• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime airfreyer aldırmalımıyım?

Sanırım herkesin kendi mutfak hayatına göre karar vermesi gereken bir durum çok gerekli bir şey olup olmadığına karar vermek için.
Yorumlara baktım, ben de alsam mı diye düşünenlerdenim.
Mutfağı yemek yapmayı seven biriyim. Çalışan biriyim ama çalışma saatlerim yoğun değil yemek yapmaya vakit ayırabiliyorum. Pasta börek olaylarını da çok seviyorum ve hep fırında yapıyorum malzeme ölçülerim standart. E düşününce haftaiçi patates kızartması tüketmiyorum haftasonu bir gün kahvaltıda yapıyorum o kadar. Köz olayları da çok canımız isterse canım Urfa mın fırınları var.
Sanırım benim çok da almam şart değil gibime geldi.
Yoksa param olmadığı için kendimi böyle düşünmeye mi sevk ediyorum bilemedim

Sanırım herkesin kendi mutfak hayatına göre karar vermesi gereken bir durum çok gerekli bir şey olup olmadığına karar vermek için.
Yorumlara baktım, ben de alsam mı diye düşünenlerdenim.
Mutfağı yemek yapmayı seven biriyim. Çalışan biriyim ama çalışma saatlerim yoğun değil yemek yapmaya vakit ayırabiliyorum. Pasta börek olaylarını da çok seviyorum ve hep fırında yapıyorum malzeme ölçülerim standart. E düşününce haftaiçi patates kızartması tüketmiyorum haftasonu bir gün kahvaltıda yapıyorum o kadar. Köz olayları da çok canımız isterse canım Urfa mın fırınları var.
Sanırım benim çok da almam şart değil gibime geldi.
Yoksa param olmadığı için kendimi böyle düşünmeye mi sevk ediyorum bilemedim
Aslında çok doğru dediniz,herkesin kendi mutfak hayatı,alışkanlığı.Her çıkan mutfak aletini alır,denerim,köşeye atarım.Ben yemek yapmayı sevmediğim için anladım ki hiç bir mutfak teknolojisi beni master şef yapamıyor.Bazı 3 harfli marketlerde ucuz airfry modelleri var.Migroslarda da görmüştüm.Onu alıp deneyip severseniz belki daha iyi büyük modelini alırsınız.

Ben aldığıma pişman değilim açıkçası. Evet küçük bir fırın. Ama zaten o yüzden daha kısa sürede ve kolay pişirebiliyor.

Şart mı, değil. Ama kolaylık sağladı mı, kesinlikle. Ben tavuk, köfte, patates, kabak kızartması, ekmek üstü peynirli kahvaltılıklar yapıyorum sık sık. Kışın kestane rutinimiz oldu. Muffin denedim, fena olmadı. Buzluğa hamuru atılabilen kurabiyeleri üçer, dörder pişirebiliyorum. Ekmek, börek vs. ısıtıyorum.

Bendeki Philips’in küçük olanı bu arada. İki kişiye, az miktarda pişecek yemeklerde yetiyor. (Kalabalık ailelere, büyük porsiyon tüketenlere yetmez.) Büyük modellere nazaran fazla para vermediğim için de hakkını verdiğini düşünüyorum.

Hanımlar selamlar iyi akşamlar. Bu bahsi geçen ürünün çok methini duyuyorumda. Fakat eşim para harcamayı sevmiyor. Duyunca bana kızdı fırın neyime yetmiyor diye. Kullananlar iyi özelliklerini yazabilirmi eşime okutcamda
Mantık olarak güzel bir alet bir ara bende niyetlendim ama xxl ı bile ufak almadım o yüzden iki tavuk butu pişireceğim diye o eziyete değmez. Maliyetli bir şey alma gücünüz var ise Fissler düdüklü tencere alın evinizde yoksa hayat kurtaran bir alet çünkü

Son düzenleme:
Valla zamanında actifry almıştım. Sadece kızartma yapacağım zaman kullanıyorum. Nadiren. Hayatımda olmasa da olurmuş. Airfry a hiiiiç yeltenmedim.

Robot süpürgeyi icat edene her gün dua ediyorum. Bütün mobilyalarımı evi döşerken ona uygun aldım. Her yeri temizliyor biz işteyken, yatak altları koltuk altları vs. Haftasonu da biz süpürgeyle bir tur temizliyoruz mis gibi. Evi resmen ayakta tutuyor benim Katya’m 😂 robot süpürge harika bir icat
Benimki de Katya 😂 iki gözümün çiçeğiiii

Hanımlar selamlar iyi akşamlar. Bu bahsi geçen ürünün çok methini duyuyorumda. Fakat eşim para harcamayı sevmiyor. Duyunca bana kızdı fırın neyime yetmiyor diye. Kullananlar iyi özelliklerini yazabilirmi eşime okutcamda
Geçen arkadaşım yapmıştı pratik ama bence lezzetsiz kuru biseydi normalde yemekleri çok güzel ama o gün pişirdiği yemek böyle tatsız geldi bana

Robot süpürgeyi icat edene her gün dua ediyorum. Bütün mobilyalarımı evi döşerken ona uygun aldım. Her yeri temizliyor biz işteyken, yatak altları koltuk altları vs. Haftasonu da biz süpürgeyle bir tur temizliyoruz mis gibi. Evi resmen ayakta tutuyor benim Katya’m 😂 robot süpürge harika bir icat
Ben de isim taktım :) Bizimkinin adı Speedy. Gerçekten güzel bir icat iyi ki almışım.

Artık yumurtayı bile airfyerda pişiriyorum. Ama et pişirmede bir türlü başarılı olamadım. Köfte falan zahmetsiz pişiyor. Tavuklar öyle. Yani parası çok sıkıntı değillse faydalı ama şart değil

Artık yumurtayı bile airfyerda pişiriyorum. Ama et pişirmede bir türlü başarılı olamadım. Köfte falan zahmetsiz pişiyor. Tavuklar öyle. Yani parası çok sıkıntı değillse faydalı ama şart değil
Yumurtayı nasıl pişiriyor sunuz?Denemek isterim.

Ben niye 20 dakikada yapıyorum ya a aaa
Ben de yapamıyorum.5 dk yorumunu gorunce sasirdim alıntı yaptığın üyenin.ozellikle airfair için olan patatesten aldığım halde en az 20 dk da oluyo.zaten normal patates hiç kızarmıyor.

Konu sahibi cok gerekli bisey degil övemiycem ben de malesef.Almasamda olurmuş. Suan tezgahımin üstünde hamur makinam ve ekmek kutumla takım olduğu için dekor niyetine duruyo.

Gereksiz bir ürün bence cok kullanıslı degıl kv de var

Yağ kokusu yok,yağli olma şansı yok sağlık açısından ,et tavuk balık sebze her şeyi yapıyorum içinde..arada ürünler.kontrol.edilmeli ki sebzeler özellikle çok çabuk pişiyor

Philipsin ustu cok zor temizleniyor. Hatta hic icime sinicek sekilde temizleyemedim.

ben daha güzel bir alet buldum 🙈 ama airfry’dan gol yiyince bunu almaya eşimi ikna edemiyorum 🤣

Bukadar gereksiz bir aletin bukadar arşa çıkarılması gayretini hergun yaşıyorum Instagramn bitki örtüsü airfry olmuş ailelerin kullanmasını çok saçma buluyorum kucucuk haznesi onda yapılan herşeyi fırında yapyor fırına niye para verdik ozmn tuttuğu yer zor temizligi de cabası. O ancak bekar bir kişiye yurtta apartta fln tek yaşayan bir öğrenciye uygun bence. Kusura bakmayın da eşinize katılacağım robot süpürge Dyson deseniz neyse 😄

Back