- Konu Sahibi drdepresyon
-
merhaba kızlar,6 aylık evliyim eşimde ben de çalışıyoruz,evliliğimizin ilk dönemlerinde eşimin ailesi yüzünden çok sorunlar yaşadık eşim beni ezmedi ama müdafa da etmedi bu durum beni biraz yaraladı ,şimdi bize sıkıntı veren akrabalarının evine gitmiyor ya herkes beni suçlu gösteriyor oğlumuzu ayırdı falan diye eşimi de dolduruyorlar eminim
şimdi şükür ailevi problemler azaldı ben de biraz arsız oldum gerçi ama eşim bana cinsellik hariç yaklaşmamaya başladı,hep bilg.da oyun oynuyor,tek başına film izliyor,öğlen arası eve gidiyorum sofra hazırlıyorum oyun bitsin gelicem diyor,önce tatlılıkla konuştum hep seni özlüyorum falan dedim 1 gün düzeliyor tekrar aynı,işten eve geç geliyor arayıp haber vermiyor
geçen gün mutfakta bilerek tepsileri düşürdüm o sese bile gelmesdi ben de bağırdım kızdım senden bıktım soğudum falan dedim,o da seni seviyorum ama beni istemiyorsan seni tutamam dedi,sonra uykuya dalınca ben teyzemlere gittim eniştem eşimi çağırdı bizi barıştırdı gece hep konuştu herşey güzel olacak falan dedi
belki bunlar size basit gelecek ama ben evliliğimde sevgi bekliyorum,şimdi göstermeye çalışıyor ama ben soğudum ne yapsam sizce,biraz kendimi geri mi çeksem o çabaladığı için eskisi gibi mi olsam
Bence bosanmalisin canim. Kocanin ruh sagligi icin bu gerekli :))
canım neden o uyuduktan sonra teyzenlere gittin ki, ne düşündün bunu yaparken,
bence çok yanlış yapmışsın, daha 6 aylık evlilikte her kavganızda evden gidersen ne olur bunun sonu
erkekler kadınlar gibi, hep dipdibe bişeyler yapmayı sevmiyorlar akşamları
sadece sana özel bi durum olduğunu düşünme
sen organize et bişeyleri, yürüyüşe çıkmak, alışverişe gitmek, arkadaşlara gitmek vs...
ama ya oyun oynuyor yada annesine gidiyoruz
bana seni tutamam demişti ya onun için gittim teyzemlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?