Eşime beni boşaltmasını söyledim :)

Ay cidden bendeki bu zevki şehveti bi görse keşke

Çok iddialı. E fışkırttırttırsana hepimizi? Acıma kız yol yordam anlat.
Hadi çıkart masaya koy reçeteyi bekliyorum.
Şimdi normal önsevişmenizi güzelce yapıp vajinanın iyice şişmesini sağlıyoruz.içindeki klitorisin şişliği dokununca hemen anlaşılıyor zaten.şart değil ama kolaylaştırıyor.işin başı acele hareketler yapmamak.biz genelde oral yaparken yapıyoruz.oral yaparken yan yatıp partnerin vajinanıza masaj yapabileceği pozisyona gelin.yani yan yatıp bacaklarınızı açın.partner de elle vajinaya masaj yapmaya başlayacak.biraz daha kıvama gelince klitorisin en can alıcı üst noktasına gerekli baskıyı gösterirseniz çıkınız geliyormuş gibi bir his geliyor.ama çiş değil merak etmeyin.bir süre sonra beyaz bir sıvı fışkırıyor aynı zamanda bacaklar falan da katılıyor güzel bir rahatlama hissi geliyor.her zaman fışkırıyor ama sıvı çıkışı oluyor.haa pozisyon anlattım ama başlangıç için işi öğrenince zaten başka başka pozisyonlarda ve tarzlarına yapabilmeyi başlıyorsun.mantığını kavramak lazım.

Fışkırma her zaman olmuyor.çok şehvettli olduğum zamanlarda bazen oluyor benim de.

Başın göğe ermiyor da var diyorum işte.yok valla hiç caka satayım gibi bir düşünce aklımın ucundan bile geçmedi inan ki.

Başın göğe ermiyor da var diyorum işte.yok valla hiç caka satayım gibi bir düşünce aklımın ucundan bile geçmedi inan ki.

İdrar kaçırıyor da olabilirsin neden öyle dedim önemli olan zevk almak fışkırması da kalsın yahuuu hepimizin bedeni farklı tanıyın öğrenin

Bunun için oral mi yapmak lazım , benim eşim istemiyor oral yapmak

Biz kocalara normal siradan seksi yaptiramiyoruz bu vajinal orgazm icin soyle ugras boyle ugras nasil diyecez ki valla eslerini dusunen kocalara sahip kadinlar cok sansli ama onlarda nedense azinlik olarak kaliyorlar yani bu uc seyleri yaşayan kadinlar çok çok nadir o yuzden ulkemizde boyle seyler varsada pek bilinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…