- 14 Haziran 2023
- 6.879
- 21.663
- 33
-
- Konu Sahibi YalnizKralice
Sen ne utanıyorsun arsız kocan utansın. Hem aldarmış hem hastalık bulaşmış. Doktor da eline afiş alıp ilçede bu kadın çu hastalığı olmuş demez. Git canından önemli değil tedavi olMerhaba herkese.Daha önce otel kayıtlarından eşimin eskortla aldattığını tespit ettiğimden bahsetmiştim.Bunu öğrenir öğrenmez hemen test yaptıdım cinsel hastalık için.Bel soğukluğu çıktı.Aldatma dört yıl önce olmuş. Bel soğukluğu kaptığımı bilmediğim için akıntımı kaşınmayı mantar sanıyordum mantar tedavisi görmeme rağmen geçmiyordu.dört yıl boyunca bu hastalık bendeydi belki ve hastalık kaptığımı bilmediğim için tedavi görmedim.hastalık tedavi edilmezse ilerleyerek kısırlığa yol açabilirmiş.ya yumurtalıklarıma zarar verdiyse ya kısır kaldıysam dört yıl içinde çok kötü durumdayım.çok küçük bir şehirde yaşıyorum.doktora gitmekten de çekiniyorum hastalık duyulursa diye.aldatıldığım yetmezmiş gibi birde adım hastalıklıya çıkacak.delirmek üzereyim.ne yapacağım ben şimdi lütfen yardım edin.
Ya hem tüplerim zarar gördüyse diyorsun hem de gidip tedavi olmuyorsun.ya tüplerim zarar gördüyse bir daha çocuğum olmazsa kızlar böyle bir durum yaşayan var mı aranızda bir insan nasıl bu kadar bencil düşüncesiz olur
Duyulmasindan korkuyorum demissiniz, zaten teshis alacak kadar doktora gitmissiniz, daha duyulmasi mi kalmis Allah askina?Merhaba herkese.Daha önce otel kayıtlarından eşimin eskortla aldattığını tespit ettiğimden bahsetmiştim.Bunu öğrenir öğrenmez hemen test yaptıdım cinsel hastalık için.Bel soğukluğu çıktı.Aldatma dört yıl önce olmuş. Bel soğukluğu kaptığımı bilmediğim için akıntımı kaşınmayı mantar sanıyordum mantar tedavisi görmeme rağmen geçmiyordu.dört yıl boyunca bu hastalık bendeydi belki ve hastalık kaptığımı bilmediğim için tedavi görmedim.hastalık tedavi edilmezse ilerleyerek kısırlığa yol açabilirmiş.ya yumurtalıklarıma zarar verdiyse ya kısır kaldıysam dört yıl içinde çok kötü durumdayım.çok küçük bir şehirde yaşıyorum.doktora gitmekten de çekiniyorum hastalık duyulursa diye.aldatıldığım yetmezmiş gibi birde adım hastalıklıya çıkacak.delirmek üzereyim.ne yapacağım ben şimdi lütfen yardım edin.
Merhaba herkese.Daha önce otel kayıtlarından eşimin eskortla aldattığını tespit ettiğimden bahsetmiştim.Bunu öğrenir öğrenmez hemen test yaptıdım cinsel hastalık için.Bel soğukluğu çıktı.Aldatma dört yıl önce olmuş. Bel soğukluğu kaptığımı bilmediğim için akıntımı kaşınmayı mantar sanıyordum mantar tedavisi görmeme rağmen geçmiyordu.dört yıl boyunca bu hastalık bendeydi belki ve hastalık kaptığımı bilmediğim için tedavi görmedim.hastalık tedavi edilmezse ilerleyerek kısırlığa yol açabilirmiş.ya yumurtalıklarıma zarar verdiyse ya kısır kaldıysam dört yıl içinde çok kötü durumdayım.çok küçük bir şehirde yaşıyorum.doktora gitmekten de çekiniyorum hastalık duyulursa diye.aldatıldığım yetmezmiş gibi birde adım hastalıklıya çıkacak.delirmek üzereyim.ne yapacağım ben şimdi lütfen yardım edin.
Aldığınız ilaçlardan anlaşılamaz çünkü bildiğiniz antibiyotikKüçük yer en ufak dedikodu anında yayılıyor.Aldığım ilaçlardan vs bir kişi anlasa herkese yetiştirir.zaten gözler üzerimde boşandığım için.
Tedavi göreceğim elbette sadece duyulur mu diye endişe ediyorum.insanların bana duyupta vebalı muamelesi yapmasını istemiyorum.bu yüzden duyulur mu diye sordum.teşhis edilecek kadar doktora gitmişsin diyenler ankarada özel bir labaratuvara evden numune gönderip öğrendim sonucu doktora gitmedim.eş kişisini boşuyorum zina davasıda açacağım.hastalığın ilerlemiş olmasından korkmam çocuk sahibi olamamaktan korkmam size neden garip geldi çok mu basit bir mesele bu sizin için belki yeniden yuva kurabilirim sevdiğim güvendiğim biriyle.cocuk yapmak da isteyebilirim.bunları düşünüp endişelenmem mi garip.
Evet dört yılda doktorlar tespit edemedi mantar dediler vajinal muayene ettiler.kan idrar testi istemediler.mantar enfeksiyonla çok karıştırılıyormuş zaten bel soğukluğu.özele de devlete gittim bu dört yılda doktorlar teşhis koyamamış bunun sorumlusuda ben değilim.
evet varböyle bir dava yok bu arada
Tedavi göreceğim elbette sadece duyulur mu diye endişe ediyorum.insanların bana duyupta vebalı muamelesi yapmasını istemiyorum.bu yüzden duyulur mu diye sordum.teşhis edilecek kadar doktora gitmişsin diyenler ankarada özel bir labaratuvara evden numune gönderip öğrendim sonucu doktora gitmedim.eş kişisini boşuyorum zina davasıda açacağım.hastalığın ilerlemiş olmasından korkmam çocuk sahibi olamamaktan korkmam size neden garip geldi çok mu basit bir mesele bu sizin için belki yeniden yuva kurabilirim sevdiğim güvendiğim biriyle.cocuk yapmak da isteyebilirim.bunları düşünüp endişelenmem mi garip.
Evet dört yılda doktorlar tespit edemedi mantar dediler vajinal muayene ettiler.kan idrar testi istemediler.mantar enfeksiyonla çok karıştırılıyormuş zaten bel soğukluğu.özele de devlete gittim bu dört yılda doktorlar teşhis koyamamış bunun sorumlusuda ben değilim.
Kendi kendinize mi tedavi olacaksınız ? Boşanma kararı almış olsanız da devam eden evlilik birliği içinde ve cinsel yolla bulaşan ancak tedavi olmadığınız bir hastalığa sahipken, bir sonraki evliliği düşünmeniz çok tuhaf.Bel soğukluğu nasıl bir hastalık geçiren var mı.antibiyotikle tedavi kesin sağlanıyor mu.benim gibi hastalığı geç öğrenen kimse var mı.bilgisi olanlar yazabilir mi.çok endişeliyim.
evet var
Avukatım haftaya açıyor zina davasını işte kanıt.siz olmadığını kanıtlayabilecek misinizbuyrun kanıtlayın olduğuna dair o zaman. onca hukukçudan iyi bildiğinize göre elinizde bununla ilgili döküman vardır.
geleceğim için endişelendiğim için özür dilerim.sizin hiç gelecek kaygınız yok anlaşılan.kocası tarafından hiçbir günahı olmadan hastalık kapmış bir kadına daha ılımlı olabilirsin.hayat arkadaşı bulamamaktan korkum yok boşboğaz insanların ağzında dedikodu malzemesi olmak istemiyorum sadece.kimseyle hemde boşanmadan cinsel ilişki niyetimde yok.sağlığımı kurtarmak ve boşanabilmek derdindeyim.Kendi kendinize mi tedavi olacaksınız ? Boşanma kararı almış olsanız da devam eden evlilik birliği içinde ve cinsel yolla bulaşan ancak tedavi olmadığınız bir hastalığa sahipken, bir sonraki evliliği düşünmeniz çok tuhaf.
Mesajlarınız insana: Hastalığın duyulmasından korkma nedeninizin; yeni bir hayat arkadaşı bulmakta zorlanma kaygınız olduğunu düşündürüyor. Tedavi olmadan birileriyle cinsel paylaşımda bulunup, onlara da hastalık bulaştırmazsınız umarım.
Avukatım haftaya açıyor zina davasını işte kanıt.siz olmadığını kanıtlayabilecek misiniz