How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Esimden uzak durmak icin bir kac gün otelde kalmak, sizce dogru kararmi ?

sinirlerin yatışsın otur konuş ailemle ilgili sorunun ne gibi
bir yere giderek sorun çözülmez sadece konu uzar gider

Keske kabul etse hareketlerini, uc sene oldu hep ayni havalar. Basta kiziyordum, diyodu ben dogal davraniyorum normalim diyodu oda bana kiziyodu. Simdi sakince soruyorum yine kabul etmiyor, diyor ben kendi ailemlede boyleyim ama kendi ailesini elestirdigini hic gormedim.

Aileme gitmek için eşime rica minnette bulunmam yapmak istediğim her neyse yaparım. Yapım bu ama ben bile otel olayını yapmam. Aile yerine otele gitmek çok saçma ve anlamsız benzer birşeyi eşim yapsa otelde kalsa ipleri koparırım.

Keske bende sormamayi becersemde istedigimi yapsam. Simdi kac sene gecti uzerinden, birden sormadan hareket etsem tuaf olur sanirim. Yada bilmiyorum ama inanin en dogrusunu yapmissin, simdi aklim basima geliyor benim, ailemin yanina gitmek istiyorsam bastan beri sormicaktim sadece gidecegim tarihi belirticektim. Aslinda benim bu ailemin yanina gitme sorunum basta kvdemden basladi, o rahatsiz oldugunu gosteriyodu ve bi kere esime annesinin boyle yapmasini hic hos bulmadigimi soyledim (tabi sinirlenerek) ondan sonra yapmadi ama esim onun yerini aratmiyor sagolsun

Ben de katilmiyorum.adiniza uzuldum ama aileye de gitmek otele de gitmek cozum degil iliskinizi yipratmaktan baska bisey olmaz.cozumu kalici sekilde cozmeniz gerekiyor.neden boyle davrandigina dair belki sebebpleri vardir.belki siz bilmediginiz halde aileniz kirici bisey yapmistir esinize yani yapmamista olabilir demek istedigim iki uc gun gitmek size de zarar verebilir gelme bidaha derse ne olucak

Ortada abartılacak bir tartışma göremedim ben.
Sen birşey sormuşsun o kızıp kükremiş falan filan.
Olur böyle şeyler, belki onun da kendine göre stresleri var, böyle sudan sebepleri büyütmek sadece size ve evliliğinize zarar verir.

Otele gitmek nedir yahu?
Hadi annenler olsa, bir anneme gideyim kafamı dağıtayım anlarım da, otel ne?
Hem maddi anlamda biraz dikkat etmemiz gerekiyor diyorsunuz (otele vereceğiniz parayı yol parasına verin madem, eşinizde kızmasın) hem de otelde kalırım diyorsunuz.
Çelişkili gördüm sizi...

Keske bende sormamayi becersemde istedigimi yapsam. Simdi kac sene gecti uzerinden, birden sormadan hareket etsem tuaf olur sanirim. Yada bilmiyorum ama inanin en dogrusunu yapmissin, simdi aklim basima geliyor benim, ailemin yanina gitmek istiyorsam bastan beri sormicaktim sadece gidecegim tarihi belirticektim. Aslinda benim bu ailemin yanina gitme sorunum basta kvdemden basladi, o rahatsiz oldugunu gosteriyodu ve bi kere esime annesinin boyle yapmasini hic hos bulmadigimi soyledim (tabi sinirlenerek) ondan sonra yapmadi ama esim onun yerini aratmiyor sagolsun
Tamamen en baştaki tavırla ilgili haklısın, ama sizin durumunuzda konuşarak çözülemeyecek birşey yok bence. İfade şekli hatalı da olsa sürpriz yapmaya çalışan bir eş var hiç yoktan iyidir :KK66: Kayınvalidem benzer bir cümleyi bana sarf edecek olsa başına ne geleceğini bilir. Bu tarz şeyler bizde konuşulmaz. Çünkü ben eşimin ailesinden nefret ediyorum ve müdahale sezdiğim anda bunu hissettirmekte sakınca görmüyorum. Sınırlar çizili olunca insanın huzuru kaçmıyor.

Ailenin yanına git diyecegim ama bu sefer de iyice sinirlenecek

Otele gitmen de sacma yani sanıyormusun ki o seni orada rahat bırakacak ?

Sen bence odaya kapt kendini bu gece

Ailenin yanına git diyecegim ama bu sefer de iyice sinirlenecek

Otele gitmen de sacma yani sanıyormusun ki o seni orada rahat bırakacak ?

Sen bence odaya kapt kendini bu gece

Yok gitmedim otele (dun acmistim konuyu), zaten dusununce bende abartili buldum geri. Dedigin gibi biletimi alsam dahada sinirlenecek. Amacim onu dahada sinirlendirmek degil ama tavrimida ortaya koymak. Benim pembe dunyamda, ben tavrimi koyucam oda bana haklisin askim onlar senin ailen ben yanlis yaptim dicek, ama gercekte asla kabullenmez yanlis hareketlerini :) Iste dogru sekilde hareket etmem gerekiyo, dahada sogutmamam lazim ailem konusunda onu.

Dun odayada kapatmadim kendimi, oda zaten askim deyip duruyodu bende normal ama kirgin bi sekilde konustum. Bi arada belirttim cok kirildigimi, sesini cikarmadi. Cazgirlik yapmak degil aslinda niiyetim, akillica davranmak (otel konusunun akilsizca oldugunun farkiindayim :D)

Bu kadar bir olay icin (kaldi ki esiniz barismak icin adim atmis) kalkip otele gitmek bana cok mantiksiz geldi..cok yersiz bir davranis sonra olaylar daha da buyuyecek bu kismida dusundunuz mu?

Bence de abartmış olursun yani ben de bazen kavga durumları bile olmadan bu gece gidip bi otelde kafa dinlesem lan diye geçiriyorum ama sonra kendimi eşimin yerine koyuyorum. Yani bize yapılsa ağır bozuluruz aşırı bir kavga gürültü olmadan biz de yapmayalım. Evde fazla oda Yok mu çekil oraya kapat kapını film izle kitap oku öyle görme eşinin yüzünü

Ben burada okurken sinir oldum. Otele gitmen saçma evet ama ailene gitmen değil. Evde kalmak çözüm değil. Al biletini git ailenin yanına. Bu kadar taviz verme. Hiçbir zaman geç değildir. Bu arada aileni eleştirmesine de izin verme. O kendi ailesine laf söyletmiyorsa sen de söyletme.

Back