- 15 Aralık 2016
- 251
- 317
- 18
Süpermişben gittim benimkide komedi tadında:))
benim çocukta var kızım var 7 yas onuda aldım gittim beni eşim kızdırmıstı sinirlendim
ohh lüx bir otele gittik eve yapyakın hiç bişey demeden cebide kapattım
sırt cantasına pijamalar falan aldık
mayoda aldık
havuzda keyifler aksam yemekelri aksam actım teli aramıs aramıs ulasamamıs
benim amacımda merak ettirmek küsmek gelmiyom diye rest cekmek güya
sonra kızım dayanamadı pek yufka yürekli aradık cagırdık sabah
ailecek kahvaltı yaptık havuzda yüzdük güzel bir gün gecirdik
aksam küstük sabah barıstık komedi tadında bişey oldu
cok eglendik ama
yaaa bizim küsmelerimz eşimle böyle ben cok yufka yürekliyim oda uzatmaz böyle yasayıp gidiyorz bakalım:))Süpermiş
Abartmis olursun bence sorununuz iyice buyur ama bisey sorucam maddi acidan dikkat etmeniz gerekiyir diye aile yanina gidemeyip tatile nasil gidiceksiniz???Arkadaslar,
dun esimle cok sacma bi sebepden dolayi tartistik. Aslinda o bana kizdi ve ben sesimi cikarmadim.
Mesele su : ben bayramda ailemin yanina gitmek istiyordum esimle birlikte (bi kac saat uzakta oturuyorlar) ama maddi acidan biraz dikkat etmemiz gerektigi icin esim olmaz dedi bende anliyorum dedim oyle kapandi konu. Dun konusurken dedimki senin calisacagin hafta sonu (normalde hafta sonu calismaz) bende ailemin yanina gitsem nasil olur dedim, bana tepkisi direk surat asmak oldu. Bende noldu neden surat asiyosun, sadece sordum dedim, bana kizdi biraz sabir edemiyosun demi diye. Hayir sadece sordum, normal bir sekilde soyleyebilirsin ustelik yanliz gidicem o yuzden daha uygun olur diye dusundum dedim ama bu kizmaya devam etti sert bi sesle. Dedi biraz sabir etsen ben sana surpriz yapicaktim biletini alicaktim felan, ama nasil kiziyo bu bana sanki ben tutturmussum gidicem diye. Bende kizdim yapma surpriz felan istemiyorum dedim. Oyle kapandi konu ve yatana kadar hic konusmadik. Sabah beni optu ise giderken hic gozlerimi acmadim bilerek.
Sorun suki bu adam ailem soz konusu oldugunda hep bi krizlere giriyor. Ailemin yaninda felan olsak hep birseylere kiziyor felan. Gozle gorunur bir saygisizligi yok ama belliki tahamul edemiyor aileme. Daha oncede karismisti ailemin yanina gitmeme (ailemle bi sorun yasamadilar). Bu arada ben hamileyim, yani adam dikkat edecegine daha cok sacma sapan sebeplerden kizabiliyor bana.
Bugun o isten gelmeden ben evden gitmek istiyorum, kalacak kimsem yok bu sehirde ama bi otelde kalirim (durumum musait), onada mesaj atip biraz onu gormemeye ihtiyacim oldugunu soylemek istyorum bir iki gun. Sizde abartmismi olurum ?
Vala iyi cesaret bizde tartışmalardan sonra eve gelmemek yada evden gitmek boşanma sebebi , ne kadar kavga edilirse edilsin sevgiliyken bile söz vermiştik kus bile olsak yatağa ayrı girmicez diye evliliktede böyle olmalı yoksa o biyere gitsin sen biyere ne anlamı kalıyor ..gidecek akrabanız olsa bile bence çok saçma olur birilerinin yanına gitmek. sonuçta adam canınıza kast etmemiş sadece tartışmışsınız, her tartışmada evden kaçmak bence hiç akıllıca değil
büyük nedenler olmadığı sürece ben de bu şekilde düşünüyorum. ayrıca tanıdıklar da eşiyle eften püften bir sebepten dolayı problem yaşayan birinin nazını çekmek zorunda değiller diye düşünüyorumVala iyi cesaret bizde tartışmalardan sonra eve gelmemek yada evden gitmek boşanma sebebi , ne kadar kavga edilirse edilsin sevgiliyken bile söz vermiştik kus bile olsak yatağa ayrı girmicez diye evliliktede böyle olmalı yoksa o biyere gitsin sen biyere ne anlamı kalıyor ..
Arkadaslar,
dun esimle cok sacma bi sebepden dolayi tartistik. Aslinda o bana kizdi ve ben sesimi cikarmadim.
Mesele su : ben bayramda ailemin yanina gitmek istiyordum esimle birlikte (bi kac saat uzakta oturuyorlar) ama maddi acidan biraz dikkat etmemiz gerektigi icin esim olmaz dedi bende anliyorum dedim oyle kapandi konu. Dun konusurken dedimki senin calisacagin hafta sonu (normalde hafta sonu calismaz) bende ailemin yanina gitsem nasil olur dedim, bana tepkisi direk surat asmak oldu. Bende noldu neden surat asiyosun, sadece sordum dedim, bana kizdi biraz sabir edemiyosun demi diye. Hayir sadece sordum, normal bir sekilde soyleyebilirsin ustelik yanliz gidicem o yuzden daha uygun olur diye dusundum dedim ama bu kizmaya devam etti sert bi sesle. Dedi biraz sabir etsen ben sana surpriz yapicaktim biletini alicaktim felan, ama nasil kiziyo bu bana sanki ben tutturmussum gidicem diye. Bende kizdim yapma surpriz felan istemiyorum dedim. Oyle kapandi konu ve yatana kadar hic konusmadik. Sabah beni optu ise giderken hic gozlerimi acmadim bilerek.
Sorun suki bu adam ailem soz konusu oldugunda hep bi krizlere giriyor. Ailemin yaninda felan olsak hep birseylere kiziyor felan. Gozle gorunur bir saygisizligi yok ama belliki tahamul edemiyor aileme. Daha oncede karismisti ailemin yanina gitmeme (ailemle bi sorun yasamadilar). Bu arada ben hamileyim, yani adam dikkat edecegine daha cok sacma sapan sebeplerden kizabiliyor bana.
Bugun o isten gelmeden ben evden gitmek istiyorum, kalacak kimsem yok bu sehirde ama bi otelde kalirim (durumum musait), onada mesaj atip biraz onu gormemeye ihtiyacim oldugunu soylemek istyorum bir iki gun. Sizde abartmismi olurum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?