Esimden uzak durmak icin bir kac gün otelde kalmak, sizce dogru kararmi ?

evet ya sanirim abarttim otel konusunda .. ya illa ailemin yaninda gecirmek istiyorum demedim ben bayramdan bi kac hafta sonra gitmek istedigimi soyledim onuda gidicem illa demedim sadece ne dusunuyosun diye sordum ... ben abarttim ama oda az abartmadi

Cok haklisin, onada kapi acmis olurum otelde kalmasi icin. Yaziyi yazdigimda sabah ogrenmek istedigim buydu, hakliyken haksiz durumuna dusmemek icin sormustum iyikide sormusum, tesekkurler yorumunuz icin :)

supermis hakketen:)

Insallah ya, ben onun ailesinin ufak defek bana karsi olmayan hareketlerini bosver herturlu hareketlerini altan aliyorum, buyukler diyorum istiyorumki oda ona karsi olmayan siradan seylere takilmasin. Ama o herseye takiliyo, laf ediyo ve ailemin soz konusu gectiginde surat ifadesi degisiyo. Aslinda onlarin yanina gidip gitmemek degil beni en cok inciten bu.

Anlıyorum bazı erkekler nedense böyle oluyor eşinin ailesi hiçbir sıkıntı yaratmamasına rağmen onlara soğuk oluyorlar nedense, ne zamandır evlisiniz?

Sanki gidicem diye tutturdum demişsin ama evet tutturmuşsun her fırsatta onu söylemek veya istemek tutturmaktır...

Otelde kalma meselesi de mantıklı değil dediğin gibi fazla abartmış olursun...

Ev terkedilmez. Birgün evimden gidersem, boşanacağım için giderim. Eşim kavga ettık dıye basıp gıtse evliliğimizin pek uzun ömürlü olmadığını düşünürdüm. Bir kere gittin aklınca ders verdin her canını sıkan konuda gıtmeye kalkarsan sonunda eşinde seni başından atar naparsan yap diye. "Bensiz dayanamaz" diye birşey yok. Sen bulunmaz hint kumaşı değilsin, karşındaki değer verıyor diye şımarıp bunu sonsuz tahammül olarak algılarsan çok büyük yanılırsın.

Katili
Katılıyorum.

ama tahamul edemiyorum bu hareketlerine. Ailemle ne alip veremedigi var anlamiyorum. Restimi cekip ben gidicem ailemin yaninada diyemiyorum.
Otele gitme resti yerine aileme gideceğim resti daha doğru olur. Sizi daha mantıklı ve güçlü yapar ailenizle görüşme kararınız her seferinde sorun olacağına bir kez kriz olsun,ilişkide korkan taraf kaybeder

Sorunlar karşısında ağlayan kadın,erkek tarafından hırpalanmaya mahkum kadındır. Ayrıca bebeğiniz strese daha çok tepki verir,karşılık veremeyip bütün ğece ağlamanız ve uykusuzluk yoğun stres ortamı hazırlamış bebeğinize.. ailenizin yanına ğidip biraz sakinleşmeniz iyi ğelecektir.

Bu kadarcik bisey icin evden gidilmezki herkesin her ani birbirine uymaz.belki ters bi zamanda konuyu acmissindir.simdi evden gidip hemde otelde kalirsan cok abartmis olursun bence.

Hm olmuş da aslında baya, neyse inşaAllah eşinizin ailenize olan tavrı daha da güzelleşir gerçi adam sürpriz yapacakmış aslında gitme işinizi de ayarlamış meğersem bence çok üzülmeyin olur öyle tatsızlıklar hamile olduğunuz için daha duygusal olabilirsiniz

Insallah guzellesir, bu beni cok uzuyo ve anlatamiyorum ona bi turlu. Surpriz konusuda bence uste cikmak icindi (kizma sebebi gerekti ona).

Sonuc olarak gitmedim evden, biraz daha sakin kafayla dusununce abartmis olacagimi ve bana yakismicagini dusundum.

Bu kadarcik bisey icin evden gidilmezki herkesin her ani birbirine uymaz.belki ters bi zamanda konuyu acmissindir.simdi evden gidip hemde otelde kalirsan cok abartmis olursun bence.

Ya aslinda bu kadarcik degil, bi suru sey var yasanmis ama burda yazmak bile beni beyin olarak yoruyor. Sonuc olarak gitmedim zaten. Asiri tepki vermem gerektiginde vermedim gecmiste simdi boyle bisey icin gidersem suclu, abartmis olacaktim.

ya aglama konusunda tutamiyorum kendimi malesef. Karsisinda hungur hungur aglamiyorum, goz yasimi bile gostermiyorum ona ama biliyor iste agladigimi (tabiki sinirden agladigimi).

Bebegim icinde haklisiniz. Ya sanirim tepki vermekten yoruldum ona kac senedir. Tek bisey ogrenemedim hala oda resti cekip kendi istedigimi yapmak ...

sinirlerin yatışsın otur konuş ailemle ilgili sorunun ne gibi
bir yere giderek sorun çözülmez sadece konu uzar gider

Aileme gitmek için eşime rica minnette bulunmam yapmak istediğim her neyse yaparım. Yapım bu ama ben bile otel olayını yapmam. Aile yerine otele gitmek çok saçma ve anlamsız benzer birşeyi eşim yapsa otelde kalsa ipleri koparırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…