Merhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimden şiddet görüyorum
- Konu Sahibi Time01
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.310
- 1
- 64.648
- 548
- 17 Haziran 2019
- 1.138
- 5.521
- 158
Merhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun.
Yuh diyorum. Hem size hem kızınıza küfür ediyor ve şiddet de var. Daha ne olması gerekiyor boşanmak için? Aileniz arkanızda mı? Yapmanız gereken, hemen boşanmak ve bir iş bulduktan sonra çocuklarınıza bakmak. 8 yaşındaki çocuğunuz, sizi şiddette uğrarken gördüğü için bunu kafasında normalleştirip evlendiğinde kocası da ona hakaret edip, şiddet uygulasa bunu "olması gereken" bir evlilik olarak görebilir. Kendinizi yakmışsınız zaten bir de çocuğunuzun başını yakmayın derim.
Çocuğuna bile küfür eden babadan, baba olur mu? Baba değil, insan bile zor olur.
Konuyu yanlış yere açmışsınız. Mune yi etiketleyin, daha çok cevap gelir.
- 16 Aralık 2019
- 20.487
- 1
- 81.994
- 598
- 32
- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
O telefonu ona yutturmak lazım psikopat herifMerhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun.
Bu adamla o çocuklara yazık günah bi an önce kurtulmaya bak
Aileniz arkanızda değilse kadın sığınma evlerine gidin
Allah yardımcınız olsun
- 12 Haziran 2020
- 2.082
- 7.215
- 108
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.908
- 598
- 34
- 3 Şubat 2022
- 1.171
- 2.336
- 63
- 37
Oyun bağımlısı haline gelmiş bir erkek. Kendinin farkında olup da terapi almayı isteyebilecekse psikoterapi denenebilir. Oyun, telefon, bilgisayar, internet insanları hasta edecek derecede bağımlı yapıyor, evlilik ilişkilerini bozuyor.Merhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun.
İyileşmenin en temel prensibi kişinin hasta olduğunu (yardıma ihtiyacı olduğunu) kabul etmesidir. Kendini düzeltmek istemeyeni zorla terapiye götürseniz de onlarca tablet ilaç yuttursanız da hiçbir şey elde edemezsiniz. Yapılacak şey ikna ile Psikiyatrist/Psikolog ile görüştürmek. Belki onlar bu bağımlılığın ve davranış bozukluğunun düzelmesi gerektiğine ikna edebilirler ve yardımcı olabilirler. Sosyal medya detoksu videoları izletebilirsiniz.
Aksi durumda kocanızı ya çekmek ya da boşanmak durumundasınız.
Sakına bir daha çocuk yapmasın. Boşanmak da kolay değil, iki çocukla böyle bi adam ortada bırakır. Kendi çocuğuna küfreden bir oyun bağımlısından ne beklenir ki? Evet böyle bir adamdan çocuk sahibi olmak akla ziyan bir durum.Korku filmi gibi hayatlara patır patır çocuk doğurmanız yüzünden bu haldesiniz. Hadi ilki oldu, ikinci niye oluyor? Ayağınıza zincir bağlayıp hiç kurtulamamak için mi?
- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Onu o tükürükte boğmak lazım aslında Anladığım kadarıyla maddi gücün,işin yok boşan demem de anlamsız.Bence susma baya tepene çıkmış belli sen de ona anladığı dilden konuş.Sabrina utanacak değil evladına bile sınırı yoksa bence artık sabri bırak hakettiği neyse onu verMerhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun.
- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
Polis şikaye et koruma ve tedbir iste. Eğer can güvenliği riskin yok ise. Uzaklaştırma isteyip evden çıkart. Var ise darp raporu şart olmamak ile beraber barınma talep et. Kadın sığınma evine git. Ordaki sosyologlar durumu anlat. Her iki koşuldada durumun yok ise adli yardım talebinde bulunabilirsin. Cesaretin yok ise alo 183 . Çok ayrıntılı bilgi alamazlar . Zira çağrı hattı orası sırada bekleyen bir çok çağrı oluyor. Boşancan yapcak birşey yok.Merhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun.
- 10 Kasım 2020
- 7.908
- 65.837
- 498
Aileniz destek olmaz mı? Çalışamaz mısınız? Bebeğinizi emzirme dönemi sona erince derhâl iş bulun. Ailenizin size sahip çıkması çok önemli bu aşamada, anneniz hayatta ve ilgilenecek durumsaysa, o ilgilenirken; siz de çalışırsınız.
Bu adam düzelmez ve boşanmaktan başka çareniz yok. Hiç kimse şu muameleyi hak etmez.
Bu adam düzelmez ve boşanmaktan başka çareniz yok. Hiç kimse şu muameleyi hak etmez.
- 23 Şubat 2021
- 1.715
- 1
- 4.717
- 53
Kades yükleyip ekip çağıracaksınız, şiddet anında videosunu, ses kaydını almaya çalışın. Yapacağınız basit boşanmak. Gidecek yeriniz yoksa kadın sığınma evine başvurun. 2012’den beri yaş ayrımı olmaksızın (önceden 12 yaşından büyük erkek çocukları kabul etmiyorlardı) kabul ediyorlar. İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla bazen aileye ev de kiralıyorlar. Anneniz yardımcı olursa bebeği ona bırakıp çalışmaya da başlayabilirsiniz. Özellikle kreşler, anaokulları yardımcı abla arıyorlar. Yine kadın sığınma da iş bulma konusunda yardımcı oluyor. Yok hayır yapamam diyorsanız da ne yazık ki bu iğrenç davranışlara maruz kalmaya devam edeceksiniz. Çocuklarınız da bu sağlıksız insanla büyüyecek. Şiddet azalarak bitmez, artarak devam eder lütfen unutmayın.Merhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun.
- 30 Aralık 2009
- 22.816
- 88.864
- 1.123
Öküz herifMerhaba arkadaşlar, ben iki ay önce doğum yaptım. Eşim pubg diye bir oyun var sürekli onu oynar eğer oyunda ölürse ve ben o an konuştuysam bana küfür eder siniri geçmezse vurur. Bugün bebeğimi emzirirken ona soru sordum ve o esnada oyunda öldü. Bana küfür edip tükürdü. Ben de bebeği bırakıp telefonunu almaya çalıştım odadan çıkması için sonra bana vurdu. Bu sadece bir seferlik bir durum deil. 8 yaşında bir kızım var ve sürekli kızıma da küfür ediyor. Iki çocuğum var çalışmıyorum kendime güvenim yok napicam ya da ne yapmalıyım.. Lütfen bana yardımcı olun.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.