Orange canim afedersin, basligi hizlica tarayip cevap verdigim icin kacirdim
Yani bir laboratuvara numune gonderilir elbette ama hangi testi isteyeceğini nereden bileceksin ki? Kac cesit idrar testi, kulturu var, ayni sekilde vajinal test ve kulturler de cesit cesit. Yani lab'in test yapabilmek icin on tani ile alakali SUT koduna ihtiyaci var.
Ha sunu anlarim, esimde bel soguklugu cikti bende de var mi diyecek gidersin bir lab'a o zaman test alirlar ama orda da yine bir doktor muayenesi sarttir sanirim? (Saglikci biri el atsin konuya mantigim almadi)
Ha ben aralari okumadim
Sigrid Ya bu ülkede adetim 3 gun gecikti diyosun bakireyken gebelik testi yapiliyor, akintim var diyorsun, zibilyon tane test yapiliyor. Nasil gozden kacmis ki? Bu noktada bir yalan var artik benim dusunceme gore.
Bence bu uye ya troll ya da olayin asli su;
Esinin bel soguklugu tanisi aldigini ogrendi otomatik olarak bende de var diyor (ama aldatma şüphesiyle bosanma davasi acilan, eskorta gittigi kanitli adam niye doktora gidip tani alsin, kendi ayagina sıksın? Hayatin olagan akisina aykiri)
Ya da bu uye bende bel soguklugu var diyerek paranoya yapiyor, hastalik hastasi, ek olarak kocama bosanma surecinde bu iftirayi atsam ne kazanirimi arastiriyor da olabilir.
Galiba bu uye hastalik hastasi.