- Konu Sahibi nanelikedi34
-
Alma dediydimBen aldım, patates harici kullanmıyorum bile bu aralarçok küçük geliyor bana kendime bir şeyler hazırlarken güzel ama bir ana yemek için zor, 2 parça et sıkıştırdım 10 dakikada pişti e 2 parça et kime yetecek eşim tek başına zaten 4 yiyor. O yüzden çok övemeyeceğim kusura bakmayınız efem
Yağsız değil, yarım litre yağda pişmiyor. Lezzetsiz kuru da olmadı hiçSaglik icin olayi yalan. Yağsız pisirilen her sey asiri lezzetsiz yavan kuru oluyor. Yalnizim, iki kisiyim firin calistirmak firinin elektrik yakmasi daha masrafli bu daha iyi diyenlere de airfryer ı bedava mi aliyosun diye sormak lazim. Bircok kisi moda diye alip, o kadar para verdim öveyim bari modunda bence
Bekarlar için yada yeni evli çalışanlar için mükemmel kalabalık aileler için pişmanlık cihazıHanımlar selamlar iyi akşamlar. Bu bahsi geçen ürünün çok methini duyuyorumda. Fakat eşim para harcamayı sevmiyor. Duyunca bana kızdı fırın neyime yetmiyor diye. Kullananlar iyi özelliklerini yazabilirmi eşime okutcamda
Açeydim gollarımı, gitme diyeydimAlma dediydim
Açeydim gollarımı, gitme diyeydim
Ha bak Boyle demistim,bugun mini tost makinasi aldimHih bak ben dicektim ki tost makinasini bile gereksiz goruyorum. O Orangegreysky sende benim gibi isen bosuna masraf ya
Benim tost makinesi çok büyük dellendiriyor beni ya, o kadar da severim ki tostu. Çıkarıp koymak çok zor geliyor bak yine dertlendimHa bak Boyle demistim,bugun mini tost makinasi aldim
Kizartma yaptigimizda tencereye doktugunuz yagi geri kavanoza aldiginizda dikkat ettiniz mi hic miktarının ne kadar azaldigina?? Yani patatesin icine giren icinde kalan midemize giden yag kizartma yaptigimizda o kadar cok bi yag degil zaten.Yağsız değil, yarım litre yağda pişmiyor. Lezzetsiz kuru da olmadı hiç
Bir de sadece patates yapılmıyor ki. Patatesler için az yağ koymak yeterli, ama köfteye,bonfileye,tavuğa ve balığa hiç yağ koymadan pişirilebiliyor. Fırına at bakalım sıfır yağlı köfteyi,tahtadan beter olur.Yağsız değil, yarım litre yağda pişmiyor. Lezzetsiz kuru da olmadı hiç
O kızartma yağı 2 kere kullanılıyor. Onun yerine makineye (hadi makineye gereksiz diyorsanız fırın da olur) 1-2 kaşık yağ ile atmanız en azından ekonomik açıdan fayda sağlıyor. Tatsız tuzsuz diyorsunuz ben ona diyorum hiç öyle olmadı yaptıklarımKizartma yaptigimizda tencereye doktugunuz yagi geri kavanoza aldiginizda dikkat ettiniz mi hic miktarının ne kadar azaldigina?? Yani patatesin icine giren icinde kalan midemize giden yag kizartma yaptigimizda o kadar cok bi yag degil zaten.
Biz çok kızartma yeriz, sadece patates değil biberiydi patlıcanıydı çok severim, ekmek arası yapar yerim yani. 5 litre yağ o kadar hızlı bitiyordu ki, şimdi bitmiyor, bu bile artı benim içinBir de sadece patates yapılmıyor ki. Patatesler için az yağ koymak yeterli, ama köfteye,bonfileye,tavuğa ve balığa hiç yağ koymadan pişirilebiliyor. Fırına at bakalım sıfır yağlı köfteyi,tahtadan beter olur.
Sizde hangisi var ya bende Philips XXL var bizim patates 20 dk tavuk 40 dk sürüyor acaba dereceyi mi kisikta yapıyoruz patates ve tavuğu önce 160 sonra 180 derecede atıyorum10 dakikada balık,20 dakikada bonfile,5 dakikada kızarmış patates yapabiliyor. Bütün tavuğu nar gibi kızartabiliyor sadece 20 dakikada. Üstelik yağsız ve sağlıklı. Borcam türünden bir küçük kap kullanırsanız sulu yemek ve kek de yapabilirsiniz. Patlıcan,patates,biber közleyebilirsiniz,kesmeden bütün şekilde.
Çocuğunuz varsa hele tek başına kendisine yemek hazırlayabilir,ekmek kızartabilir,tost yapabilir,ocak açık mı kaldı,evde yangın mı çıktı derdiniz olmaz,gayet de güvenli.
Aynen benim için de öyle oldu. 5 dakikada kokusuz yağsız kızartma yapılıyor,ben normalde bir saat mutfak temizlemek zorunda kalırdım,yediğim burnumdan gelirdi. Közlemekten de nefret ederdim, saatlerce uğraş ocağın başında,deli işiymiş. Doğru kullanımla mis gibi ürün.Biz çok kızartma yeriz, sadece patates değil biberiydi patlıcanıydı çok severim, ekmek arası yapar yerim yani. 5 litre yağ o kadar hızlı bitiyordu ki, şimdi bitmiyor, bu bile artı benim için
Sağlıklı olma kısmını biraz araştırmalısınız aksine çok yüksek ısı kullanıldığı için sağlıksız olduğunu savunan görüşlerde bulunmakta. Sadece yağ az kullanıldığı için saglıklı olduğu düşünülüyor ama yüksek ısı mevzusu daha sıkıntı ( ki fırında da az yağ ile pişirilebiliyor bir çok sey )10 dakikada balık,20 dakikada bonfile,5 dakikada kızarmış patates yapabiliyor. Bütün tavuğu nar gibi kızartabiliyor sadece 20 dakikada. Üstelik yağsız ve sağlıklı. Borcam türünden bir küçük kap kullanırsanız sulu yemek ve kek de yapabilirsiniz. Patlıcan,patates,biber közleyebilirsiniz,kesmeden bütün şekilde.
Çocuğunuz varsa hele tek başına kendisine yemek hazırlayabilir,ekmek kızartabilir,tost yapabilir,ocak açık mı kaldı,evde yangın mı çıktı derdiniz olmaz,gayet de güvenli.
Çok konuştuk kalkıp kızartma yapayım bariAynen benim için de öyle oldu. 5 dakikada kokusuz yağsız kızartma yapılıyor,ben normalde bir saat mutfak temizlemek zorunda kalırdım,yediğim burnumdan gelirdi. Közlemekten de nefret ederdim, saatlerce uğraş ocağın başında,deli işiymiş. Doğru kullanımla mis gibi ürün.
Yılbaşında tavuk doldurayım dedim,al tavuğu haşla,içini doldur,tekrar fırına at üstünü kızart vıdıvıdı saatlerimi aldı. İki gün önce aynı şeyi air fryda yaptım 20 dakika.
Benimki Tefal marka,herşeyin ayarı var,ona göre ayarlıyorum ben.Sizde hangisi var ya bende Philips XXL var bizim patates 20 dk tavuk 40 dk sürüyor acaba dereceyi mi kisikta yapıyoruz patates ve tavuğu önce 160 sonra 180 derecede atıyorum
Fırında da aynı ısıyı kullanıyoruz ama,kek yapsanız 175 derece,bonfileler 250 derecede ayarlanıyor.Sağlıklı olma kısmını biraz araştırmalısınız aksine çok yüksek ısı kullanıldığı için sağlıksız olduğunu savunan görüşlerde bulunmakta. Sadece yağ az kullanıldığı için saglıklı olduğu düşünülüyor ama yüksek ısı mevzusu daha sıkıntı
Teşekkür ederim darkmore . Büyük ihtimal sıkıntı bendeBenimki Tefal marka,herşeyin ayarı var,ona göre ayarlıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?