• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden vazgeçemiyorum

kumar çok pis bir iş. onun verdiği heyecan ve güç hissini onun yaşattığı hazzı başka şey veremiyor. bu yüzden kurtulmak çok zor. bende oynadım hemde kumarın her türlüsünü. eşimde oynuyor. ama çocuktan sonra bir karar aldık. onun bu rotamda büyümemesi için. hemde onun rızkını kumara vermek adil değildi keza kumar parasını ona yedirmekte öyle.. bu sebeple bir bütçe ayırdık sadece küçük miktarlarda zevkine oynuyoruz. kazandığımız parayı asla yemiyoruz yine kumara harcanıyor. aylık limitimiz var çok kazansakta çok oynamıyoruz o ayki limiti geçmiyoruz. böyle olunca zamanla oynama hisside köreldi bizde. çünkü kumarda asıl zevk veren oynan miktarın çok olması. şimdilerde daha çok ailecek atyarışına gidip yemek yerken yarışı takip etme modundayız. oğlumuz orda oynuyor atları sevşyor bir aile aktivitesine döndü. sizede böyle bir yol tavsiye ederim. ciddi olarak söylüyorum ben kumarı bıraktım diyene inanmıyorum. ama kontrol altında tutmak zorda olsa mümkün. gerçekten istemek lazım.
ben kumar peşinde hayatını geçirmiş bir ailenın çocuğuyum,ödediğim hayat bedelini,ona karşı lanetımı,nefretimi artırdı,keısnlıkle aynı fıkırdeyım,kumarbaz adamlar ne kadına neden içkiye para yedırır,sadece kumara

Ee güzel ablam ne diyorsun o zaman Birleşip kiranı mi ödeyelim. Senin ki üzüm yeme değil bekçiyi dövme . Bizim buralar da öyle derler . Ee bu adam çoluğun çocuğun rızkını yiyorsa, evde huzur yoksa mutluluk yoksa , size gelecek vaat etmiyorsa neden ömrünüzü bu adam için çürütüyorsunuz. Hayır bu adam senelerdir böyleyse ve boşanmıcam diyorsanız buraya konu açmayın çekin adamı bizim elimiz den gelen bişey yok sonuçta adamı seviyorsunuz ( ! ) demekki adam bağımlı . Böyle bir adam ( ? ) dan koca böyle bir adamdan ( ? ) baba olmaz ..
evet,ne koca oldu,nede baba,nerdenmı biliyorum,başımızdan geçti...

Ya terapi icin duzeninizi bozmayin..terapi ne kadar ki bi ev kirasi mi sanki..en fazla 200 olsun seansi, benmi yanlis biliyorum hanimlar..haa cok unlu prof.lara gidersin onu bilemem..

once insan degismeyi kendi isticek, dr bile iylesmek istemeyenle vakit harcamiyor..

Ya terapi icin duzeninizi bozmayin..terapi ne kadar ki bi ev kirasi mi sanki..en fazla 200 olsun seansi, benmi yanlis biliyorum hanimlar..haa cok unlu prof.lara gidersin onu bilemem..

once insan degismeyi kendi isticek, dr bile iylesmek istemeyenle vakit harcamiyor..
evet doğru hatırlıyorsunuz hafta en az 2 sefer gitmesi lazım ayda 1600 eder
bende çok yoruldum evin her sorumluluğu bende :( kaldıracak gücüm yok

gerçekten durumlarımız ve sorunlarımız çok ciddi
bu kumar illetinden kurtulamayacak galiba
düşünün evimizi kapatıp annemlere taşınıyoruz artık borçlar bu durumda
benim boşanmam lazım kendi geleceğim için ama neden bilmiyorum o nasıl idda oynuyorsa bende onun gibiyim ona geri dönüyorum

Bence sen ayrıl ve kendin git psikoloğa. Ölecegiz 2 gün sonra ya.. Kaç günlük dünya, hüzün hüzün değer mi :(

Ayrıca anneni ve babanı çok uzeceksin. O yine oynayacak. Sen kızıp kavga edeceksin. Annen baban şahit olacak. Elin adamı için ne anamı üzerim ne babamı..

böyle kocanın kahrını tek başına çekeceksin madem ayrılmak istemiyosun. niçin aileni de kahrına sıkıntına ortak etmek istiyorsun ki? kızlarının halini görüp kahrolsunlar diye mi?
zamanında bekardın, evli doğmadın, ayrılınca yine bekar olacaksın. zamanı gelince yine sevip evleneceksin.
o yüzden önce kendini kandırmayı bırak, kendine karşı dürüst ol.

ailemi üzeceğimi düşünmüyorum.
babam rahatsız ona eşim yardım ediyor ağır benim gücüm yetmiyo annemle zorlanıyoruz kaldırma koltuğa geçirme falan eşim bu konu da iyidir yedir içirir tiksinmez eli yatkın evet onların da düzenini bozduğum doğru ama hayatta bi ben varım evi kapatıp eşimle gelmişim düzeni takacaklarını sanmıyorum
eşimi bu illetten anca terapi kurtarır en azından bu yolu denemek için fırsat doğdu diye düşünüyorum
evin her sorumluğu bende sorumluktan kaçtığımdan değilde çok yoruldum ev kirasını denkleştir elektiri öde mutfak için yemek ayarla çamaşır yıkanacak yumuşatıcı yok
yaşadıkların ve üzülmelerin de cabası kendimi 1 senede çok yıpranmış hissettim ne eve adım atmak istiyorum ne işini yapmak
sürekli bu derde yoğunlaşmakta istemiyorum ama olmıyor
boşanmak çözüm evet ama bunu istemiyorum hayal kurduğumun farkındayım düzelsin ve evliliğimiz yürüsün istiyorum
sağlıklı düşünemediğiminde farkındayım
çünkü evli olma fikrini çok seviyorum keşke yanımda olsada denize falan gitsek :(
bugün ayın 17 si ve bende para kalmadı daha 2 gün oldu maaş alalı şimdi evde olsam nasıl döndürebilirim evi
her ay böyle değil tabii bu olaylar 6 ayda bir oluyor amam kıt kanat geçinecek kadar para kalıyor
bunun bir çözüm olduğunu düşündümden yapıyorum siz ce ?

babam rahatsız ona eşim yardım ediyor ağır benim gücüm yetmiyo annemle zorlanıyoruz kaldırma koltuğa geçirme falan eşim bu konu da iyidir yedir içirir tiksinmez eli yatkın evet onların da düzenini bozduğum doğru ama hayatta bi ben varım evi kapatıp eşimle gelmişim düzeni takacaklarını sanmıyorum
eşimi bu illetten anca terapi kurtarır en azından bu yolu denemek için fırsat doğdu diye düşünüyorum
evin her sorumluğu bende sorumluktan kaçtığımdan değilde çok yoruldum ev kirasını denkleştir elektiri öde mutfak için yemek ayarla çamaşır yıkanacak yumuşatıcı yok
yaşadıkların ve üzülmelerin de cabası kendimi 1 senede çok yıpranmış hissettim ne eve adım atmak istiyorum ne işini yapmak
boşanmak çözüm evet ama bunu istemiyorum hayal kurduğumun farkındayım düzelsin ve evliliğimiz yürüsün istiyorum
çünkü evli olma fikrini çok seviyorum keşke yanımda olsada denize falan gitsek :KK43:
bugün ayın 17 si ve bende para kalmadı daha 2 gün oldu maaş alalı şimdi evde olsam nasıl döndürebilirim evi
her ay böyle değil tabii bu olaylar 6 ayda bir oluyor amam kıt kanat geçinecek kadar para kalıyor

ayrılmak istemıyosan savaşıcaksın mecbur ama çocuk işini ertele bence

çünkü evli olma fikrini çok seviyorum keşke yanımda olsada denize falan gitsek :KK43:
madem eşimin kahrını çekiyorum, o da işe yarasın da babama baksın anlayışı mı bu?
yanlış anlıyorsam kusura bakma. kumarbaz ve düzelmek istemeyen bir kocayı babana baksın diye ömür boyu çekip paranı mı yedireceksin?
evlilik güzel, kesinlikle tavsiye ederim. ama evlilik birliğini temelden sarsan bir durum yaşatıyor eşin sana, yani kumar.
bu evlilik çok kısa bir süre sonra sadece borç birliğine dönecek.

yok öyle değil
birbirlerine baksınlar değil
ikiside teknik olarak hasta böyle bir çözüm olur belki
en azından terapi konusunda yardımcı oldum derim
eşimin bugün iddayı bırakıyorum dokunmıcam dese yalan soler inanamam da zaten bu çözüm ile terapiye giderse düzelbilir düzelmezsede inceldiği yerden kopacak görünüyor
bu bağımlılık sigara bağımlılıgı gibi birsey bırakılmıyor samimi buluyorum eşimi tek deneme yolum bu

Buradan size boşanın boşanmayın denmez.
İddia oynuyor ama, nasıl? Yemek paranızı mı harcıyor? Kirayı mı hiç ediyor? Çok oynuyor olabilir ama maddi zararı, boyutu ne? Eğer zararı yoksa bırakın oynasın adam. Ciddi boyutta borca harca girmenize sebep oluyorsa, göz dağı vermelisiniz.

evlerini kapatıp annesine tasıncak kadar hesaplamaya girmişlerse, maddi anlamda cöküş yasanıyor demektir. çekilmez böylesiiii!!!

Back
X