Mesaj atacaksınız, 1,2 gün görmek istemiyorum seni diye otelde kalacaksınız.
Sonra ne olacak, peki kal keyfin bilir derse?
Birkaç gün takılıp eve geri mi döneceksinizi?
Ailenize gitme resti çekemiyorsanız bu nasıl olacak?
Arkadaslar,
dun esimle cok sacma bi sebepden dolayi tartistik. Aslinda o bana kizdi ve ben sesimi cikarmadim.
Mesele su : ben bayramda ailemin yanina gitmek istiyordum esimle birlikte (bi kac saat uzakta oturuyorlar) ama maddi acidan biraz dikkat etmemiz gerektigi icin esim olmaz dedi bende anliyorum dedim oyle kapandi konu. Dun konusurken dedimki senin calisacagin hafta sonu (normalde hafta sonu calismaz) bende ailemin yanina gitsem nasil olur dedim, bana tepkisi direk surat asmak oldu. Bende noldu neden surat asiyosun, sadece sordum dedim, bana kizdi biraz sabir edemiyosun demi diye. Hayir sadece sordum, normal bir sekilde soyleyebilirsin ustelik yanliz gidicem o yuzden daha uygun olur diye dusundum dedim ama bu kizmaya devam etti sert bi sesle. Dedi biraz sabir etsen ben sana surpriz yapicaktim biletini alicaktim felan, ama nasil kiziyo bu bana sanki ben tutturmussum gidicem diye. Bende kizdim yapma surpriz felan istemiyorum dedim. Oyle kapandi konu ve yatana kadar hic konusmadik. Sabah beni optu ise giderken hic gozlerimi acmadim bilerek.
Sorun suki bu adam ailem soz konusu oldugunda hep bi krizlere giriyor. Ailemin yaninda felan olsak hep birseylere kiziyor felan. Gozle gorunur bir saygisizligi yok ama belliki tahamul edemiyor aileme. Daha oncede karismisti ailemin yanina gitmeme (ailemle bi sorun yasamadilar). Bu arada ben hamileyim, yani adam dikkat edecegine daha cok sacma sapan sebeplerden kizabiliyor bana.
Bugun o isten gelmeden ben evden gitmek istiyorum, kalacak kimsem yok bu sehirde ama bi otelde kalirim (durumum musait), onada mesaj atip biraz onu gormemeye ihtiyacim oldugunu soylemek istyorum bir iki gun. Sizde abartmismi olurum ?
kesinlikle abarmış olursun. oturup düzgünce konuşulup konuşulabilecek mevzuları böyle büyütmeyin.
ayrıca oldu ki çok büyük kavgalar oldu evden gitmesi gereken biri olursa o da erkek olur. sen niye güvenli evinden çıkasın ki hamile halinle??
Belli olmaz, blöfünüzü anlar da derse?Dayanamaz o, kal felan diyemez ... sadece anlasin istiyorum onun bu davranislarinin beni ondan uzaklastirdigini
Bence yanlis olur. Otelde kalmaya maddi acidan durumun varsa bunu ailenin yanina giderek kullanabilirsin. Hem kafani dinlemis olursun hem de aileni görmek için izin almaman gerektigini anlamis olur.Arkadaslar,
dun esimle cok sacma bi sebepden dolayi tartistik. Aslinda o bana kizdi ve ben sesimi cikarmadim.
Mesele su : ben bayramda ailemin yanina gitmek istiyordum esimle birlikte (bi kac saat uzakta oturuyorlar) ama maddi acidan biraz dikkat etmemiz gerektigi icin esim olmaz dedi bende anliyorum dedim oyle kapandi konu. Dun konusurken dedimki senin calisacagin hafta sonu (normalde hafta sonu calismaz) bende ailemin yanina gitsem nasil olur dedim, bana tepkisi direk surat asmak oldu. Bende noldu neden surat asiyosun, sadece sordum dedim, bana kizdi biraz sabir edemiyosun demi diye. Hayir sadece sordum, normal bir sekilde soyleyebilirsin ustelik yanliz gidicem o yuzden daha uygun olur diye dusundum dedim ama bu kizmaya devam etti sert bi sesle. Dedi biraz sabir etsen ben sana surpriz yapicaktim biletini alicaktim felan, ama nasil kiziyo bu bana sanki ben tutturmussum gidicem diye. Bende kizdim yapma surpriz felan istemiyorum dedim. Oyle kapandi konu ve yatana kadar hic konusmadik. Sabah beni optu ise giderken hic gozlerimi acmadim bilerek.
Sorun suki bu adam ailem soz konusu oldugunda hep bi krizlere giriyor. Ailemin yaninda felan olsak hep birseylere kiziyor felan. Gozle gorunur bir saygisizligi yok ama belliki tahamul edemiyor aileme. Daha oncede karismisti ailemin yanina gitmeme (ailemle bi sorun yasamadilar). Bu arada ben hamileyim, yani adam dikkat edecegine daha cok sacma sapan sebeplerden kizabiliyor bana.
Bugun o isten gelmeden ben evden gitmek istiyorum, kalacak kimsem yok bu sehirde ama bi otelde kalirim (durumum musait), onada mesaj atip biraz onu gormemeye ihtiyacim oldugunu soylemek istyorum bir iki gun. Sizde abartmismi olurum ?
ya karakterimde rest cekmek yok, yani ben ne yapsam rest cekemiyorum. Ustelik ev onun evi onu kendi evinden kovamam .... ama dayanamiyorum aile karsi bu tavirlarina, kac kez anlatmaya calistim anlamiyor, kabul etmiyor
Belli olmaz, blöfünüzü anlar da derse?
Bence tepkinizi gösterin ama bunun için illa evden gitmeniz gerekmiyor, aynı evin içinde uzaklaşarak da gösterebilirsiniz.
maddi durumdan belki böyle yapıyordur biraz sakin ol sende hamilesin hormonlar tavandır :) bak sabah öpüp gitmiş uzatma bence her şerde bi hayır vardır
Bence yanlis olur. Otelde kalmaya maddi acidan durumun varsa bunu ailenin yanina giderek kullanabilirsin. Hem kafani dinlemis olursun hem de aileni görmek için izin almaman gerektigini anlamis olur.
eşinin ailesi ile aran nasıl peki ?oper tabi, kendine ses cikarmadim (sirf ben sinirlenince bebegimde gerilmesin diye gecen seferler oldugu gibi) ama gece boyu yatamadim, agladim. Oda bunu biliyor, agladigimi gordu, sabah vicdanini rahatlatmak icin opmustur ...
maddi acidan cok ben ailem soz konusu oldugunda boyle yapar kendisi ... ben kendi ailesine tahamul ettikce azdi sanirim
eşinin ailesi ile aran nasıl peki ?
canısı maddi durumunuz yok, bilet için ama otelde kalmaya durumun müsait anlayamadım.
yani bu kadarcık bi kavgadan gidip otelde kalınmaz diye düşünüyorum, hem belki de samimiydi adam, süpriz yapacaktı süprizi bozulunca kızmış olabilir, normal değil tabii ama bunun için de otele gidilmez bence
bence pek olgunca bir davranış olmaz bu. gitmeyin derim.
otelde kalacak paranız varsa ailenizin yanına neden gidemeyesiniz? bence ailenizin yanına gidin daha mantıklı olur.
ve zannediyorum ki bir kere hayır denmesine rağmen siz tekrar aynı teklifle ona gelince sinirlenmiş eşiniz.
madem siz gidemiyorsunuz aileniz size gelsin bayramda o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?