Eşimden korkuyorum ne yapmalıyım?

bi süre gözlemlemek en iyisi heralde sonra ona göre kararımı verip ne yapacağıma karar vericem ama inşallah dediğiniz gibi yalnızken yaptığı garip bi hareketten ibarettir.

kızlar bir süredirn gözlemledim bidaha öyle bişeye rastlamadım kocamın günahı aldım galiba gerçekten bilgisayar oyunu oynarken kopmuş canım kocamm

ben çok hayalperest olduğumdan, hayal kurarken kendimi bir yerde hayal edip orda insanlar olduğunu düşünüp kendi kendime onlarla konuştuğum el kol haraketi yaptığım oluyordu, özellikle 12-20 yaşları arasında..
ama psikolojik bir rahatsızlığım yok bildiğim kadarıyla..
sonra geçti artık. bazen kendi kendime gülümsediğimde oluyor oda geçer inşallah
eşinizde benim gibidir belki.
balık burcu mu??

Son düzenleme:

canım bilgisayarla çok vakit geçirdiğim zamanlarda ben de yapıyordum kendi kendime karşımda biri varmış gibi konuşmalar falan. bilgisayardan kaynaklanıyor tamamen hayali insanlarla vakit geçiriyorsun çünkü. bilgisayarı bırakınca geçti.

kız benim eşimde yapıyor bazen bende korkuyodum başlarda sonra alıştım o yapınca ben de yapıyorum. şimdi aramızda farklı bir dil oluştu. :)))) mesela ben ona küsünce beni gelip güldürmek için yapıyor :) tabi bende basıyorum kahkahayı barışıyoruz ne bilim bizimkisi eğlenceli hale geldi yani bilmiyorum. hem ben başta şöyle düşünmüştüm eğer tepki verirsem eğerki gerçekten bir sorun varsa ben tepki verdim die daha çok içine çekilir paylaşmaz benle die. allaha şükür ki doğru yapmışım hem eskisi kadar da yapmıyoruz artık :) ama artık yapma amacımız gergin bir ortamı yumuşatmak için :)

kız benim eşimde yapıyor bazen bende korkuyodum başlarda sonra alıştım o yapınca ben de yapıyorum. şimdi aramızda farklı bir dil oluştu. :)))) mesela ben ona küsünce beni gelip güldürmek için yapıyor :) tabi bende basıyorum kahkahayı barışıyoruz ne bilim bizimkisi eğlenceli hale geldi yani bilmiyorum. hem ben başta şöyle düşünmüştüm eğer tepki verirsem eğerki gerçekten bir sorun varsa ben tepki verdim die daha çok içine çekilir paylaşmaz benle die. allaha şükür ki doğru yapmışım hem eskisi kadar da yapmıyoruz artık :) ama artık yapma amacımız gergin bir ortamı yumuşatmak için :)

doğru yapmışsın canım ama sen yine kontrol et işi ile bi sıkıntısı olabilir stresi olabilir. bnm eşimin de işi çok stresli olduğundan bazen geceleri sayıklardı zavallı.. eşim için diyorum .. yanlış anlama.. psikolojik sinir atma yada stres atma olabilir.. bende çığlık atarak rahatlıyorum başka türlü olmuoo (

Jeren22 bencede çok fazla kafana takma. Mesela ben bişey düşünürken salondaki büyük sehpanın etrafında dönerim hızlı adımlarla, dışarıdan gören ayin sanır

Birçok kişinin böyle tek başınayken yaptığı farklı davranışları vardır.

evet kızlar doğru söylüyosunuz eşime bitaneme karşı yaptığım şeyden çok utanıyorum ama hayatımda ilk defa böyle bişi gördüm yani ne yapıym ama gerçekten geçen gün bilgisayarda oyun oynarken kendimi oyuna saydırırken buldum o anda anladım insanın kendini kaybettiğini ve çok pişman oldum eşim hayat dolu bi erkek hemde oldukça sosyal biri nasıl böyle bişi düşündüm bende bilmiyorum

oyun manyağı olmuşsa eğer, bazı hareketleri tik olarak kalmış olabilir..

Bende bazen o kadar saçma hareketler yapıyorum ki sonra halime gülüyorum bazen kendimden tırsıyorum D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…