyorsam dizilerde vs görüyoruz kadın başkasına gidiyor ben artık sana güvenip nasil ise gidicem" dedi. Ben bu şekilde anlaşılacak birsey demedim sadece düşüncemi söyledim. Alındı yetersiz hissetti kendini belki haklı ama bu şekilde buralara varması ne bileyim.. şimdi bu kadar uzadığı icin konu artık birliktelikte, ben, olucak miyim düşüncesiyle yine olmucam o da, yetecek miyim düşüncesiyle birlikte olmak istemeyecek...
Sana güvenip işe nasıl gideceğim demesi çok kötü bir durum. Sanki sizin bir açığınızı görmüş gibi. Böyle konuşmasına asla izin vermeyin, onunla cinsel hayatınız hakkında rahatça konuşamayacaksanız, her şeyi paylaşamayacaksanız nasıl mutlu bir birliktelik yaşayabilirsiniz ki? Bence onu kenara çekip, güzelce ''Ben sana güvenerek bunu paylaştım. Belki cinsel hayatımıza farklılık katabiliriz, bana yetmediğini asla söylemedim. Seni hep sevdim ve senden başkasıyla olmam.'' tarzında cümleler kurarak aranızı yumuşatabilirsiniz. Daha sonrasında birlikte olmaya devam edin, soğuduğunuzu düşünmesin. Ama eşiniz sürekli kötü cümleler kurmaya devam edip sizi suçluyorsa en kısa sürede bir çift terapistine gidin lütfen.

Sana güvenip işe nasıl gideceğim demesi çok kötü bir durum. Sanki sizin bir açığınızı görmüş gibi. Böyle konuşmasına asla izin vermeyin, onunla cinsel hayatınız hakkında rahatça konuşamayacaksanız, her şeyi paylaşamayacaksanız nasıl mutlu bir birliktelik yaşayabilirsiniz ki? Bence onu kenara çekip, güzelce ''Ben sana güvenerek bunu paylaştım. Belki cinsel hayatımıza farklılık katabiliriz, bana yetmediğini asla söylemedim. Seni hep sevdim ve senden başkasıyla olmam.'' tarzında cümleler kurarak aranızı yumuşatabilirsiniz. Daha sonrasında birlikte olmaya devam edin, soğuduğunuzu düşünmesin. Ama eşiniz sürekli kötü cümleler kurmaya devam edip sizi suçluyorsa en kısa sürede bir çift terapistine gidin lütfen.
İnanın bir terapist kadar rahatlatıcı cümleleriniz teşekkür ederim.. kırıldım bende açıkçası düşündükleri için. Dediklerinizi deneyeceğim

İnanın bir terapist kadar rahatlatıcı cümleleriniz teşekkür ederim.. kırıldım bende açıkçası düşündükleri için. Dediklerinizi deneyeceğim
Rica ederim ne demek. İstediğiniz her konuda yazabilirsiniz, gerçek hayatımızda insanlarla rahatça dertleşemiyoruz, bari buradan birbirimize destek olalım.:KK200:

Siz eşinizin beklentilerini karşılayamamış olsanız farkında olmadan eşiniz başkasına mı yönelecek yani aslına bakarsanız size çok ağır konuşmuş söylediği şeyler çok büyük sorun ama yukarıda yazan arkadaşa katılıyorum kendisini sevdiğinizi ve cinsel anlamda da mutlu olduğunuzu sadece olan bir durumdan bahsettiğinizi ve bunu şikayetlenmek adına söylemediğinizi vs söyleyin bunun üstüne hala daha bu tarz cümleler kurarsada ağzının payını verin çok yanlış insan kendi karısının namusuna laf söyleyemez.

Eşinizin konuşmaları çok yanlış. Her sorun yaşayan gidip başkasını mı buluyor, çok hastalıklı düşünceler bunlar. Siz bir şekilde eşinize artık yetersiz gelseniz yapacağı şey bu demek ki. Cinsellik evet evliliğin en önemli dinamiğidir ama bu sadece eşittir orgazm demek değildir ki. Benim de orgazm olmadığım zamanlar oluyor ama sevişmeden çok zevk alsam da yetebiliyor. Kadınların orgazmı çok komplike bir süreç. Erkek gibi zevk alıyorum dorukta boşalıyorum diyebileceğimiz bir şey değil. İşin içine psikoloji bile giriyor. Benim orgazm olmadığım seferler de sevgilimle alakalı olmuyor. Çünkü sadece seksi değil sevişmenin kendisini seviyor sevgilim ve her seferinde zevk alıyorum. Ama bir an oluyor ki bir saniye konsantrem kaysın orgazm olamıyorum.

Ancak ne olursa olsun beni başkalarıyla birlikte olabileceğim şeklinde suçlasa işin boyutu değişir. Yediririm o lafları ona. Bu kadar basit lekelenecek bir şey mi sizin onurunuz gururunuz. Hayret bir şey.

Ohaaaa konunun başını normal şekilde okurken sonunda ağzım açık kaldı. Yuh yuh yuh bu nasıl bir şey!!!!

Yaptığı imâ çok tehlikeli birşey valla ben o an sırtımı bile döner yoluma giderdim açık söylemek gerekirse çok terbiyesizce

Eşimle geçen konu birden açılınca ilk defa bu tarz şeyler konustuk. Özür dileyerek anlatıyorum. Ama kimseye arkadaşlarıma vs anlatamam o yüzden burdan soruyorum özür dilerim tekrar.. eşime konu konuyu açarken cinsel iliskimizde her zaman olmadığımı bazen olurken bazen sadece etkilenerek kaldığımı söyledim. Kendisi de ben sana yetmiyorum demek ki falan tarzı şeyler söyledi.. 3 defa da 1 kere oluyorum falan dedim. Biraz daha özel şeyler konustuk.. o da baya alındı sanırım.. şimdi ise çok soguk davranıyor. Diyor bir insan bir insana yetmiyorsa insan başkasına yönelir napicax yani olmuyorsan ne yapicam ne yapmalıyım vs diyor. Bende diyorum illa her ilişki de olmam mi gerekiyor vs bu kadar konu uzaması ve konuşulması beni cok rahatsız etti. Bende geçen anneme gittim bir gece kalmaya ertesi gün eltimle gezmeye gidecektik kasaba da oturduğumdan annemde kalsam daha rahat olacaktı annem ve eltim şehirde. Kendisi tamam olur demişti. Şimdi diyor gittin kaldın annende evde epilasyon yapmıştım ertesi gün gitmiştim diyor epilasyon yaptın gittin falan .. ima da bulunuyor çok kırıldım yani kısaca benim dedigimden kendisinin bana yetmediğini vs düşünüyor. Gidiyim annemde kalayım bir süre falan dedi kendiside çok üzgün ve kafası karışık. durumu nasıl çözebiliriz ne yapmalıyız? Lütfen alaycı ve kırıcı yorum yapmayin . Aşırı detaylara girmeden bu şekilde anlatabildim umarım anlaşılır olmuştur.
Eşinizinin baya kafası gitmiş bence! size baya çok cirkin bir ithamda bulunmuş. Öncelikle bunun için sizin nasıl gönlünüzü alacagini düşünsün. İnsan azıcık düşünürde öyle konuşur. Laf mı bu şimdi..
Kadınlar her birliktelikte orgazm olmayi isteyebilir. Ben isterim mesela. Siz istemeyebilir siniz bu sizi anormal beni normal veya beni anormal sizi normal yapmaz. Zevk meselesi:)
Birbirinizle isteklerinizi yumuşak bir dille yargılamadan konuşursanız problemler hallolur. Ayrıca, ilişkilerde zaman zaman bu tip şeyler olabilir insan her gün yeni bir şey öğrenmeli siz de her denemede farklı yönlerinizi öğrenmeye keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Esiniz ozguvensiz bir yavsak. Kendi kaldiramadigi sikinin verdigi ezikligi size pis imalarda bulunarak gecistirme derdinde. Igrenc bir karakter.
Eşimle geçen konu birden açılınca ilk defa bu tarz şeyler konustuk. Özür dileyerek anlatıyorum. Ama kimseye arkadaşlarıma vs anlatamam o yüzden burdan soruyorum özür dilerim tekrar.. eşime konu konuyu açarken cinsel iliskimizde her zaman olmadığımı bazen olurken bazen sadece etkilenerek kaldığımı söyledim. Kendisi de ben sana yetmiyorum demek ki falan tarzı şeyler söyledi.. 3 defa da 1 kere oluyorum falan dedim. Biraz daha özel şeyler konustuk.. o da baya alındı sanırım.. şimdi ise çok soguk davranıyor. Diyor bir insan bir insana yetmiyorsa insan başkasına yönelir napicax yani olmuyorsan ne yapicam ne yapmalıyım vs diyor. Bende diyorum illa her ilişki de olmam mi gerekiyor vs bu kadar konu uzaması ve konuşulması beni cok rahatsız etti. Bende geçen anneme gittim bir gece kalmaya ertesi gün eltimle gezmeye gidecektik kasaba da oturduğumdan annemde kalsam daha rahat olacaktı annem ve eltim şehirde. Kendisi tamam olur demişti. Şimdi diyor gittin kaldın annende evde epilasyon yapmıştım ertesi gün gitmiştim diyor epilasyon yaptın gittin falan .. ima da bulunuyor çok kırıldım yani kısaca benim dedigimden kendisinin bana yetmediğini vs düşünüyor. Gidiyim annemde kalayım bir süre falan dedi kendiside çok üzgün ve kafası karışık. durumu nasıl çözebiliriz ne yapmalıyız? Lütfen alaycı ve kırıcı yorum yapmayin . Aşırı detaylara girmeden bu şekilde anlatabildim umarım anlaşılır olmuştur.

Ne gerizekalı adamlar var yaa.. Allah yardımcınız olsun konu hakkında yorum yapamayacağım ama bu zihniyetteki biriyle işiniz zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X