Eşimden soğudum

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
merhaba kızlar,6 aylık evliyim eşimde ben de çalışıyoruz,evliliğimizin ilk dönemlerinde eşimin ailesi yüzünden çok sorunlar yaşadık eşim beni ezmedi ama müdafa da etmedi bu durum beni biraz yaraladı ,şimdi bize sıkıntı veren akrabalarının evine gitmiyor ya herkes beni suçlu gösteriyor oğlumuzu ayırdı falan diye eşimi de dolduruyorlar eminim
şimdi şükür ailevi problemler azaldı ben de biraz arsız oldum gerçi ama eşim bana cinsellik hariç yaklaşmamaya başladı,hep bilg.da oyun oynuyor,tek başına film izliyor,öğlen arası eve gidiyorum sofra hazırlıyorum oyun bitsin gelicem diyor,önce tatlılıkla konuştum hep seni özlüyorum falan dedim 1 gün düzeliyor tekrar aynı,işten eve geç geliyor arayıp haber vermiyor
geçen gün mutfakta bilerek tepsileri düşürdüm o sese bile gelmesdi ben de bağırdım kızdım senden bıktım soğudum falan dedim,o da seni seviyorum ama beni istemiyorsan seni tutamam dedi,sonra uykuya dalınca ben teyzemlere gittim eniştem eşimi çağırdı bizi barıştırdı gece hep konuştu herşey güzel olacak falan dedi
belki bunlar size basit gelecek ama ben evliliğimde sevgi bekliyorum,şimdi göstermeye çalışıyor ama ben soğudum ne yapsam sizce,biraz kendimi geri mi çeksem o çabaladığı için eskisi gibi mi olsam

Son düzenleme:

canım neden o uyuduktan sonra teyzenlere gittin ki, ne düşündün bunu yaparken,
bence çok yanlış yapmışsın, daha 6 aylık evlilikte her kavganızda evden gidersen ne olur bunun sonu
erkekler kadınlar gibi, hep dipdibe bişeyler yapmayı sevmiyorlar akşamları
sadece sana özel bi durum olduğunu düşünme
sen organize et bişeyleri, yürüyüşe çıkmak, alışverişe gitmek, arkadaşlara gitmek vs...

Son düzenleme:
Bence bosanmalisin canim. Kocanin ruh sagligi icin bu gerekli :))

ama ya oyun oynuyor yada annesine gidiyoruz
bana seni tutamam demişti ya onun için gittim teyzemlere

seni tutamam lafı sinir bozucu,sıkıntıya gelemiyo galiba, ailesiyle olan problemlerde nötr kalması da bundan, bana dokunmayında naparsanız yapın der gibi, ama evden gitme bi daha, gidersende geri dönme

ama ya oyun oynuyor yada annesine gidiyoruz
bana seni tutamam demişti ya onun için gittim teyzemlere

valla canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden sana abla tavsiyesi, şiddet falan görmüyosan evinden çekip gitme, daha çok yenisiniz düşünememiş olabilirsin
sen emrivaki yap yürüyüş için, alışveriş için, bişey almak değil maksat, insan vitrin bakarken elele gezer sohbet eder, bi yere oturur bi çay içer, bunlar bile basit ama çok güzel
ne oynuyor bu kadar ya, ne oyunuymuş o

Son düzenleme:
haklısın cnm... 6 aylık evlilik de ilgi beklemen, beraber zaman geçirmeyi istemen, bilgisayar oyunları yerine seninle oturup konuşmasını tercih etmen çok normal...
eşinin seni tutmam demesi de olaya tuz biber olmuş... haklısın demesi gerekirken, sen bilirsin demesi çok düşüncesizce...
daha yeni evlisiniz... ona haftada bir veya iki gün bilgisayarda zaman geçirmesi için izin ver.. diğer günlerde beraber bişeyler yapın... evliliğinizi canlı tutmak için, beraber zaman geçirmeniz gerekir... fikir ondan değil de senden çıksın.. bu hiç önemli değil.. önemli olan baş başa oluşunuz... zamanla düzeleceğine inanıyorum....
haa bi de en ufak bi tartışma da, sizi üzen bi sözde hemen araya aileleri sokmayın.. kendi içinizde halletmeye çalışın... o an ki kırgınlıkla, sinirle teyzene gitmişsin... aynı evin içerisinde de pek ala tepkini koyabilirdin...

Sen esinin yaptiklarini unutursunda, haber verdigin akrabalarin asla unutmaz. Ne olursa olsun, cok kötü seyler olmadigi sürece hersey sizin dört duvar arasinda kalmali.
Ilgi ve alaka beklemen cok normal, ama tam olarak ne istiyorsan onu söyle.
Tepsileri yere firlatacagina, esine "Bulasik makinasini sen bosalt, ben masayi toplarken" gibi emrivaki yapman daha mantikli bence. Ne istiyorsan tam olarak onu söyle.
"Simdi sen ozaman bir saat oyun oyna, ondan sonra beraber film bakalim" de, veya baktin zamaninda eve gelmiyor, hemen telefon ac "Cok merak ettim, nerde kaldin, niye haber vermiyorsun?" diye.
Belkide o senden bekliyordur ilgi ve alaka, her erkek baskadir, bazileri bu tür seylerden sIkIlIr bazileri tam tersine ister.
Madem ailelerden dolayi sIkIntI yasadiniz, simdi ailelerden uzakken ona nekadar iyi anlasdiginizi basbasayken göstermen gerekiyor. Disarda gezin, beraber oturun cafelerde vs bir iki kahve bile icseniz sadece yeter, amac beraber birseyler yapmak.

Birde fazlada bunaltmamak gerekiyor erkekleri. Ben sahsen esim eve geldiginde ona bir yarim saat hic seslenmem, eskiden hep hemen anlatmak isterdim gün boyu neler oldu bitti, adaminda kafasi siserdi dinlemezdi bile tartisirdik. Bir psikoloji dergisinde okumustum bu tavsiyeyi ve cok ise yaradi.
Ha birde sarilmak cok iyiymis. Esine cok sarilacakmisin, birbirinize sevginizi saglamlastirirmis. Kapidan girdiginde mesela hosgeldin diyip kocugunu cikartirdiktan sonra saril, evde arada sira git saril vs. Mutlaka bir cözüm yolu bulursun sen, ama yeterki ücüncü sahislari karistirma artik, onlarin faydalarindan cok zararlari olur.

şu erkeklerin bilgisayar oyunları gına getiriyo hakkaten.ben 4 yıllık evliyim,bu soruna bi çözüm bulamadım hala.kızdım yok,küstüm yok,kavga çıkardım yok...çok ağladığımı bilirim.bu sefer de salak salak bilgisayarı da mı kıskanıyosun diyo:)bıraktım artık.bende laptop u alıyorum.yatıcağı zaman geliyo yanıma.bende kafamı bile kaldırmıyorum.gelip oturuyo,sonra kalkıp gidiyo yatmaya.kendi silahıyla vuruyorumarada isterse o geliyo salona film izleyelim mi diye.biraz işim var.10 dk sonra geliyorum diyorum.yarım saat sonra gidiyorum.hoş değil tabiki ama napim kendi kendimi yemektense...

evliligin 6ci ayindasiniz tam birbirinizi tanima zamani fikirlerinizi ilgi alanlarinizi kesfetme zamani bu yuzden bazi huzursuzluklarin cikmasi cok normal.asagi yukari 1yil olunca rayina oturmaya baslar hersey. sana tavsiyem sabirli ol sevgini goster birde asla evini terk etme heleki akrabalarinin yanina asla gitme kimseye belirtmeyin sorunlarinizi.eger evde duramazsan o kavga ani cik 2 sokak adimla geri gel evine.umarim hersey yoluna girer ha bide evlilik çaba ister.

Son düzenleme:
daha yeni evlisiniz eşinden ilgi beklemen beraber zaman geçirmek istemen çok normal erkekler düz mantıktır sen ne istiyorsan açık açık söyle canım hatta plan yap yürüyüş sinema avm gezme gibi onu mecbur bırak.kavgayla inatlaşarak küserek değil güzellikle bunları yapmaya çalış ve son olarak ne olursa olsun evini bırakma sıkıntılarını hemen insanlarla paylaşma eşinle çözmeye çalış.umarım eşin seni anlar ayrıca eşin çaba gösteriyorsa soğudum deyip uzak durma sende ilişkinizi canlı tutmak için elinden geleni yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…