Eşime beni boşaltmasını söyledim :)

Eşinizle ten çekiminiz olsa o enerjiyi hissederdiniz zaten. Önce kendi kendinize mastürbasyonla bedeninizi tanıyın o şekilde orgazm olun, eşinizle ondan sonra orgazm olmayı denersiniz.

Eşinizle ten çekiminiz olsa o enerjiyi hissederdiniz zaten. Önce kendi kendinize mastürbasyonla bedeninizi tanıyın o şekilde orgazm olun, eşinizle ondan sonra orgazm olmayı denersiniz.
Kendim daha önce oldum ama eşle yapmak daha farklı ve zor geldi bana

Ay çok güzel anlattınız teşekkür ederim biz hemen okşamayla başladık ne yaptığımıza da anlamadık işin açıkçası klitorisin şiştiğini felan bilmiyordum öncesinde tam zevk alıp boşalmak en olay demekki

Sadece ona odaklanirsan anın keyfini cikaramazsin. Doğal olarak kafan dolu ve bosalmamissin. Vudunu tanımasına izin ver. Olsun koklasin oksasin belki boynundan belki belinden haz duyuyorsun ?

6 yıllık evlilikte hiç orgazm olamamış bir kadın ve bunun farkına varmayan erkek, işte ülkenin cinsel bilgisizliğinin özeti!
Gerçekten de öyle hep kendini düşündü benim için hiçbir şey yapmadı söyleyince de ben suçlu oldum bilmiyordum ilişki sırasında zevk suyunu boşalmam olarak biliyormuş falan filan

Gerçekten de öyle hep kendini düşündü benim için hiçbir şey yapmadı söyleyince de ben suçlu oldum bilmiyordum ilişki sırasında zevk suyunu boşalmam olarak biliyormuş falan filan

Esiniz baya bi geride kalmis hicmi film izlememis hicmi arkadasi ile konusmamis hicmi ergenlik yasamamis insan bi merak eder bekarken bile arastirir bilgi sahibi olur madem kocaniz soz dinliyor hosunuza giden herseyi yonlendirme ile yaptirin siz soyleyin o yapsin bi iki kereden sonra öğrenir olmadi acsin bi film izlesin ordan birseyler kapsin

Film izlemez sanmıyorum da pek bilgisi olmamış olabilir çünkü senelerdir tanıyorum yani bakalım yavaş yavaş öğrenecek

Kadının zaten erkek gibi olmaz, ilişki esnasında ve sonunda zaten yoğun şekilde sıvı oluşuyor. Ekstra öyle bir boşaltım olmaz diye düşünüyorum. O filmlerde farklı olaylar dönüyor ya katakulli var öyle düşündügümüz tarzda olmuyor bence pek nadir diye düşünüyorum.
Önemli olan haz vermesi başka hiçbirşey önemli değil bence. Birbirinizin noktalarını keşfede keşfede ilerlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…