• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden vazgeçemiyorum

eşiniz annenize taşınmayı kenara kalacak olan parayı kumara yatırırım diye düşünüp kabul etmiş olabilir mi.
allah yardımcınız olsun zor bir durum

yok öyle biri gözünüzde canlanması aklı fikri iddadan para kazanmak sadece iddaa olan biri canlansın kötü niyetli değil ama beyin yok gibi bişi ondan ayrılamayan ben gibi :(
çok kızıyorum kendime ama hep ona dönüyorum

Ee güzel ablam ne diyorsun o zaman Birleşip kiranı mi ödeyelim. Senin ki üzüm yeme değil bekçiyi dövme . Bizim buralar da öyle derler . Ee bu adam çoluğun çocuğun rızkını yiyorsa, evde huzur yoksa mutluluk yoksa , size gelecek vaat etmiyorsa neden ömrünüzü bu adam için çürütüyorsunuz. Hayır bu adam senelerdir böyleyse ve boşanmıcam diyorsanız buraya konu açmayın çekin adamı bizim elimiz den gelen bişey yok sonuçta adamı seviyorsunuz ( ! ) demekki adam bağımlı . Böyle bir adam ( ? ) dan koca böyle bir adamdan ( ? ) baba olmaz ..

Kumar daha cok para kazanmak icin oynaniyor zaten. Aklamaya calismayin esinizi. Kendinize zarar veriyorsunuz..

bu idda dan çok çektim
hep kavga hep mutsuzluk olan bir evliliğim var
bilemiyorum neden boşanamıyorum bi türlü sanki bende ona bağımlıyım
en son evi kapatıp annemlere taşınalım dedim ödediğimiz ev kirası ile psikoloğa gidersin dedim.
istemedi fakat ikna ettim
şimdi annemlere taşınma aşamasında çok çok daha fazla oynadı
daha fazla çekmek istemiyorum bu adamı ama onsuz da olamıyorum napacağımı bilemedim
onsuz kalmaya hazırlamayım kendimi
ama hiç istemiyorum boşanmak
Annen size bakmak zorunda mi bence cok sacma kumarbaz koca icin ev kapatip anneye tasinmak. Hadi bosansan ok

İddia ve kumar alisinca cok tatli geliyor insana birakmasi cokzor ya kabulleneceksin yada resti cekeceksin biraz gozunu korkut bosanma konusnda belki duzelir anneniE tasinmak cozum degil aksine olumsuz bir durum

resti çekiyorum bağrıyorum çağrıyorum
ama evden gidemiyorum
yada boşanamıyorum :(
onu çok özlüyorum neyini özlüyorsam

yapamıyorum bırakamıyorum seviyorum nasıl diyebiliyosunuz yaa.. herşey insanın elinde
iddaa bağımlısı kocayı öyle bi bıraktım ki vallaa onun da feleği şaştı.. hiç beklemiyodu benden terkedilmeyi,ama bende ondan bu saçmalıkları beklemiyodum. evlenmeden önce canım cicim herşey mükemmel olcak, evlendikten sonra iddaa oynıcam ben bileziğini ver, borcum var maaş kartını ver.. dünyaya bir kere geliyoruz hanfendi,mutlu olmakta mutsuz olmakta bizim elimizde!!!!

yapamıyorum bırakamıyorum seviyorum nasıl diyebiliyosunuz yaa.. herşey insanın elinde
iddaa bağımlısı kocayı öyle bi bıraktım ki vallaa onun da feleği şaştı.. hiç beklemiyodu benden terkedilmeyi,ama bende ondan bu saçmalıkları beklemiyodum. evlenmeden önce canım cicim herşey mükemmel olcak, evlendikten sonra iddaa oynıcam ben bileziğini ver, borcum var maaş kartını ver.. dünyaya bir kere geliyoruz hanfendi,mutlu olmakta mutsuz olmakta bizim elimizde!!!!
evet sonuna kadar haklısınız defalarca şans verdim en son terapi için para ayarlama aşamasındayız ama onsuzluk çok üzüyo
üzüldüğüm evde değil evlilik de değil bende kendimi anlıyamıyorum :(
sanki hayatıma bir daha hiç kimse girmeyecek gibi geliyor kimse onun gibi sevemicek gülüşmelerimizi çok özlicem

gerçekten durumlarımız ve sorunlarımız çok ciddi
bu kumar illetinden kurtulamayacak galiba
düşünün evimizi kapatıp annemlere taşınıyoruz artık borçlar bu durumda
benim boşanmam lazım kendi geleceğim için ama neden bilmiyorum o nasıl idda oynuyorsa bende onun gibiyim ona geri dönüyorum

bence annenıze tasınma fıkrı cok yanlıs, evlılık ıkı kısılıktır, sorunu kendınız cozemessenız kımseyle cozemessınız ve aılenızın yanına tasınarak onu daha cok rahatı alıstırdıgınız farkında degılsınız.

Goz dagi vermek zorundasiniz..

Esimle evliligimiz ilk yillarinda para mevzularinda hic konusmazdik..ne aldin ne verdin vs, gururumdan (yemisim gururu) borclaniyor..borcu borcla kapamaya calisiyor..borclular kapiya dayandida oyle haberim oldu..

ya maas kartini bana verirsin evi ben idare ederim dedim, yada ben yokum dedim..nitekim bakti care yok..

bu rezilligi cekmek zorunda misiniz..bosanmayin ama onsuzda olabileceginizin sinyalini verin..

siz kiranin bi kismini guzellik salonunda harcasaydiniz kim bilir tepkisi ne olurdu..

evet sonuna kadar haklısınız defalarca şans verdim en son terapi için para ayarlama aşamasındayız ama onsuzluk çok üzüyo
üzüldüğüm evde değil evlilik de değil bende kendimi anlıyamıyorum :KK43:
sanki hayatıma bir daha hiç kimse girmeyecek gibi geliyor kimse onun gibi sevemicek gülüşmelerimizi çok özlicem
terapiye de gidin bunu da deneyin elbette boşanmak çok zor,ne hayallerle evleniyoruz..
ama lütfen çocuk yapmayın ve terapinin bitmesini bekleyin, onun da gerçekten bırakmak istediğine emin olun..
eğer düzelme olmazsa lütfen geleceğinizi mahfetmeyin

Anneye tasinmakta cok yanlis bi karar, siz kaynananin yaninda rahat edermiydinizki esinizde etsin..adam eve gelip bi ayagini uzatamazki..

bu sefer eve gelmemeye baslicak, ananla babanla rahat edemiyorum diye..o zaman dahada sarpa saracak..

rabbim zamanında nasip etsin çoçuğu
şimdilik çoçuk yapma gibi niyetim yok çok kavgalar ettim bu konuyla ilgili şimdi annemlerdeyim o evde kaldı en son ki planım ev kirası ile onu terapiye götürmek ama bakalım :(((
bende ömrümü boyle geçirmek istemiyorum genç sayılırım sadece aklımdan evlilik düşüncesini biri ile evli kalma düşüncesi atarsam daha sağlıklı karar veriririm asıl sorunum galiba yanlızlıkla alakalı yoksa eşimin idaa konusu böyle yaşışarak çözülmeyecek kadar derin
neden kendimi evlenmek zorunda hisseyorum neden hayallerim hep evlilk bunu daha çözebilmiş değilim

Back
X