How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Esimden uzak durmak icin bir kac gün otelde kalmak, sizce dogru kararmi ?

Mesaj atacaksınız, 1,2 gün görmek istemiyorum seni diye otelde kalacaksınız.
Sonra ne olacak, peki kal keyfin bilir derse?
Birkaç gün takılıp eve geri mi döneceksinizi?
Ailenize gitme resti çekemiyorsanız bu nasıl olacak?

Dayanamaz o, kal felan diyemez ... sadece anlasin istiyorum onun bu davranislarinin beni ondan uzaklastirdigini

Arkadaslar,

dun esimle cok sacma bi sebepden dolayi tartistik. Aslinda o bana kizdi ve ben sesimi cikarmadim.

Mesele su : ben bayramda ailemin yanina gitmek istiyordum esimle birlikte (bi kac saat uzakta oturuyorlar) ama maddi acidan biraz dikkat etmemiz gerektigi icin esim olmaz dedi bende anliyorum dedim oyle kapandi konu. Dun konusurken dedimki senin calisacagin hafta sonu (normalde hafta sonu calismaz) bende ailemin yanina gitsem nasil olur dedim, bana tepkisi direk surat asmak oldu. Bende noldu neden surat asiyosun, sadece sordum dedim, bana kizdi biraz sabir edemiyosun demi diye. Hayir sadece sordum, normal bir sekilde soyleyebilirsin ustelik yanliz gidicem o yuzden daha uygun olur diye dusundum dedim ama bu kizmaya devam etti sert bi sesle. Dedi biraz sabir etsen ben sana surpriz yapicaktim biletini alicaktim felan, ama nasil kiziyo bu bana sanki ben tutturmussum gidicem diye. Bende kizdim yapma surpriz felan istemiyorum dedim. Oyle kapandi konu ve yatana kadar hic konusmadik. Sabah beni optu ise giderken hic gozlerimi acmadim bilerek.

Sorun suki bu adam ailem soz konusu oldugunda hep bi krizlere giriyor. Ailemin yaninda felan olsak hep birseylere kiziyor felan. Gozle gorunur bir saygisizligi yok ama belliki tahamul edemiyor aileme. Daha oncede karismisti ailemin yanina gitmeme (ailemle bi sorun yasamadilar). Bu arada ben hamileyim, yani adam dikkat edecegine daha cok sacma sapan sebeplerden kizabiliyor bana.

Bugun o isten gelmeden ben evden gitmek istiyorum, kalacak kimsem yok bu sehirde ama bi otelde kalirim (durumum musait), onada mesaj atip biraz onu gormemeye ihtiyacim oldugunu soylemek istyorum bir iki gun. Sizde abartmismi olurum ?

kesinlikle abarmış olursun. oturup düzgünce konuşulup konuşulabilecek mevzuları böyle büyütmeyin.

ayrıca oldu ki çok büyük kavgalar oldu evden gitmesi gereken biri olursa o da erkek olur. sen niye güvenli evinden çıkasın ki hamile halinle??

kesinlikle abarmış olursun. oturup düzgünce konuşulup konuşulabilecek mevzuları böyle büyütmeyin.

ayrıca oldu ki çok büyük kavgalar oldu evden gitmesi gereken biri olursa o da erkek olur. sen niye güvenli evinden çıkasın ki hamile halinle??

ya karakterimde rest cekmek yok, yani ben ne yapsam rest cekemiyorum. Ustelik ev onun evi onu kendi evinden kovamam .... ama dayanamiyorum aile karsi bu tavirlarina, kac kez anlatmaya calistim anlamiyor, kabul etmiyor

Dayanamaz o, kal felan diyemez ... sadece anlasin istiyorum onun bu davranislarinin beni ondan uzaklastirdigini
Belli olmaz, blöfünüzü anlar da derse?
Bence tepkinizi gösterin ama bunun için illa evden gitmeniz gerekmiyor, aynı evin içinde uzaklaşarak da gösterebilirsiniz.

Arkadaslar,

dun esimle cok sacma bi sebepden dolayi tartistik. Aslinda o bana kizdi ve ben sesimi cikarmadim.

Mesele su : ben bayramda ailemin yanina gitmek istiyordum esimle birlikte (bi kac saat uzakta oturuyorlar) ama maddi acidan biraz dikkat etmemiz gerektigi icin esim olmaz dedi bende anliyorum dedim oyle kapandi konu. Dun konusurken dedimki senin calisacagin hafta sonu (normalde hafta sonu calismaz) bende ailemin yanina gitsem nasil olur dedim, bana tepkisi direk surat asmak oldu. Bende noldu neden surat asiyosun, sadece sordum dedim, bana kizdi biraz sabir edemiyosun demi diye. Hayir sadece sordum, normal bir sekilde soyleyebilirsin ustelik yanliz gidicem o yuzden daha uygun olur diye dusundum dedim ama bu kizmaya devam etti sert bi sesle. Dedi biraz sabir etsen ben sana surpriz yapicaktim biletini alicaktim felan, ama nasil kiziyo bu bana sanki ben tutturmussum gidicem diye. Bende kizdim yapma surpriz felan istemiyorum dedim. Oyle kapandi konu ve yatana kadar hic konusmadik. Sabah beni optu ise giderken hic gozlerimi acmadim bilerek.

Sorun suki bu adam ailem soz konusu oldugunda hep bi krizlere giriyor. Ailemin yaninda felan olsak hep birseylere kiziyor felan. Gozle gorunur bir saygisizligi yok ama belliki tahamul edemiyor aileme. Daha oncede karismisti ailemin yanina gitmeme (ailemle bi sorun yasamadilar). Bu arada ben hamileyim, yani adam dikkat edecegine daha cok sacma sapan sebeplerden kizabiliyor bana.

Bugun o isten gelmeden ben evden gitmek istiyorum, kalacak kimsem yok bu sehirde ama bi otelde kalirim (durumum musait), onada mesaj atip biraz onu gormemeye ihtiyacim oldugunu soylemek istyorum bir iki gun. Sizde abartmismi olurum ?
Bence yanlis olur. Otelde kalmaya maddi acidan durumun varsa bunu ailenin yanina giderek kullanabilirsin. Hem kafani dinlemis olursun hem de aileni görmek için izin almaman gerektigini anlamis olur.

ya karakterimde rest cekmek yok, yani ben ne yapsam rest cekemiyorum. Ustelik ev onun evi onu kendi evinden kovamam .... ama dayanamiyorum aile karsi bu tavirlarina, kac kez anlatmaya calistim anlamiyor, kabul etmiyor

ortak yaşanılan ev ikinizindir. kendini ev onun evi diye eziklersen o da öyle düşünür. evli kaldığınız süre boyunca ev ikinizin.

Belli olmaz, blöfünüzü anlar da derse?
Bence tepkinizi gösterin ama bunun için illa evden gitmeniz gerekmiyor, aynı evin içinde uzaklaşarak da gösterebilirsiniz.

ayni evin icinde uzaklasinca bu sefer yine kiziyor, bagiriyor ben surat yapiyorum diye bu sefer bende bagiriyorum felan. Kendime degilde bebegimin artik tartismalara sahit olmasindan biktim. Hamileligimin basindan belli bu boyle ... bi kac gun arada iyi olsakta geneli boyle gecti hep ... gerginlikler, kavgalar, sinir krizleri felan

maddi durumdan belki böyle yapıyordur biraz sakin ol sende hamilesin hormonlar tavandır :) bak sabah öpüp gitmiş uzatma bence her şerde bi hayır vardır

oper tabi, kendine ses cikarmadim (sirf ben sinirlenince bebegimde gerilmesin diye gecen seferler oldugu gibi) ama gece boyu yatamadim, agladim. Oda bunu biliyor, agladigimi gordu, sabah vicdanini rahatlatmak icin opmustur ...

maddi acidan cok ben ailem soz konusu oldugunda boyle yapar kendisi ... ben kendi ailesine tahamul ettikce azdi sanirim :(

Bence yanlis olur. Otelde kalmaya maddi acidan durumun varsa bunu ailenin yanina giderek kullanabilirsin. Hem kafani dinlemis olursun hem de aileni görmek için izin almaman gerektigini anlamis olur.

evet, normalde izin bile almamam gerekiyor ama su kibarligim (yada salakligim) yerin dibine batsin .. vazgecemiyorum su huyumdan

oper tabi, kendine ses cikarmadim (sirf ben sinirlenince bebegimde gerilmesin diye gecen seferler oldugu gibi) ama gece boyu yatamadim, agladim. Oda bunu biliyor, agladigimi gordu, sabah vicdanini rahatlatmak icin opmustur ...

maddi acidan cok ben ailem soz konusu oldugunda boyle yapar kendisi ... ben kendi ailesine tahamul ettikce azdi sanirim :KK43:
eşinin ailesi ile aran nasıl peki ?

eşinin ailesi ile aran nasıl peki ?

beni cok begenmezler, herseyime bi bahane bulurlar. Ben herseferinde altan alirim, ses cikarmam buyuklerim diye. Mesela hamileyim ama gel gorki kimsenin umrunda degil sanki baskasinin torununu tasiyorum. Esimde birsey demez, onceleri soyluyordum esime kirildigimda onlara, bna hemen onlari savunurdu o yuzden artik hicbirsey demiyorum ailesi hakkinda

canısı maddi durumunuz yok, bilet için ama otelde kalmaya durumun müsait anlayamadım.

ya maddi acidan durumumuz yok degilde biriktirmeye calisiyoruz, tatil felan yaptik baya bi gitti para o yuzden dikkat ediyoruz diyelim, ama bi otele gidecek kadar kendi param var onu demek istedim (kusura bakmayin, kendimi biraz kotu ifade ediyorum sanirim)

bence pek olgunca bir davranış olmaz bu. gitmeyin derim.
otelde kalacak paranız varsa ailenizin yanına neden gidemeyesiniz? bence ailenizin yanına gidin daha mantıklı olur.
ve zannediyorum ki bir kere hayır denmesine rağmen siz tekrar aynı teklifle ona gelince sinirlenmiş eşiniz.
madem siz gidemiyorsunuz aileniz size gelsin bayramda o zaman.

yani bu kadarcık bi kavgadan gidip otelde kalınmaz diye düşünüyorum, hem belki de samimiydi adam, süpriz yapacaktı süprizi bozulunca kızmış olabilir, normal değil tabii ama bunun için de otele gidilmez bence

yani bu kadarcık bi kavgadan gidip otelde kalınmaz diye düşünüyorum, hem belki de samimiydi adam, süpriz yapacaktı süprizi bozulunca kızmış olabilir, normal değil tabii ama bunun için de otele gidilmez bence

sanirim otel fikri iyi degildi ama aksam suratini gorecegimi dusundukce sinir olyorum.

Kocami tanidigim kadariyla sanmiyorum, surprizden cok o ailemin yanina gitme istegime sinirlenmistir.

bence pek olgunca bir davranış olmaz bu. gitmeyin derim.
otelde kalacak paranız varsa ailenizin yanına neden gidemeyesiniz? bence ailenizin yanına gidin daha mantıklı olur.
ve zannediyorum ki bir kere hayır denmesine rağmen siz tekrar aynı teklifle ona gelince sinirlenmiş eşiniz.
madem siz gidemiyorsunuz aileniz size gelsin bayramda o zaman.

ya sormayin, aileme gelin bile diyemiyorum cunki deli gibi onlara baska bahane uydurdum. Maddi acidan gelemiyoruz diyemedim, bi is cikti gelmemiz zor dedim (mantikli bi is ama burda soylemek istemiyorum ozele giriyor).

Ailemin yanina gidip, uzun sure gelmeyesim geliyor. Sanirim hamileligimden dolayi birazda fazla duygusalim.

Bence hoş bir hareket olmaz. Kadın yada erkek evi terkediyorsa bu bir ayaklarının hep dışarıda olduğunu gösterir.

Back