Eşime airfreyer aldırmalımıyım?

Ben de kullanıyorum. Abartıldığını düşünüyorum öyle aman aman bişey değil. Sadece patates için daha kullanışlı. Karışık sebze denedim dışı yandı içi çiğ kaldı. Diğer yemekler için fırını kullanıyorum, çünkü airfry küçük kalıyor. Bence çok da elzem değil. Küçük porsiyon yiyen iki kişilik aileler için ideal olabilir. Ben kocamı doyuramıyorum o yüzden bize yetmiyor. Benimki xiaomi

Bence saçma bir ürün. Bos reklam..ama robot supurge şahane . O yoksa ondan aldirin:)

Eşim bana hediye almıştı kullanıyorum ama bana sorarsanız gerekli değil. Eğer bir bütçeniz varsa alın tabi yine bazı şeylerde pratik oluyor ama illa alınması gereken bir şey değil. Eşim bana sorsaydı bunun yerine bir düdüklü temcere daha aldırırdım.

Sadece çocuklar için bir şey yapacaksam kullanıyorum ben. İki yetişkin icin dahi küçük yani öyle diyeyim.
Bazen fırın için az diyeceğim şeyleri pişiriyorum birde. İşlevi evde bu kadar. O yüzden olmasa da olur.

Piyasadaki bilindik airferlerin haznesi teflon ve çizilme oluyor. Şu anda instant pot pişirme cihazının airfer özellikleri olanı var. Onun da haznesi teflon ama istenirse pişirme kabı olan çelik aparatta kullanılıyor. Ayrıca diğer pişirme özellikleri de var. O yüzden biraz daha para ekleyip onu tercih edebilirsiniz bence.
Teflon çizilirse boşuna para vermiş olacaksınız

Airfreyer ve robot süpürgeyi gereksiz buluyorum. Fırın ve tencere yemeği ağırlıklı besleniyorum.

Ayfeer Ayfer videosu geldi şimdi aklıma bak
Airfreyer temizleme videosu izleyin ve o cihazı almaktan vazgeçin
Sevgiler

Ben de tefal easyfry&grill var.Philipsin bir boy küçüğü çok küçük gelmişti gözüme.İçine bir tüm tavuk sığmazdı.Xxl modeli de çok büyüktü.Ben de iç malzemesi daha sağlıklı diye tefal tercih etmiştim.İlk zamanlarda çok kullandım.Ama neredeyse 2 aydır hiç ellemedim.Ben fırını daha çok seviyormuşum bunu anladım.Zaten önceden kızartmayı fırın tepsisinde yağlı kağıt üstünde az yağlı yapıyordum.Fırında daha iyi oluyor.Airfryer da daha kuru geliyor.Tüm tavuğu 1 saatte zor pişiriyor.Dışı yanıp içi çiğ kalıyor.Yine de almak isteyen bence xxl büyük boyu almalı.2 kişi olduğumuz halde içi küçük diğer modellerin.
Bu arada tefal patatesi 25 dakika da kızartıyor.Bazen iki parti kızartmak gerekiyor.Kalabalık olduğu zaman.1 saat uzun geliyor o yüzden.

Son düzenleme:
Airfreyer ve robot süpürgeyi gereksiz buluyorum. Fırın ve tencere yemeği ağırlıklı besleniyorum.
Robot süpürgeyi icat edene her gün dua ediyorum. Bütün mobilyalarımı evi döşerken ona uygun aldım. Her yeri temizliyor biz işteyken, yatak altları koltuk altları vs. Haftasonu da biz süpürgeyle bir tur temizliyoruz mis gibi. Evi resmen ayakta tutuyor benim Katya’m robot süpürge harika bir icat

Kesinlikle robot supurge muthis icat.

Ben memnun kalacağımı ihtiyaç duyacagimi biliyordum ve beni sasirtmadi. Eşim vardiyali çalışıyor gece tercih ettiği yemeklere uyuyor. Ben tencere yemeği yiyemiyorum ve çok memnunum. Fırın isinana kdr geçen sürede çoğunlukla hazır en onemli tercih sebeplerimden biri idi zaman kazandırıyor tek kisi iken firin kullanmak cok sacma geliyordu
deneyerek kendi süre ve ısımı belirledim
Kalabalik aileler için boyut tercihi ona göre olmalı. 2 haznesi olanda var kardeşim kullanıyor memnun
Bir tek hamur işi denemedim onu merak ediyorum vaktim olmadı
Temizliği fırına göre çok daha kolay
Koku yok
Ben aynı zamanda taner ızgara da kullanıyorum onuda seviyorum
Kızartma hayatımızda yok

Bu tür ürünler biraz dönemlik popüler oluyor. Bizler küçükken fritöz meşhurdu.
Kimse kızartma yapmaktan vazgeçmedi ama fritözler hep kaldırıldı.
E bugün bakınca benim şartlarımda airfryer gereksiz. Fırın benim için boyut olarak ancak geliyor. Ama tek kişi yaşayan evinde fırın olmayan birisi için almak mantıklı.
Biz sürekli fırında yemek yapmıyoruz ki.
Alırsam patates kızartması için alırım diyordum. Philipste pişmiş bir patates yedim. Fırın patates ile kızartma arasında bir tattı.
Siz derseniz ben çok fırında yemek yapıyorum. Hemen şipşak halledeyim çalışıyorum çok geç geliyorum o zaman tabi düşünülebilir. Ancak moda diye, reklamlar yapılıyor diye almak durumunda değilsiniz.
Mesela o paraya kablosuz süpürge alırdım ben olsam.

Philips xxl var sürekli kullanıyorum çok memnunum. İyi ki almışım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…