Esimden uzak durmak icin bir kac gün otelde kalmak, sizce dogru kararmi ?

Bende arkadaşlara katılıyorum evi terk edip otele gitmen hoş olmaz. Bu konuyu birlikte konuşarak çözün. Bende hamileyim bizimkilerde uzak şehirdeler aynı senin gibi onların yanına gitmeyi çok istiyorum o yüzden anlıyorum seni. Senin otele gitmen bu sorunu daha da büyütür evliliğiniz çıkmaza girsin istemiyorsan yapma. Evde bi şekilde anlat anlıcak yani anlamak zorunda. Birde tek başına uzak şehirdeki ailenin yanına gitmek bana mantıklı gelmiyor yani ben sevmiyorum öyle mümkün olduğunca birlikte hareket etmek en iyisi.

ben gittim benimkide komedi tadında:))
benim çocukta var kızım var 7 yas onuda aldım gittim beni eşim kızdırmıstı sinirlendim
ohh lüx bir otele gittik eve yapyakın hiç bişey demeden cebide kapattım
sırt cantasına pijamalar falan aldık
mayoda aldık
havuzda keyifler aksam yemekelri aksam actım teli aramıs aramıs ulasamamıs
benim amacımda merak ettirmek küsmek gelmiyom diye rest cekmek güya
sonra kızım dayanamadı pek yufka yürekli aradık cagırdık sabah
ailecek kahvaltı yaptık havuzda yüzdük güzel bir gün gecirdik
aksam küstük sabah barıstık komedi tadında bişey oldu
cok eglendik ama

Süpermiş

Maddi açıdan bilete para verip vermemeyi düşünürken nezih bir otele 3 gün için en az 300 lira vereceksiniz.

Diğer taraftan da davranış olarak yanlış bir şey..
Kırmadan dökmeden uzaklaşmadan çözmeye ne dersiniz?
Bazen biz kadınlar kasıt var gibi düşünüyoruz.
Halbuki olmuyor.

Otele gitmek cookk yanlis bir hamle olur bence. Yani resti cekip ailenizin yanina gitmeniz onun yaninda daha masum kalir. Ayrica arkadaslara katiliyorum ailenizin yanina gidecek maddiyat yokken otele para vermek sacma. Esiniz sizi opmus gitmis yani bir adim atmis. Gelince siz de onu öpün ve iyi bir aninda ailenizi cok ozlediginizi ve gitmek istediginizi soyleyin. Yani zaten o da plan yapmis gitmeniz icin bence reddetmez siz de agiz tadiyla annenize gitmis olursunhz.

Ailenize fazla düşkünseniz bu eşinize itici gelebilir. Bazen insan elinde olmadan sinir oluyor.

Son düzenleme:
Otelde 3 gün kalsan 300 400 verceksn yeme içme hariç . Maddi skntnz var ama otele gidebiliyosun otel yerine ailene git. Ama bence sen yanlız kalıp küçük çaplı bi tatil yapmak istysn gibi sanki

Abartmis olursun bence sorununuz iyice buyur ama bisey sorucam maddi acidan dikkat etmeniz gerekiyir diye aile yanina gidemeyip tatile nasil gidiceksiniz???

Eşiniz zor durumda maddiyat skntili bayramı illa ailemin yanında geçirmek istiyorum diye sürekli söylemen , onunda çalışmak zorunda olması belliki seni yalnız bırakmak göndermek istemiyor yada kendisi yalnız kalmak istemiyor . Aileme karşı hep böyle demişsin , kıskanıyor olabilir ailene bağlılığını belki sen farkedemiyorsun çok belli ediyorsun . Erkekler için evlendikten sonra aileci düşkünlük durumu ne kadar iticiyse kadınlar içinde öyle . Otele gidip birkaç gün ayrı kalacak kadar hiçbirşey göremedim ben ortada ne kadar abartmissin ..

Böyle birşey yapmayın.bence bunu hakedecek birşey yapmamış eşiniz.gelince konuşmayı deneyin.aranızda büyük bir uçurum açabilir yaptığınız.sonra kapatamazsınız.

gidecek akrabanız olsa bile bence çok saçma olur birilerinin yanına gitmek. sonuçta adam canınıza kast etmemiş sadece tartışmışsınız, her tartışmada evden kaçmak bence hiç akıllıca değil

gidecek akrabanız olsa bile bence çok saçma olur birilerinin yanına gitmek. sonuçta adam canınıza kast etmemiş sadece tartışmışsınız, her tartışmada evden kaçmak bence hiç akıllıca değil
Vala iyi cesaret bizde tartışmalardan sonra eve gelmemek yada evden gitmek boşanma sebebi , ne kadar kavga edilirse edilsin sevgiliyken bile söz vermiştik kus bile olsak yatağa ayrı girmicez diye evliliktede böyle olmalı yoksa o biyere gitsin sen biyere ne anlamı kalıyor ..

büyük nedenler olmadığı sürece ben de bu şekilde düşünüyorum. ayrıca tanıdıklar da eşiyle eften püften bir sebepten dolayı problem yaşayan birinin nazını çekmek zorunda değiller diye düşünüyorum

Abartmayın ya. Sıradan bir tartışmayı büyütüp elimize ne geçireceksiniz. Hem otobüs biletine verecek para Yok diyip otelde kalma neyin kafası. Adama aldırın bileti ben ailemin yanında geçirmek istiyorum diyin bağlayın işi.

Böyle şeyler dizilerdeki filmlerde olur aman deyim sen Msj atıp ötele filan gidip kalmaya kalkma mesele daha çok büyür tamam tartışmışsınız olmuş bitmiş hamilesin de gitme

Eşin de zamanla ailene ısınır inşallah

Nedense her bayram yasanan krizler maalesef .Ama otelde kalmayin eger bir sey söyleyecek olursa hakliyken haksiz duruma dusersiniz.Sen bu davranışı yaparak onun da cani sıkılınca otelde kalmasına musade etmis oluyorsun bence otur evinde küseceksen yine küs ama abartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…