Kızlar,
ben 7 aylık evliyim.6 yıllık ilişkimiz var eşimle. Ama eşimde garip bir hareket tespit ettim. Mesela en son olan bişiyi paylaşıym. Beraber salonda oturuyoruz o bilgisayar oyunu oynuyor ben tv izliyorum biyandanda ocakta yemek var ona bakıp geliyorum arada mutfağa gidip geliyorum. Mutfağa gitti odaya sessizce girdim baktım eşim tuhaf hareketler yapıyo eliyle koluyla başını sallıyo böyle ne biliyim bi garip hareketler yapıyo ben odaya girince durdu ne yapıosun sen yaa dedim ürktüm bende çünkü özürlü gibi hareketler yapıodu sanki bi çocuk gizli bişiler yaptığında yakalanınca salak bi gülümse oturur yaa suratına öyle bi gülümseme oturdu suratına hiçbişi dedi deliriyorumm falan dedi gülerek oyunda biyeri geçemedim dedi ama oyunda biyeri geçemeyince yapılcak hareketler değildi yaptıkları. ve bu tarz tuhaf hareketler yaparken ben bikaç kere daha yakaladım onu. sonra söyledim bak dedim niye böyle tuhaf hareketler yapıosun bikaç kere daha yakaladım seni dedim ben doktora gidicem eşim bu tarz hareketler yapıo korkuyorum dicem dedim. Sonra hayatım ben küçüklüğümden beri bi oyun oynarken oyunda gibi hissediorum kendim kopuyorum dedi ama lütfen kimseye bişi söyleme dedi. benimde kafama takıldı şimdi ama ben onu bikaç kere daha bu tarz hareketler yaparken yakaladığımda bilgisayar başında olmadığı zamanlarda olmuştu. ne yapmalıyım yaa çok kafama takıldı...sizce önemsiz bişeymi? buarada eşim inşaat mühendisi yaşı 27