esime arkadaslariyla tatile gitmesini teklif etmeyi dusunuyorum

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.753
35
_________GUNCELLEME__________

HERKESE YORUMLAR ICIN TESEKKUR EDERIM
YALNIZ YINE BI KADINLAR KULUBU VAKASI HER KONUDA AYNI OLUYOR
Kesin aldatir
Aldatilacagini bil
Mutlaka bisey yapar
Bu nedir arkadaslar ben niye bu kadar pesin hüküm
kocamin beni aldatma fikrini dusunuyo olsam kendim teklif ediyim demem boyle biseyi
Benim bununla ilgili bi korkum yok aldatilcaksam o beni kaybetmeyi goze almissa zaten bi sekilde bu gerceklesir ve hersey olcagina varir bakarim yoluma
BU ARADA ESIMLE KONUSTUM VE SOYLEDIM ISTERSE GIDEBILECEGINI..
O ISE : aklim sizde kalir icim rahat etmez vicdanim rahat etmez bekar olsam neyse cpcuklarinda hakki tatil birlikte gidelim dedi hatta annenide ( benim annemi ) goturelim cocuklara bakar sende gerilmezsin dedi anneme dedik kabul etti ve birlikte gidecegiz yani hem esim ona guvenip bu teklifi yapmis olmama sevindi hemde kendi kabul etmedi ben kisitladigim icin degil kendi gitmeyi tercih etmedigi icin gitmemis oldu
Diger elestirilen konuya gelince evet ben cocuklarla tatilde cok geriliyorum herkes eglencek diye kural yok herkesin cocugu aynida degil denize giriyolar basbas bagris cagrislarla aglayarak yemek vakti cikmiyolar yine tum plaj ayaga kalkiyo yemek icmek yok surekli uyuyolar ve bunyeler zayif 2.gunden bi hastaliklar basliyo ates vs...vaktin cogu odada geciyo yani herkesin aile yapisi esi cocugu tatil beklentisi ayni olmayabiliyo
Allahtan annemde gelecek yoksa yine hevesli olmazdim
Durumlar boyle
Son olarak millet olarak ta keske bizimle ayni fikirde olmayan insanlara uzayli muamelesi yapmasak..herkes ayni seyi dusunmek zorundada degil niyahetinde..

Simdi benim esim tatilsiz duramaz ve her sene gideriz 1 hafta 10 gun otelde kaliriz yalniz ben paramizla rezil oldugumuzu dusunup daha cok gerilirim cunku cocuklar kucuk olunca zor oluyor mesela gecen sene gittik sirayla havuza girdik birimjz cocuklar havuzunda cocuklarla otururken digerimiz girdi cikti biz uzaktab el sallamakla yetindik aksam yemeklerinde bile erkenden uyudular dogal olarak ve biz yemekti denizdi her aktiviteyiz VARDIYALI yaptik hani cocuklar oyle eglenen kayfini cikaran cocuklarda degil kimseyi memnun edemedik ve ben gerildim hep bi dahaki seneye töbe gitmem desemde esimin israriyla gittik
Her neyse yanlis anlasilmasin ben gelneyim sen git demek degil konu
Ben bu sene esimi cok uzdum cok kavgalar gurultuler yipranmisliklar oldu ve ondan daha cok hatali oldugumu dusunuyorum esim cok bunaldi ve tatili yine cok istiyor arkadas gurubu var 4 kisilik hepsi evli ve ailece gorustugumuz cok duzgun insanlar onlar gecen senede teklif ettiler 3 gun erkek erkege gitmeyi ama ben gonullu olmayinca esimde ustelemedi ama icten icd cookkk istedi
Simdi bu sene arkadaslari yine diyolar ve ben esim 3-4 gun onlarla gitsin soyleyim diyorum burda sorun yok gozum arkada kalmaz yani
Amaaaaaa
Bunu kendi ailesi yada benim ailem bilsin istemiyorum cunku geri kafali insanlar hani sanki ben cocuklarls bir kenara atilmisim esim beni goturmemis konumuna duscez ve bi ton sinirimin bozulacagi yorumlar yapcaklar esimde illaki laf aradinda bahseder yada sosyal medyaya foto atarsa filan benim ailem cok tepki gosterir bana da kizarlar sen ezikmisin saf misin yok senede bi sefer sizin icin bisey yapmiyo yok adambekar hayati yasiyo vs..vs..
Yani ailemden korkutugumdan degilde kimseye karsi koseye atilmisim durumuna dusmek istemiyorum ben desemki ben gitmedim yinede oyle algilanmayacak sacma sapan laflarini duycam ve ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim
Esime desem sosyal medyada foto paylasma ve annenlere soyleme desem oda cok abest olacak hani cocuk tembihler gibi
E bide esim cok cabuk bronzlasan biri illaki anlasilir
En iyisi bisey demeyim diyorum bi yanim

Bi yanimda esim haketti bunu bi sene diyorum

Ya ona cok mutlu olcagi bisey yapmak istiyorum cunku suclu hissediyorum yipranan evliligimiz icin guzel onerilere ihtiyacim da var ondan actim konuyu allah askina su mubarek ramazanda olumsuz bisey demeyin gercekten kafama takip bosa uzulmeyim

Son düzenleme:
Arkadaşlarıyla günübirlik çok güzel eğlenebilir, madem elalem ne der olayı seni yıpratacak ki bence çok saçma bi durum, başkalarını evliliğinize karıştırmak, başkalarının dilediği şekilde yaşamak, gitsin arkadaşlarıyla eğlensin gelsin, tatilede gidilecekse birlikte gidin, ne üzüyorsun kendini, başkaları senin düşünceni umursuyormu ? Biraz kendine güven ! Salla gitsin bu sizin hayatınız, kim ne derse desin "biz öyle uygun gördük " deyin olay bitmiştir, konuşturmayın kimseyi karşınızda.

Esiniz tabii ki arkadaslariyla tatile gidebilir. Ama siz tatilden neden bu kadar sogudunuz anlamadim. Cocuk olunca tamam bazi seyler vardiyeli oluyor ama bu kadar buyutecek bir sey de yok. Sonucta cocuklarin da tatile ihtiyaci var havuza denize oyuna vs. bir de hersey dahil otellerde cocuklu olmak buyuk rahatlik ve avantaj. Tatilde hangimizin evinde o kadar cesit yemek var? Veya yere doke saca yiyen cocuklarla evde o kadar ozgur olabiliyor muyuz?hayir. Bence siz durumu tekrar degerlendirin

Kocan şanslı adammış :) Ben olsam göndermem.

Kendini bu kadar hatalı bulmak ve kocayı kendi hatalarının telafisi olarak tatile göndermek bana saçma geldi. Hata yaptıysan, davranışlarını değiştirmelisin. Hem haksızlığı her kabul ediş, daha büyüğünü doğurur demiş Ahmet Hamdi Tanpınar. Aklında bulunsun :KK66:

Simdi benim esim tatilsiz duramaz ve her sene gideriz 1 hafta 10 gun otelde kaliriz yalniz ben paramizla rezil oldugumuzu dusunup daha cok gerilirim cunku cocuklar kucuk olunca zor oluyor mesela gecen sene gittik sirayla havuza girdik birimjz cocuklar havuzunda cocuklarla otururken digerimiz girdi cikti biz uzaktab el sallamakla yetindik aksam yemeklerinde bile erkenden uyudular dogal olarak ve biz yemekti denizdi her aktiviteyiz VARDIYALI yaptik hani cocuklar oyle eglenen kayfini cikaran cocuklarda degil kimseyi memnun edemedik ve ben gerildim hep bi dahaki seneye töbe gitmem desemde esimin israriyla gittik
Her neyse yanlis anlasilmasin ben gelneyim sen git demek degil konu
Ben bu sene esimi cok uzdum cok kavgalar gurultuler yipranmisliklar oldu ve ondan daha cok hatali oldugumu dusunuyorum esim cok bunaldi ve tatili yine cok istiyor arkadas gurubu var 4 kisilik hepsi evli ve ailece gorustugumuz cok duzgun insanlar onlar gecen senede teklif ettiler 3 gun erkek erkege gitmeyi ama ben gonullu olmayinca esimde ustelemedi ama icten icd cookkk istedi
Simdi bu sene arkadaslari yine diyolar ve ben esim 3-4 gun onlarla gitsin soyleyim diyorum burda sorun yok gozum arkada kalmaz yani
Amaaaaaa
Bunu kendi ailesi yada benim ailem bilsin istemiyorum cunku geri kafali insanlar hani sanki ben cocuklarls bir kenara atilmisim esim beni goturmemis konumuna duscez ve bi ton sinirimin bozulacagi yorumlar yapcaklar esimde illaki laf aradinda bahseder yada sosyal medyaya foto atarsa filan benim ailem cok tepki gosterir bana da kizarlar sen ezikmisin saf misin yok senede bi sefer sizin icin bisey yapmiyo yok adambekar hayati yasiyo vs..vs..
Yani ailemden korkutugumdan degilde kimseye karsi koseye atilmisim durumuna dusmek istemiyorum ben desemki ben gitmedim yinede oyle algilanmayacak sacma sapan laflarini duycam ve ben malesefkj baskalarinin iki cift lafini duycam diye akli cikan cok uzulen sirf bunu dert edip hasta olan bi insanim
Esime desem sosyal medyada foto paylasma ve annenlere soyleme desem oda cok abest olacak hani cocuk tembihler gibi
E bide esim cok cabuk bronzlasan biri illaki anlasilir
En iyisi bisey demeyim diyorum bi yanim

Bi yanimda esim haketti bunu bi sene diyorum

Ya ona cok mutlu olcagi bisey yapmak istiyorum cunku suclu hissediyorum yipranan evliligimiz icin guzel onerilere ihtiyacim da var ondan actim konuyu allah askina su mubarek ramazanda olumsuz bisey demeyin gercekten kafama takip bosa uzulmeyim

biz su an esimin gorevi geregi yurt disindayiz. yaz tatilimizde ben ayri, o ayri olacagiz bu yaz. bunlar dert degil, elaleme gore yasamayin.

Arkadaşlarıyla günübirlik çok güzel eğlenebilir, madem elalem ne der olayı seni yıpratacak ki bence çok saçma bi durum, başkalarını evliliğinize karıştırmak, başkalarının dilediği şekilde yaşamak, gitsin arkadaşlarıyla eğlensin gelsin, tatilede gidilecekse birlikte gidin, ne üzüyorsun kendini, başkaları senin düşünceni umursuyormu ? Biraz kendine güven ! Salla gitsin bu sizin hayatınız, kim ne derse desin "biz öyle uygun gördük " deyin olay bitmiştir, konuşturmayın kimseyi karşınızda.
Ya simdi şöyle
Esim zaten arkadaslariyla bol bol baliga piknige gezmeye filan giden biri bu bilinen bisey keyfci biri simdi kendi tatile gittigide bilinince her kafadan bi ses cikip sanki o bizi atip gitmis unursamamjs adam yerine koymuyo tek takilmayi seviyor sorunsuz..bense evde beyini bekleyip 2 cocuk oldugu icin ses te cikaramayip koseye atilmis ezik kadin oluyorum onlarin gozunde
Ve bunu acik aleni bana yansitip yorum yapiyo annenler veya kayinvaldemler..bende surekli ic ice olup her zmaan gorustugum bu insanlarin gozunde boyle algilanmak istemiyorum

Esinizi mutlu etmek istiyorsaniz beraber bir sey organize edin bence.
Cocuklariniz kac yasinda?
Cocuklar 8 ve 3 yasinda birlikte gunubirlik cocuklari anneme birakip bisey yapabilirz anca..yani hepbirlikte hep yapiyoruz ama ben birazda yalniz kalma istegindeyim oda inca gunu birlik oluyor yatili kalmiyor cocuklar

Valla bi alisirsa o rahatliga bidaha istemez tatilde çocuklarla ugrasmayi diye düşünüyorum her sene bekar gibi sensiz gitmek isteyebilir yine de sen bilirsin ama hayatta boylr bişey yapmazdim
Aslinda bende yapmam tek takilma olayina sicak bakan biri hic olmadim biz aileyiz biriz birlikteyiz tek degilsin derdim ama bu sene onun icin mutlu olup bana tesekkur etcegi anlamli bisey yapmak istiyorum cok bogdum onu o ise sabirli davrandi bi jesti bak ettigini dusunuyirum ama ne yapiyim bilmiyorum calismadigim icin maddi bi hediye vs..de yapamiyorum ne yapsam bilemedim

Aslında send ehaklisin biraz uzak kalıp birbirinizi özlemeye ihtiyaciniz var yipratmissiniz birbirinizi sen bilirsin cnm guveniyosan kocana bi de sabredebilirsen gönder

Cocuklar 8 ve 3 yasinda birlikte gunubirlik cocuklari anneme birakip bisey yapabilirz anca..yani hepbirlikte hep yapiyoruz ama ben birazda yalniz kalma istegindeyim oda inca gunu birlik oluyor yatili kalmiyor cocuklar

8 ve 3 cok kucuk yaslar degil bence tatile yine beraber gidin.
Bilemedim evli insanlarin tatile yalniz gitmesi bana dogru gelmiyor.
4 erkek ve hepsinin esi izin veriyor. Tuhaf. Ben izin vermezdim.

Bende çocuklar büyüyene kadar tövbe edenlerdenim tatil olayına.
Aynı eşiniz gibi , bu yılda eşim yine diretiyor ve ben yaşadığım kabusları yine yaşamak istemiyorum. Tek gitain gibi bende fikir ürettim arkdaşlarıyla ama kabul etmedi.
Siz de gidecekseniz , kısa gidin iki üç gün. Hatta imkanınız varsa çocukları götürmeyin ve eşinizle doyası bir tatil yapın, yıpranan evliliğinizi bir nebzede olsa düzeltecektir. Hayırlı bayramlar :KK66:

Boşversene 3 erkeğin tatil beldesinde ne işi var ? Adamı yerler bacım, akıllı ol. Ya kendin de gideceksin ya da ikiniz de gitmiyceksiniz. Hem o çocuklar sadece senin mi? Bir sıkıntı varsa ikiniz de çekin. O tatile gittiğinde zaten kendi kendini yiyeceksin bütün bu düşüncelerini bir kenara bırakırsak. Valla millet kız kardeşine güvenmiyor, sen tatile yolluyorsun. Hiç yüz verme boşver.

:) yorumlar iki ye ayriliyo
En iyisi ben hic ses etmeyim
PEKI KIZLAR BEN BUNU COK SEVINDIRECEK NE YAPSAM ESLERIBIZ EN COK NEYE MUTLU OLUR??? yaa adama jest yapmak istiyorum cok yiprandik cunku ustune bide oda bana ayni seyi dusunuyo ne yapsam neyi cok ister diye arastiriyo ben farkinda degilmisim gibi yapiyorum ama oda arastiriyo biseyler

X