Nasıl tasittirabilirim çoğunlukla havliyor zaten de gozu dondugunde kestiremiyorumBir derdim var bölümüne taşıttırın bu konuyu. Burada gören olmaz pek.
Midem bulandı adamdan. Belki de sadece havlıyordur. Hiçbir şey yapamaz. Sapkın pislik.
Benim de tek derdim oglum o kadar olgun ki tartışmaya başladığımız da beni uzaklaştırıyorBu millete ne oluyor valla anlamış değilim.Ben en çok çocuğa üzüldüm bunlara şahit oluyor ne yazık ki.Böyle bir ailesi olsun istemezdi eminim
Kesinlikle yüzüne de dedigimde kendisi de kabul ediyor zatentam bir karaktersizmiş ha. söylemeden edemicem.
Tek istegim o ama sorunsuz nasilaman allah'ım kaç kurtar kendini. yoksa sonu daha kötü.
Aynısını düşündüm yeminleŞu kahvaltıya kaynanası geliyor diye diğeri de dışarda gezemiyor diye boşanan arkadaşlarımız lütfen gelip su konuyu okusun
Konu buraya uygun görülmüşBir derdim var bölümüne taşıttırın bu konuyu. Burada gören olmaz pek.
Midem bulandı adamdan. Belki de sadece havlıyordur. Hiçbir şey yapamaz. Sapkın pislik.
Oğlunuz tabiki olgun değil.Minik bir çocuk sadece o an nasıl çarpıyorsa minik kalbi büyüklerin onun için yapmadığını o kendi için yapmaya çalışıyor bilemiyorum ki sanki bir savunma mekanizması geliştirmiş olan hep çocuklarımıza oluyor maalesef.Size de tek tavsiyem bu hayat böyle geçmez mutlaka aile büyüklerinin yardımıyla bu adam bozuntusundan kurtul anlat aile büyüklerine çekinme ne bileyim sizi yanlız bulmuş köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyor gibi geldi eşiniz ruh hastasıBenim de tek derdim oglum o kadar olgun ki tartışmaya başladığımız da beni uzaklaştırıyor
Aileme söyledim ama tam olarak değil babam bilmiyor annem biliyor ve buna rağmen hala duzelelim diye bakıyorlar bı kere olsun ben ne haldeyim sormuyorlar o yüzden onların destek olması da çok önemli değil benim icin ruh hastası olmasaydı çoktan bitmişti zatenOğlunuz tabiki olgun değil.Minik bir çocuk sadece o an nasıl çarpıyorsa minik kalbi büyüklerin onun için yapmadığını o kendi için yapmaya çalışıyor bilemiyorum ki sanki bir savunma mekanizması geliştirmiş olan hep çocuklarımıza oluyor maalesef.Size de tek tavsiyem bu hayat böyle geçmez mutlaka aile büyüklerinin yardımıyla bu adam bozuntusundan kurtul anlat aile büyüklerine çekinme ne bileyim sizi yanlız bulmuş köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyor gibi geldi eşiniz ruh hastası
Eşinin ailesi ile paylaşsan nasıl olurAileme söyledim ama tam olarak değil babam bilmiyor annem biliyor ve buna rağmen hala duzelelim diye bakıyorlar bı kere olsun ben ne haldeyim sormuyorlar o yüzden onların destek olması da çok önemli değil benim icin ruh hastası olmasaydı çoktan bitmişti zaten
Onun ailesine bisey demeden benim soğuk davranmamdan anlayip annesi beni aradı ve niye sogudun bizden oğlum ne yaptı eğer sen bizden gidersen ben kendimi oldururüm dedi aramizda dedim ogrenirlerse olayı büyütürler ayrıca eşim de laflarini dinleyecek biri değil çok saygi duyduğu eniştesi vardi o anladı aramizda sorun olduğunu bizle konuştu anlattım eşim bir suru söz verdi ona o hafta beni ormana götürdü sinirlenip odanın kapısını kırdı su an onlada konuşmuyor eniştemin dedigide Allah kurtarsınEşinin ailesi ile paylaşsan nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?