- 14 Temmuz 2021
- 404
- 85
- 33
- 26
Günaydın hanımlar nereden başlayacağımı bilmiyorum, ve lütfen beni elestirmeyin..1 buçuk yıllık evliyim eşimle severek evlenmistik ama çok sık görüşme fırsatım olmamıştı. Evlendikten sonra hiç bilmediğim Huylari çıktı ortaya evlilgiimizin ilk günlerinden bana git diyordu boşan diyordu. Ben kalkıp gidecekken de engel oluyordu. Bana son ses bağırırdi, üstüme üstüme yürürdu. Ben o zamanlar tartışmalarda tek uzak hissederdim sonra yine eskisi gibi severdim onu. Sonrasında hamile kaldım ve hamile iken de bana vurdu defalarca bıçak getirdi odaya kendimi yada seni öldururm diye. Her tartismada git dedi. En ufak şeyde küstü,. Ve ben onu defalarca uyardim bana böyle davranma sen bana böyle davrandikca sende soguyorum diye. Ama yine aynen devam etti. Hamilelikte doğumuma yakin onun p...o izlediğini yakaladim inkar etti. Hamilelikte herkes özel hisseder bAna 1 kez olsun özel olduğumu hissetmedim. Hamile iken bana 2 kez vurdu, Dogundan sonra lohusalikta bile doğru düzgün yanımda olmadı. Şu sıralar onu sevmeye çalışıyorum aramıza sıcaklık girsin diye bebegmizi için çabalıyorum ama olmuyor onu sevemiyorum ona bakınca bomboş hissediyorum. Dün bana söz vermişti akşam senle çıkacağız sal almaya diye sana ama babasına gitmişti üstelik bana sözu vardı, geldi eve sordum nedenböyle yaptın diye. Hiçbir şey demedi galiba o da benden sogumus artık. BoşanmaK istiyorum ama ne gidecek bi ailem var, gidersem bana tekrar dön Derler, ne bi mesleğim var ayakta durabilecegim. Üstelik psikobatin teki evladimi alır benden. Ne olur beni elestrm3yin hickimseye anlatamadim bunları ilk kez size anlatiyorum artık doldum.. Ne yapabilirim lütfen bana yardımcı olun. Bebegim 4 aylık. Yasadiklarim hayatıma çok yansıyor hiçbir şeyden zevk almamaya başladım. Ben hayat dolu biriydim. Bebeğim ilgiye ihtiyacı var o mutlu olsun diye guldurmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum mutlu değilim çok yoruldum..
Son düzenleme: