- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.692
-
- Konu Sahibi YalnizKralice
Merhaba herkese.Daha önce otel kayıtlarından eşimin eskortla aldattığını tespit ettiğimden bahsetmiştim.Bunu öğrenir öğrenmez hemen test yaptıdım cinsel hastalık için.Bel soğukluğu çıktı.Aldatma dört yıl önce olmuş. Bel soğukluğu kaptığımı bilmediğim için akıntımı kaşınmayı mantar sanıyordum mantar tedavisi görmeme rağmen geçmiyordu.dört yıl boyunca bu hastalık bendeydi belki ve hastalık kaptığımı bilmediğim için tedavi görmedim.hastalık tedavi edilmezse ilerleyerek kısırlığa yol açabilirmiş.ya yumurtalıklarıma zarar verdiyse ya kısır kaldıysam dört yıl içinde çok kötü durumdayım.çok küçük bir şehirde yaşıyorum.doktora gitmekten de çekiniyorum hastalık duyulursa diye.aldatıldığım yetmezmiş gibi birde adım hastalıklıya çıkacak.delirmek üzereyim.ne yapacağım ben şimdi lütfen yardım edin.
Tedavi ol ki birşey olmasın. ilçeye gidin tedavinizi olun.ya tüplerim zarar gördüyse bir daha çocuğum olmazsa kızlar böyle bir durum yaşayan var mı aranızda bir insan nasıl bu kadar bencil düşüncesiz olur
İdrarla öğrendim.yanlışlık olma ihtimali yok diyor laboratuvar bilemiyorum.Merhaba ileri tetkiklerle mı ogrendınuz yoksa idrar tahlili ile mi.
İdrar tahlılıyle pek çok yanlışlık yaşandığı olmuş.
Ben daha yeni öğrendim.avukatıma da söylemedim daha.hiçkimse bilmiyor ailem dahil.Hastalıkla alakalı herkes yazmış ben farklı bi şey soracağım, sanki bunun için özel bi dava açılabiliyordu araştırdınız mı konuştunuz mu avukatınızla ya da? Taksirle yaralama falan gibi bişidi
Bir yıldır ayrıyız zaten.öncesinde de anormal bir belirti hatırlamıyorum.belki vardı da gizledi bunu da bilmiyorum.belki kendi biliyor hastalığı tedavi oldu ama bana söylemedi her şey geliyor aklıma lütfen herkes dikkatli olsun test yaptırın eşim yapmaz demeyin kimseye güvenmeyin.Eşiniz hiç belirti vermedi mi?
Herşeyi geçtim sırf bana hastalık bulaştırdı diye acımaz sürüm sürüm süründür donuna kadar alırdım.Merhaba herkese.Daha önce otel kayıtlarından eşimin eskortla aldattığını tespit ettiğimden bahsetmiştim.Bunu öğrenir öğrenmez hemen test yaptıdım cinsel hastalık için.Bel soğukluğu çıktı.Aldatma dört yıl önce olmuş. Bel soğukluğu kaptığımı bilmediğim için akıntımı kaşınmayı mantar sanıyordum mantar tedavisi görmeme rağmen geçmiyordu.dört yıl boyunca bu hastalık bendeydi belki ve hastalık kaptığımı bilmediğim için tedavi görmedim.hastalık tedavi edilmezse ilerleyerek kısırlığa yol açabilirmiş.ya yumurtalıklarıma zarar verdiyse ya kısır kaldıysam dört yıl içinde çok kötü durumdayım.çok küçük bir şehirde yaşıyorum.doktora gitmekten de çekiniyorum hastalık duyulursa diye.aldatıldığım yetmezmiş gibi birde adım hastalıklıya çıkacak.delirmek üzereyim.ne yapacağım ben şimdi lütfen yardım edin.
Merhaba herkese.Daha önce otel kayıtlarından eşimin eskortla aldattığını tespit ettiğimden bahsetmiştim.Bunu öğrenir öğrenmez hemen test yaptıdım cinsel hastalık için.Bel soğukluğu çıktı.Aldatma dört yıl önce olmuş. Bel soğukluğu kaptığımı bilmediğim için akıntımı kaşınmayı mantar sanıyordum mantar tedavisi görmeme rağmen geçmiyordu.dört yıl boyunca bu hastalık bendeydi belki ve hastalık kaptığımı bilmediğim için tedavi görmedim.hastalık tedavi edilmezse ilerleyerek kısırlığa yol açabilirmiş.ya yumurtalıklarıma zarar verdiyse ya kısır kaldıysam dört yıl içinde çok kötü durumdayım.çok küçük bir şehirde yaşıyorum.doktora gitmekten de çekiniyorum hastalık duyulursa diye.aldatıldığım yetmezmiş gibi birde adım hastalıklıya çıkacak.delirmek üzereyim.ne yapacağım ben şimdi lütfen yardım edin.
Profil bilgilerinize göre çocuğunuz varmış zaten. Bu mesajınızda da çocuğunuzun olduğunu belirtiyorsunuz.ya tüplerim zarar gördüyse bir daha çocuğum olmazsa kızlar böyle bir durum yaşayan var mı aranızda bir insan nasıl bu kadar bencil düşüncesiz olur