- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
- Konu Sahibi nanelikedi34
-
Rica ederim,sıkıntı değildir de birkaç kullanımdan sonra alışılacaktır diyelimTeşekkür ederim darkmore . Büyük ihtimal sıkıntı bende
Bence saçma bir ürün. Bos reklam..ama robot supurge şahane . O yoksa ondan aldirin:)Hanımlar selamlar iyi akşamlar. Bu bahsi geçen ürünün çok methini duyuyorumda. Fakat eşim para harcamayı sevmiyor. Duyunca bana kızdı fırın neyime yetmiyor diye. Kullananlar iyi özelliklerini yazabilirmi eşime okutcamda
Kötü yanı altı aylık kullanım olduRica ederim,sıkıntı değildir de birkaç kullanımdan sonra alışılacaktır diyelim
Ben ikisini de denedim. Min 15 dakikada pişiyor. Marka farkından mı acabaDonuk patatesler hızlı oluyor da normal kendin soyarsan 20 dk ideal evet
Piyasadaki bilindik airferlerin haznesi teflon ve çizilme oluyor. Şu anda instant pot pişirme cihazının airfer özellikleri olanı var. Onun da haznesi teflon ama istenirse pişirme kabı olan çelik aparatta kullanılıyor. Ayrıca diğer pişirme özellikleri de var. O yüzden biraz daha para ekleyip onu tercih edebilirsiniz bence.Hanımlar selamlar iyi akşamlar. Bu bahsi geçen ürünün çok methini duyuyorumda. Fakat eşim para harcamayı sevmiyor. Duyunca bana kızdı fırın neyime yetmiyor diye. Kullananlar iyi özelliklerini yazabilirmi eşime okutcamda
belki de olabilir, bendeki phillips xxl, 180 derecede 20 dk ayarlıyorum. 15 dk olsa da pişmiş oluyo ama rengi daha sarı oluyo bir tık daha kızarsın diye 20 de alıyorumBen ikisini de denedim. Min 15 dakikada pişiyor. Marka farkından mı acaba
Robot süpürgeyi icat edene her gün dua ediyorum. Bütün mobilyalarımı evi döşerken ona uygun aldım. Her yeri temizliyor biz işteyken, yatak altları koltuk altları vs. Haftasonu da biz süpürgeyle bir tur temizliyoruz mis gibi. Evi resmen ayakta tutuyor benim Katya’mAirfreyer ve robot süpürgeyi gereksiz buluyorum. Fırın ve tencere yemeği ağırlıklı besleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?