- 29 Aralık 2022
- 22
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi nanelikedi34
-
Kullanmıyorum ama kullananlara bakıyorum eciş bücüş çirkin yemekler çıkıyor ya ben görüntüyü beğenmeliyim önce , bence fırından çok farkı yok şişirilmiş sosyal medya ürünüHanımlar selamlar iyi akşamlar. Bu bahsi geçen ürünün çok methini duyuyorumda. Fakat eşim para harcamayı sevmiyor. Duyunca bana kızdı fırın neyime yetmiyor diye. Kullananlar iyi özelliklerini yazabilirmi eşime okutcamda
Ben niye 20 dakikada yapıyorum ya a aaa,5 dakikada kızarmış patates yapabiliyor.
Donuk patatesler hızlı oluyor da normal kendin soyarsan 20 dk ideal evetBen niye 20 dakikada yapıyorum ya a aaa
Benimkinin ayarı o kadar,bilemedim hemşiremBen niye 20 dakikada yapıyorum ya a aaa
Ekmek nasıl kizariyor ayari ney bikere koydum kup kuru oldu.Bende phillips xxl var. 2 kişiyiz bize yetiyor. Köfte, kanat yapıyoruz mükemmel yapıyor çokkk azıcık yağ ile, biber patlıcan patates közlüyorum vs. Koca fırını açıp 2 kişinin yemeği için cayır cayır elektrik yakmaktansa onu kullanıyorum. Ekmek bile kızartıyorum. Biz 5 bine mi ne almıştık o zamanlar. Seviyorum kendisini. Sadece temizlemeye gıcık oluyorum
150 derecede 3 dakika ayarı var benimkinin. Hatta üzerine kase gibi bir ağırlık koyunca tost dahi oluyor arasında malzemeyleEkmek nasıl kizariyor ayari ney bikere koydum kup kuru oldu.
Deniycem tesekkurler150 derecede 3 dakika ayarı var benimkinin. Hatta üzerine kase gibi bir ağırlık koyunca tost dahi oluyor arasında malzemeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?