Eşime airfreyer aldırmalımıyım?

Ben aldım, patates harici kullanmıyorum bile bu aralar çok küçük geliyor bana kendime bir şeyler hazırlarken güzel ama bir ana yemek için zor, 2 parça et sıkıştırdım 10 dakikada pişti e 2 parça et kime yetecek eşim tek başına zaten 4 yiyor. O yüzden çok övemeyeceğim kusura bakmayınız efem

10 dakikada balık,20 dakikada bonfile,5 dakikada kızarmış patates yapabiliyor. Bütün tavuğu nar gibi kızartabiliyor sadece 20 dakikada. Üstelik yağsız ve sağlıklı. Borcam türünden bir küçük kap kullanırsanız sulu yemek ve kek de yapabilirsiniz. Patlıcan,patates,biber közleyebilirsiniz,kesmeden bütün şekilde.
Çocuğunuz varsa hele tek başına kendisine yemek hazırlayabilir,ekmek kızartabilir,tost yapabilir,ocak açık mı kaldı,evde yangın mı çıktı derdiniz olmaz,gayet de güvenli.

Çok haklı bence hahahahahah çünkü güzel yapmıyor ben beğenmiyorum genelde çalışan insanlar için daha ideal

Kullanmıyorum ama kullananlara bakıyorum eciş bücüş çirkin yemekler çıkıyor ya ben görüntüyü beğenmeliyim önce , bence fırından çok farkı yok şişirilmiş sosyal medya ürünü

Bende phillips xxl var. 2 kişiyiz bize yetiyor. Köfte, kanat yapıyoruz mükemmel yapıyor çokkk azıcık yağ ile, biber patlıcan patates közlüyorum vs. Koca fırını açıp 2 kişinin yemeği için cayır cayır elektrik yakmaktansa onu kullanıyorum. Ekmek bile kızartıyorum. Biz 5 bine mi ne almıştık o zamanlar. Seviyorum kendisini. Sadece temizlemeye gıcık oluyorum

Ekmek nasıl kizariyor ayari ney bikere koydum kup kuru oldu.

Bu arada yağ olmaması güzel, hem sağlık açısından hem o koku hem fazla yağ gitmesi açısından. Fırından hızlı yapıyor o da iyi. Ocakta pişecek bir şeyi daha yavaş pişiriyor ama bence. Ben raf alacağım boşa gitmesin rafla daha fazla şeyi pişiririm herhalde.

Benim beklentimi karşıladı. Çünkü çok şey beklemiyordum
Pratik bir ürün. Çocuğu olanlar için özellikle. Örneğin daha önceden yaptığım böreği kızımın beslenme çantası için dört tane koyup 10 dkda pişirebiliyorum.
Ya da çocuklara göre bir yemek olmadığında yine dolaptan köfteyi çıkarıp hızlıca yapabiliyorum. Donmuş simit alıyorum mesela, çocuklar seviyor. Bir tanesi için fırın açmıyordum önceden ama şimdi 8 dk sürüyor simitin pişmesi vs vs.
Evet fırından hiçbir farkı yok. Sadece ‘ şu kadarcık şey işin fırın mı açılır’ dediğiniz durumlar çok oluyorsa onun için kurtarıcı. Diğer türlü asla olmazsa olmaz bir ürün değil. Tamamen ne beklediğinize göre değişir.

Çok param var harcamak istiyorum, mutfakta yerim de var kullanmazsam dekoratif olarak kullanırım diyorsanız ikinci el burada bile satmaya çalışanlar vardı alın. Bence inanılmaz gereksiz ve sağlıksız bir ürün plastik gibi teflon kaplama veya granit kanserojen aşırı sağlıksız.

Fırında patatesleri az yağla karıştırıp pişirince bence gayet iyi oluyor.

Son düzenleme:
Saglik icin olayi yalan. Yağsız pisirilen her sey asiri lezzetsiz yavan kuru oluyor. Yalnizim, iki kisiyim firin calistirmak firinin elektrik yakmasi daha masrafli bu daha iyi diyenlere de airfryer ı bedava mi aliyosun diye sormak lazim. Bircok kisi moda diye alip, o kadar para verdim öveyim bari modunda bence

10 sene önce aynı şekilde şişirilen actifry’a bir dünya para vermiştim. Şimdi akıllandım almadım airfyer. Memnun kalan arkadaşım çocuksuz biri. Benim iki çocuğum var büyük fırın tepsisi zaten doluyor. Az pişireceksem küçük fırınım da var. Çok da elzem bir şey değil bana göre. Zaten sulu tencere yemekleri tercih ediyorum, o yüzden almayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…