- Konu Sahibi istanbulolsun
eşiniz annenize taşınmayı kenara kalacak olan parayı kumara yatırırım diye düşünüp kabul etmiş olabilir mi.
allah yardımcınız olsun zor bir durum
allah yardımcınız olsun zor bir durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annen size bakmak zorunda mi bence cok sacma kumarbaz koca icin ev kapatip anneye tasinmak. Hadi bosansan okbu idda dan çok çektim
hep kavga hep mutsuzluk olan bir evliliğim var
bilemiyorum neden boşanamıyorum bi türlü sanki bende ona bağımlıyım
en son evi kapatıp annemlere taşınalım dedim ödediğimiz ev kirası ile psikoloğa gidersin dedim.
istemedi fakat ikna ettim
şimdi annemlere taşınma aşamasında çok çok daha fazla oynadı
daha fazla çekmek istemiyorum bu adamı ama onsuz da olamıyorum napacağımı bilemedim
onsuz kalmaya hazırlamayım kendimi
ama hiç istemiyorum boşanmak
evet sonuna kadar haklısınız defalarca şans verdim en son terapi için para ayarlama aşamasındayız ama onsuzluk çok üzüyoyapamıyorum bırakamıyorum seviyorum nasıl diyebiliyosunuz yaa.. herşey insanın elinde
iddaa bağımlısı kocayı öyle bi bıraktım ki vallaa onun da feleği şaştı.. hiç beklemiyodu benden terkedilmeyi,ama bende ondan bu saçmalıkları beklemiyodum. evlenmeden önce canım cicim herşey mükemmel olcak, evlendikten sonra iddaa oynıcam ben bileziğini ver, borcum var maaş kartını ver.. dünyaya bir kere geliyoruz hanfendi,mutlu olmakta mutsuz olmakta bizim elimizde!!!!
gerçekten durumlarımız ve sorunlarımız çok ciddi
bu kumar illetinden kurtulamayacak galiba
düşünün evimizi kapatıp annemlere taşınıyoruz artık borçlar bu durumda
benim boşanmam lazım kendi geleceğim için ama neden bilmiyorum o nasıl idda oynuyorsa bende onun gibiyim ona geri dönüyorum
terapiye de gidin bunu da deneyin elbette boşanmak çok zor,ne hayallerle evleniyoruz..evet sonuna kadar haklısınız defalarca şans verdim en son terapi için para ayarlama aşamasındayız ama onsuzluk çok üzüyo
üzüldüğüm evde değil evlilik de değil bende kendimi anlıyamıyorum
sanki hayatıma bir daha hiç kimse girmeyecek gibi geliyor kimse onun gibi sevemicek gülüşmelerimizi çok özlicem